Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Coffee zeRo

Bruk og dosering

En pakke med Coffee Zero inneholder 30 poser og varer i 1 måned.
Den anbefalte døgndosen er 1 pose per dag.

Drikk 1 kopp hver dag, gjerne så tidlig som mulig på dagen i forbindelse med frokost. Du kan selvfølgelig drikke din kopp(er) når som helst, men vi anbefaler at du drikker Coffee Zero tidlig på dagen.

Coffee Zero bruker du på samme måte som din vanlige instant kaffe; den røres ut i kokende vann. Coffee Zero inneholder 60 mg. koffein per døgndose.

Step-by-step-1-a

Tøm 1 porsjonspose Coffee Zero i en stor kaffekopp

Step-by-step-1-b

Hell over ca. 2dl kokende vann

Step-by-step-1-c

Rør om og nyt kaffen

Coffee Zero inneholder naturlige virkestoffer og vi anbefaler regelmessig og langvarig bruk. Individuelle forskjeller forekommer, men virkestoffene tas like godt opp i kroppen av alle. Ta kontakt med oss om du lurer på noe.

Godt for deg

Coffee Zero er ikke en vanlig kaffe. Vi anbefaler at du gjør Coffee Zero til en naturlig del av din hverdag. Det er i dag flere tusen nordmenn som bruker Coffee Zero som sin utvalgte kaffe i en hektisk hverdag. Alt du trenger å gjøre er å bytte ut en av dine daglige kopper kaffe med Coffee Zero.

1mot3-redigert

Den anbefalte døgndosen på 1 pose per dag bør ikke overskrides, men kan justeres dersom du føler behov for en sterkere eller svakere dose avhengig av din individuelle effekt. Kontakt kundeservice for å sette opp et skreddersydd leveringsintervall og bruksmønster tilpasset akkurat deg. Våre kundeservicemedarbeidere er produktspesialister og rådgivere som kan hjelpe deg med det du måtte lure på. All rådgivning og kontakt med kundeservice er gratis for deg som kunde.

 

coffeezero-pose-1127