Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Bli kvitt søtsuget på 1-2-3

kakeisenga2

Vi har alle vært der; gått på en sukkersmell midt i uka. Det kan være vanskelig å motstå de søte fristelser, men heldigvis finnes det råd for deg som ønsker å leve litt sunnere. Her er våre beste tips for å få bukt med søtsuget.

Er det noe som virkelig kan være et irritasjonsmoment i hverdagen, er det trangen man føler etter å dytte i seg noe søtt. Det er ikke alltid like lett å holde sukkersuget i sjakk, men det finnes noen steg man kan prøve ut i jakten på en sunnere livsstil.

Spis ofte

Noe som virkelig kan hjelpe på å få bukt med søtsuget er å være flink til å spise små og mange måltider, fremfor store og få. Dette gir deg et mer balansert blodsukker, som gjør det enklere å holde seg på den sunne sti.

Det trenger ikke være vanskeligere enn at du har noen eplebåter, banan, mandler eller lignende lett tilgjengelig som mellommåltider gjennom dagen. I tillegg bør du lage en klar plan over klokkeslett for måltidene dine, og gjerne også over hva du skal spise.

Inntar du både frokost, brunsj, lunsj, middag og kvelds er det mindre plass til sukkerbomber!

Les også: Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Drikk vann

Noen ganger er man skikkelig fysen på noe godt, og har lyst på noe å slukke søtsuget med. Selv om det kan virke som at søtsaker er det eneste som kan hjelpe, kan noe så lite som et glass vann ofte være løsningen. Man er rett og slett bare tørst! Dersom søtsuget banker på døren, prøv et glass vann før du gjør noe med det. Du vil bli overrasket over hvor ofte det gir seg.

(Teksten fortsetter etter bildet)

Fysisk aktivitet

Det å bevege seg gjør godt for både kropp og sjel. Visste du at det er godt mot søtsuget også? For det første utsløser fysisk aktivitet lykkehormoner, som også slippes fri når du spiser noe søtt. For det andre distraherer du deg selv!

Er du ute i skog og mark er det enklere å holde hånden ute av godteskåla enn det vil være om du sitter i sofaen foran TV-en.

Les også: Slik får du mer energi til daglige gjøremål

Kaffe med krom minker søtsuget

I helsekaffen Coffee Zero finner du krom, som er et effektivt våpen mot søtsuget. Krom er et mineral som virker stabiliserende på blodsukkeret, og dermed gjør det enklere å holde seg unna sukker og usunne matvarer. Dette kan være en flott løsning for deg som likevel drikker kaffe hver dag – bytt ut en eller to kopper av det daglige kaffeinntaket med Coffee Zero!

Les også: Derfor er kaffe bedre enn energidrikk

Hold ut – det blir lettere

Kroppene våre er fantastiske maskiner med en unik evne til å tilpasse seg. Det hjelper kanskje å vite at dersom du klarer å holde ut, vil den sterke trangen på søtsaker etter hvert dabbe av. Det vil være hardt i starten, men etter bare en uke vil du kunne merke at behovet ikke lenger er like sterkt.

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero blir stadig mer populær – Nå også over hele Skandinavia!

Coffee Zero er i ferd med å bli stor suksess i hele Skandinavia. Nå feirer vi at vi har solgt over 700 000 solgte pakker, og det gjør vi ved å gi deg en prøvepakke til 50% rabatt!

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre