SMAKEN AV COFFEE ZERO

Bønnene som brukes i Coffee Zero vokser i det naturskjønne Dak Lak-provinsen i Vietnam. Området er hjem til verdenskjente attraksjoner som fossefallene Dray Nur og Dray Sap, samt store mengder frodig uberørt natur. Regionen har et spesielt gode forhold for å produsere god kaffe på grunn av de spesielle solforholdene, luftfuktigheten og det ernæringsrike jordsmonnet.

bg-kap2

En av verdens største kaffeprodusenter

Vietnam er verdens andre største produsent av kaffe. For oss nordmenn kan allikevel landet være helt ukjent på kaffefronten. Dette er fordi landet primært produserer robustabønner som vi nordmenn bruker svært lite av. Det er den mer eksklusive arabicabønnen nordmenn er mest vant med smaken av. Dog har de få plantasjene som produserer Arabica-bønner i Vietnam, en eksepsjonell kvalitet i forhold til andre land som primært produserer Arabica-bønner. Det er fra disse plantasjene vi høster kaffebønnene som brukes i Coffee Zero.

Det er gjennom det unike samarbeidet med de Arabica-produserende bøndene, vi kan produsere en instant-kaffe med den perfekte blandingen av brente Arabicabønner og ubrente grønne kaffebønner, som gir den overlegne smaken du vanligvis forbinder med nykværnede bønner og traktet kaffe.

Smaken står i fokus!

Coffee Zero er en god og rund kaffe, med mye smak og lav bitterhet. Ettersmaken er lang og fyldig og gir en god munnfølelse.

Med over 850 000 solgte pakker og daglige positive tilbakemeldinger fra kunder på smaken, er en god attest på at kaffen smaker slik en god kaffe skal!

Bestill nå til 50% rabatt

Du betaler kun 149 kroner for din prøvepakke - ordinær pris er 298 kroner.

-50% (1)
1
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh