Untitled design - 2023-09-14T111044.781

Unik kaffe og smak

Vår målsetning er alltid å skape det ultimate produktet basert på virkning og smak. Det skal være praktisk, og du bør virkelig elske produktet. Vår filosofi er å fokusere på et svært lite antall produkter. Av og til lager vi nye produkter, men det er sjeldent. Coffee Zero er en av våre mest populære produkter. I tillegg til å være en smakfull te som våre kunder elsker, har vi tilsatt ingredienser som gjør at den skiller seg fra mengden.

Slik lager vi det

Vi produserer stolt Coffee Zero i Good Manufacturing Practice (GMP) registrerte anlegg. Full Batch Manufacturing Records betyr at hver enkelt pakke er 100 % sporbar. Dette er en trygghet som kommer deg som kunde til gode. Ikke nok med det, vi kjører analyser av hver eneste produksjonsbatch for å sikkerstille samme mengeforhold og aktiva.

Ingredienser

Vi produktutvikler og smakstilpasser, og vi bruker kun de beste kaffebønnene og ingrediensene tilgjengelig.

6

Sunne valg - din nye normal

Å tilføre kroppen de næringsstoffene som den trenger burde egentlig ikke være så komplisert, men kan likevel være utfordrende med alle de usunne fristelsene overalt. Det å gjøre noe sunt hver dag er grunnlaget for å leve godt, og det å drikke Coffee Zero daglig over tid kan bidra til å forsterke andre gode valg du tar for deg selv, enten det er morgenmeditasjon eller ettermiddagstrening.

En daglig kopp med Coffee Zero gir deg tilførsel av ingredienser som er bra for deg. Vår unike kaffe er tilsatt krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett. Kaffen inneholder i tillegg grønne kaffebønner som er rik på antioksidanter. Utviklingen tok oss mange år, og utallige smaksprøver fant sted før vi ble fornøyde. Sluttresultatet ble en nydelig og aromatisk kaffe, men med det lille ekstra 🫶

Så mye mer enn kun en ordinær kaffe

Coffee Zero en aromatisk og smakfull kaffe som gjør dagen din litt bedre. Kaffen kan du nyte enten varm eller kald - det valget lar vi være opp til deg. Smaken er uansett fortreffelig 😋

Utviklingen tok oss mange år, og utallige smaksprøver fant sted før vi ble fornøyde. Sluttresultatet ble en nydelig kaffe basert på kun de beste arabica bønnene. Vår lidenskap har fått oss til å lage det vi synes er en helt fantastisk kaffe, med det lille ekstra som vanlige kaffer ikke har.

Bruk og dosering

 

Vi anbefaler at du drikker en porsjonspose hver dag. Du kan selvfølgelig drikke Coffee Zero når som helst, men vi anbefaler at du drikker din kopp med Coffee Zero tidlig på dagen.

Blandingsforhold

Kaffen kan du drikke både varm og kald. Beregn ca. 2,5 dl vann, og vent i 30 sekunder om du lager den varm. Om du lager varianter av iskaffe, bland godt eller rist flasken/eller shakeren i noen sekunder så pulveret løses skikkelig opp! Nyt❣️

Husk, om du ønsker å lage større mengder med Coffee Zero, f. eks. som iskaffe, så er tommelfingerregelen å beregne ca. 2,5 dl vann per porsjonsposer med Coffee Zero. Det er høyst individuelt hvor sterk man ønsker kaffen. Mange av våre kunder lager en termos med varm Coffee Zero, som de koser seg med gjennom dagen.

Kjøp en prøvepakke til -50% rabatt

Nå 149 kr - tidligere 298 kr 

Coffee Zero
1
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 432,- per måned (kr 1296,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh