SMAKEN AV COFFEE ZERO

Bønnene som brukes i Coffee Zero vokser i det naturskjønne Dak Lak-provinsen i Vietnam. Området er hjem til verdenskjente attraksjoner som fossefallene Dray Nur og Dray Sap, samt store mengder frodig uberørt natur. Regionen har et spesielt gode forhold for å produsere god kaffe på grunn av de spesielle solforholdene, luftfuktigheten og det ernæringsrike jordsmonnet.

En av verdens største kaffeprodusenter

Vietnam er verdens andre største produsent av kaffe. For oss nordmenn kan allikevel landet være helt ukjent på kaffefronten. Dette er fordi landet primært produserer robustabønner som vi nordmenn bruker svært lite av. Det er den mer eksklusive arabicabønnen nordmenn er mest vant med smaken av. Dog har de få plantasjene som produserer Arabica-bønner i Vietnam, en eksepsjonell kvalitet i forhold til andre land som primært produserer Arabica-bønner. Det er fra disse plantasjene vi høster kaffebønnene som brukes i Coffee Zero.

Det er gjennom det unike samarbeidet med de Arabica-produserende bøndene, vi kan produsere en instant-kaffe med den perfekte blandingen av brente Arabicabønner og ubrente grønne kaffebønner, som gir den overlegne smaken du vanligvis forbinder med nykværnede bønner og traktet kaffe.

bg-kap2

Smaken like viktig som virkningen!

Coffee Zero er en god og rund kaffe, med mye smak og lav bitterhet. Ettersmaken er lang og fyldig og gir en god munnfølelse.

Med over 500 000 solgte pakker og daglige positive tilbakemeldinger fra kunder på smaken, er en god attest på at kaffen smaker slik en god kaffe skal!