Coffee zeRo

Bruk og dosering

En prøvepakke med Coffee Zero inneholder 30 poser og varer i 1 måned.
En ordinær abonnementspakke inneholder 92 poser og varer i 3 måneder.
Den anbefalte døgndosen er 1 pose per dag.

Drikk en kopp hver dag, gjerne så tidlig som mulig på dagen i forbindelse med frokost. Du kan selvfølgelig drikke din kopp(er) når som helst, men vi anbefaler at du drikker Coffee Zero tidlig på dagen.

Coffee Zero bruker du på samme måte som vanlig pulver kaffe; den røres ut i kokende vann. Coffee Zero inneholder ca 60 mg. koffein per døgndose.

step-bystep1-a

Tøm 1 porsjonspose Coffee Zero i en stor kaffekopp

step-bystep1-b

Hell over ca. 2dl kokende vann

step-bystep1-c

Rør om og nyt kaffen

Coffee Zero inneholder naturlige virkestoffer og vi anbefaler regelmessig og langvarig bruk. Individuelle forskjeller vil kunne forekomme. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe eller har spørsmål om produktet.

En del av hverdagen

Coffee Zero er ikke en vanlig kaffe. Vi anbefaler at du gjør Coffee Zero til en naturlig del av din hverdag. Det er i dag flere tusen nordmenn som har Coffee Zero som sin utvalgte kaffe i en hektisk hverdag. Alt du trenger å gjøre er å bytte ut en av dine daglige kopper kaffe med Coffee Zero.

1-mot-3

Den anbefalte døgndosen på 1 pose per dag bør ikke overskrides, men kan justeres dersom du føler behov for en sterkere eller svakere dose avhengig av din individuelle effekt. Kontakt kundeservice for å sette opp et skreddersydd leveringsintervall og bruksmønster tilpasset akkurat deg. Våre kundeservicemedarbeidere er produktspesialister og rådgivere som kan hjelpe deg med det du måtte lure på. All rådgivning og kontakt med kundeservice er gratis for deg som kunde.

coffeezero-pose

Bestill nå til 50% rabatt

Du betaler kun 149 kroner for din prøvepakke - ordinær pris er 298 kroner.

-50% (1)
1
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh