Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Slik unngår du skremmende fristelser på Halloween

shutterstock_304091483

Allehelgensaften – den adopterte høytiden vi har blitt så glad i. Dette er en dag hvor det som regel flyter godteri og andre søtsaker i frie flommer. Hvis du har bestemt deg for å holde deg unna det usunne i hverdagen, kan Halloween by på en utfordring for viljestyrken.

Bare fordi du har bestemt deg for å være litt restriktiv på hva du hiver innpå, betyr ikke dette at du ikke kan kose deg litt ekstra når anledningen først byr seg. Derfor har vi samlet noen tips til når søtsuget er på sitt verste.

Velg sunne alternativer

Dropp melkesjokoladen til fordel for mørk sjokolade med 70% kakao eller mer. Det finnes også deilig chips laget av tørkede epler eller bananer. Her bør man være litt obs på at noen av disse har blitt dynket i sukker, så sjekk innholdsfortegnelsen.

Les også: Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

En kopp med noe varmt

Te eller kaffe er forbundet med kos. Enten vi er i selskap, har lyst på noe søtt etter middagen eller i sofaen under et pledd, er dette absolutt noe man kan nyte. I tillegg finnes det også kaffe som inneholder krom, som bidrar til å dempe søtsuget.

Les også: Nå er det bevist – Kaffe forlenger livet!

Kanskje Coffee Zero er veien å gå for deg?

Kos deg med nøtter og bær

Tørristede nøtter og bær av alle slag er ikke bare digg, det er også sunt. Spesielt hvis alternativet er å skulle spise smågodt eller iskrem. Lek deg med spennende smaker og sammensetninger som byr smaksløkene opp på dans! Hvis du har en importbutikk i nærheten er det verdt turen, her finner du ofte spennende alternativ du ikke finner på nærhandelen.

(Teksten fortsetter etter bildet)

Hold deg aktiv

En av de store synderne som er grunnen til at man gjerne får søtsug er at man kjeder seg. Ta med deg datteren eller sønnen din, barnebarnet eller nabobarnet på knask eller knep, eller gå en tur i godt lag. Et annet alternativ er å be noen på besøk i oktobermørket. Da blir det langt lettere å holde seg unna godsakene enn det er når man sitter i sofaen og ser på TV alene. En lett treningsøkt er også et godt tips. Hver gang utkledde Halloween-deltagere ringer på kan du for eksempel ta noen spretthopp!

Les også: Slik får du mer energi til daglige gjøremål

Lag en smoothie

En smoothie trenger ikke være en sukkerbombe. Bytt ut melken med vann og dadler! Da blir den søt, uten sukker. Vår favorittoppskrift er banan, vann og vaniljeekstrakt – den smaker nesten som vaniljemilkshake! Pynt med frisk frukt eller prøv deg frem med spennende krydder.

Spis en større middag

Hvis du er mett vil det være mindre sannsynlig at søtsuget tar overhånd.

Ofte når man er fysen på noe godt, er man egentlig sulten og velger den raske løsningen.

Lag favorittmaten til middag denne dagen og spis deg god og mett. Et annet alternativ er å lage en god, men kjempesunn middag slik at du kan unne deg noe godt etter.

Les også: Bli kvitt søtsuget på 1-2-3

Ta deg god tid

Når du har funnet ut din måte å feire sukkerhøytiden Halloween uten å bukke under for presset – prøv å nyt hver eneste lille bit!

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!