Coffee zeRo

Ingredienser

FAKTA

Innhold pr. døgndose
Arabica kaffe pulver2000 mg
Grønne kaffebønner ekstrakt200 mg
Koffein (naturlig)30 - 60 mg
Krom120µg (300%*)

* = % av referanseverdi

Coffee Zero

Coffee Zero er en norskutviklet kaffe som er tilsatt krom. Coffee Zero inneholder også klorogensyre, et ekstrakt utvunnet fra ubrente grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe.

Hver nordmann drikker i snitt 160 liter kaffe i løpet av et år, noe som utgjør 3 kopper kaffe hver dag. Det betyr at vi nordmenn drikker mest kaffe i hele verden. Coffee Zero er en unik kaffe, utviklet for norske kaffeganer. Men med Coffee Zero får du mer enn bare en kaffe.

Grønne kaffebønner

Coffee Zero inneholder en stor andel grønne kaffebønner. Standard kaffebønner har blitt brent ved 210 grader. Bønnene i Coffee Zero er grønne og ubrente, og har alle de naturlige virkestoffene sine intakte.

Klorogensyre i grønne kaffebønner

Grønne kaffebønner inneholder en hel del klorogensyre. Brente eller ristede kaffebønner – altså det som utgjør grunnlaget for en vanlig kaffekopp, inneholder også klorogensyre, men i vesentlig mindre grad. Mye av innholdet forsvinner nemlig i brenningen.

Grønne kaffebønner derimot, som er uristede og dermed rå, inneholder 3 ganger så mye klorogensyre som vanlig kaffe.

Grønne kaffebønner er også rik på antioksidanter.

blader_beans
Innholdsmodell-2

Krom

Coffee Zero er tilsatt treverdig krom, som er den typen krom som kroppen trenger og kan nyttiggjøre seg av. Krom er viktig for nedbrytingen av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner.

Koffein

Coffee Zero inneholder ca 60mg naturlig koffein, og bevart i sin opprinnelige form. Ved sitt naturlige innhold av koffein vil derfor Coffee Zero også gi økt energi og overskudd i hverdagen.

Koffein er et mildt sentralstimulerende stoff med en rekke fysiologiske effekter. Det virker i første rekke på hjernen, og moderat inntak bidrar til å forbedre fysisk ytelse og kan gi økt årvåkenhet og konsentrasjon. Virkningen av koffein er godt dokumentert og du kan lese mer om koffein her.

The European Food Safety Authority (EFSA) har konkludert med at et koffeininntak på rundt 400 mg koffein per dag (tilsvarende opptil 5 kopper kaffe) kan nytes som en del av en sunn balansert diett og en aktiv livsstil.

Bestill nå til 50% rabatt

Du betaler kun 149 kroner for din prøvepakke - ordinær pris er 298 kroner.

-50% (1)
1
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh