Smaken av Coffee Zero

Bønnene som brukes i Coffee Zero vokser i den naturskjønne Dak Lak-provinsen i Vietnam. Området er hjem til verdenskjente attraksjoner som fossefallene Dray Nur og Dray Sap, samt store mengder frodig og uberørt natur. Regionen har spesielt gode forhold for å produsere kvalitetskaffe på grunn av de spesielle solforholdene, luftfuktigheten og det rike jordsmonnet.

bg-kap2

En av verdens største kaffeprodusenter

Vietnam er verdens andre største produsent av kaffe. Kaffedyrkingen i Vietnam kan spores helt tilbake til 1857, da nybyggere fra kolonimakten Frankrike oppdaget at områdene var godt egnet for dyrking av kaffe. Til tross for at landet er en stor kaffeprodusent er likevel landet ganske så ukjent for oss nordmenn hva angår kaffe. Dette er fordi landet primært produserer Robusta-bønner som vi nordmenn bruker svært lite av. Det er den mer eksklusive Arabica-bønnen nordmenn er mest vant med smaken av. Dog har de få plantasjene som produserer Arabica-bønner i Vietnam, en eksepsjonell kvalitet i forhold til andre land som primært produserer Arabica-bønner. Det er fra disse plantasjene vi høster kaffebønnene som brukes i Coffee Zero.

cz plant (9)

Smaken står i fokus

Smaken av Arabica-kaffebønner kjennetegnes ved å være søt og myk med en duft av sukker og frukt. Arabica-bønnen har litt høyere syrlighet enn Robusta-bønnen, men er likevel behagelig og har lite bitterhet. Dette vil du oppdage når du drikker Coffee Zero. Det er gjennom det unike samarbeidet med de Arabica-produserende kaffebøndene vi kan produsere en instant-kaffe med den perfekte blandingen av brente Arabica-bønner og ubrente grønne kaffebønner som gir den gode smaken. Visste du at Coffee Zero også kan drikkes på flere måter? Sjekk ut disse kaffeoppskriftene.

Coffee Zero er en god og rund kaffe, med mye smak og lav bitterhet. Ettersmaken er lang og fyldig og gir en god munnfølelse.

Med over 850 000 solgte pakker og daglige positive tilbakemeldinger fra kunder på smaken, er en god attest på at kaffen smaker slik en god kaffe skal!

Kjøp en prøvepakke til -50% rabatt

Nå 149 kr - tidligere 298 kr 

Coffee Zero
1
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh