Bruk og dosering

En prøvepakke med Coffee Zero inneholder 30 poser og varer i 1 måned. En ordinær abonnementspakke inneholder 92 poser og varer i 3 måneder.
Den anbefalte døgndosen er 1 pose per dag. Du kan om ønskelig drikke flere kopper per dag.

Skjermbilde 2023-09-14 kl. 20.42.37

1 porsjonspose Coffee Zero i en kaffekopp

Skjermbilde 2023-09-14 kl. 20.44.53

Hell over ca. 2dl kokende vann

Skjermbilde 2023-09-14 kl. 20.46.59

Rør om og nyt kaffen

Drikk en kopp hver dag, gjerne så tidlig som mulig på dagen i forbindelse med frokost. Du kan selvfølgelig drikke din kopp(er) når som helst, men vi anbefaler at du drikker Coffee Zero tidlig på dagen.

Coffee Zero lages på samme måte som vanlig pulver kaffe; hell innholdet i en kopp og tilsett kokende vann. Coffee Zero inneholder ca 60 mg koffein per døgndose.

Spørsmål? La oss rydde de av veien med en gang!

Finner du ikke svarene du leter etter? Se våre ofte stilte spørsmål her. Du kan også se hvordan Coffee Zero virker.

Skal jeg drikke Coffee Zero hver dag?

Vi anbefaler å drikke minimum én porsjon daglig. Coffee Zero er ment som et livsstilsprodukt og ved å innta din daglige porsjon/kopp med Coffee Zero legger du grunnlaget. Næringsinnholdet i Coffee Zero er tilpasset slik at du kan bruke produktet vedvarende over tid - ingen behov for pauser! Og ja, du kan naturligvis drikke mer enn 1 pose om dagen om du ønsker det. Bare vit at du da mest sannsynlig ikke vil ha nok porsjonsposer mot slutten av perioden.

Kan jeg drikke mer enn anbefalt dosering hver dag?

Ja, det kan du helt fint! Mange av våre kunder drikker flere poser med Coffee Zero hver dag. Og vi kan forstå de godt, Coffee Zero er en aromatisk og smakfull kaffe som står seg godt både morgen og kveld. Bare vær obs på at vi sender ut våre pakker med Coffee Zero i 1- og 3-måneders forpakninger. Dersom du drikker mer enn én kopp om dagen, så vil du gå tom for porsjonsposer litt før tiden. Men ingen fare! Ønsker du å bestille mer kaffe er det bare å ringe til kundeservice.

Passer Coffee Zero som iskaffe?

Ja, Coffee Zero gjør seg bra som iskaffe.

Det er faktisk mange som foretrekker Coffee Zero kald. Passer ypperlig på varme dager eller når man ønsker å drikke kaffe på en litt annen måte.

Andre igjen foretrekker Coffee Zero som en rykende varm kopp om morgenen, eller på kvelden. Valgmulighetene er mange. Hvordan du best nyter din kopp med Coffee Zero lar vi være opp til deg å bestemme. Kanskje det er dagshumøret som avgjør om dagens kopp med Coffee Zero enten blir en leskende iskaffe eller en varm og deilig kaffekopp? 

Disse kaffeoppskriftene gir deg inspirasjon!

Kan jeg drikke kaffen når som helst på dagen?

Ja, det kan du. Mange foretrekker Coffee Zero om morgen, og liker å kickstarte dagen med en rykende varm og fersk kopp med Coffee Zero. Men dette er helt opp til hver enkelt. Kaffen kan drikkes når som helst på dagen.

Hvilke virkning kan jeg forvente av Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom som bidrar til normal forbrenning av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen med å oppnå en normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.

Innholdet av krom i Coffee Zero bidrar også til å opprettholde normale blodsukkernivåer i kroppen. Ustabile blodsukkernivåer kan føre til at du føler deg slapp og sliten, og at du konstant er fysen på noe godt. Med mer stabile blodsukkernivåer kan det være lettere å unngå den uønskede småspisingen mellom måltidene og heller ta de sunne matvalgene i hverdagen som gir deg energi og overskudd til å være mer i aktivitet

Mange av våre kunder forteller oss at de opplever mindre cravings etter søtsaker og usunne mellommåltider. Det gleder oss stort å høre!
 
Den kanskje mest gledelig tilbakemeldingen er likevel når vi får meldinger fra kunder som sier at Coffee Zero har bidratt til sunnere rutiner, og at kaffen har vært en skikkelig motivasjonsboost i hverdagen!

Coffee Zero inneholder naturlige virkestoffer og vi anbefaler regelmessig og langvarig bruk. Individuelle forskjeller vil kunne forekomme. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe eller har spørsmål om produktet.

lys bakgrunn gjennomsiktig kopp

EN DEL AV HVERDAGEN
Coffee Zero er ikke en vanlig kaffe. Vi anbefaler at du gjør Coffee Zero til en naturlig del av din hverdag. Det er i dag flere tusen nordmenn som har Coffee Zero som sin utvalgte kaffe i en hektisk hverdag. Alt du trenger å gjøre er å bytte ut en av dine daglige kopper kaffe med Coffee Zero.

Kjøp en prøvepakke til -50% rabatt

Nå 149 kr - tidligere 298 kr 

Coffee Zero
1
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh