Coffee zeRo

Ingredienser

FAKTA

Innhold pr. døgndose
Arabica kaffe pulver2000 mg
Grønne kaffebønner ekstrakt200 mg
Koffein (naturlig)30 - 60 mg
Krom120µg (300%*)

* = % av referanseverdi

Coffee Zero

Coffee Zero er en norskutviklet kaffe som inneholder et ekstrakt utvunnet fra ubrente, grønne kaffebønner. Gjennom vår produksjon har vi tatt vare på virkestoffet klorogensyre som utvinnes fra grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe. Coffee Zero inneholder også krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner).

Hver nordmann drikker i snitt 160 liter kaffe i løpet av et år, noe som utgjør 3 kopper kaffe hver dag. Det betyr at vi nordmenn drikker mest kaffe i hele verden. Coffee Zero er en unik kaffe, utviklet for norske kaffeganer. Men med Coffee Zero får du mer enn bare en kaffe.

Grønne kaffebønner

Coffee Zero inneholder en stor andel grønne kaffebønner. Standard kaffebønner har blitt brent ved 210 grader. Bønnene i Coffee Zero er grønne og ubrente, og har alle de naturlige virkestoffene sine intakte.

Klorogensyre

Grønne kaffebønner inneholder en hel del klorogensyre. Brente eller ristede kaffebønner – altså det som utgjør grunnlaget for en vanlig kaffekopp, inneholder også klorogensyre, men i vesentlig mindre grad. Mye av innholdet forsvinner nemlig i brenningen.

Grønne kaffebønner derimot, som er uristede og dermed rå, er proppfulle av klorogensyre.

Coffee Zero gir også økt energi og overskudd, ved sitt naturlige innhold av koffein. Grønne kaffebønner inneholder også en hel del antioksidanter.

Antioksidanter

Grønne kaffebønner inneholder som sagt en stor del antioksidanter. Antioksidanter er molekyler som nøytraliserer frie radikaler i kroppen og dermed bekjemper oksidativt stress.

Flere studier viser faktisk at kaffebønner er en av de største kildene til antioksidanter vi har.

blader_beans
Innholdsmodell-2

Krom

Coffee Zero inneholder krom, som er et stoff som har best opptak i kroppen. Krom er viktig for nedbrytingen av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner.

Krom er med i reguleringen av blodsukkeret. Krom inngår i en forbindelse som heter glukose toleranse faktor (GTF), som forsterker virkningen av insulin. Insulin er et hormon som regulerer blodsukkeret. Innholdet krom i Coffee Zero kan derfor virke stabiliserende på blodsukkeret. Krom bidrar trolig til forbrenningen av fettstoff og proteiner gjennom sin virkning på insulin. Trolig har krom også evne til å senke kolesterolet i blodet.

Koffein

Coffee Zero inneholder 30 – 60mg naturlig koffein, og bevart i sin opprinnelige form. Ved sitt naturlige innhold av koffein vil derfor Coffee Zero også gi økt energi og overskudd i hverdagen.

Koffein er et mildt sentralstimulerende stoff med en rekke fysiologiske effekter. Det virker i første rekke på hjernen, og moderat inntak bidrar til å forbedre fysisk ytelse og kan gi økt årvåkenhet og konsentrasjon. Virkningen av koffein er godt dokumentert og du kan lese mer om koffein her.

The European Food Safety Authority (EFSA) har konkludert med at et koffeininntak på rundt 400 mg koffein per dag (tilsvarende opptil 5 kopper kaffe) kan nytes som en del av en sunn balansert diett og en aktiv livsstil. Vi anbefaler å bytte ut ihvertfall en kopp av disse til Coffee Zero!

Bestill nå til 50% rabatt

1
  • Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh