Coffee zeRo

Hvordan virker Coffee Zero og hva kan du forvente deg?

Flere tusen av våre kunder har lagt sin elsk på Coffee Zero. Les mer under om hva du kan forvente av den helt unike kaffen.

Hvorfor prøve Coffee Zero?

Mange av oss opplever utfordringer knyttet til småspising og konstant søtsug i hverdagen. Vi har vel alle opplevd utfordringen med å motstå sjokoladehyllen på vei ut fra butikken etter en lang dag på jobb.

Innfall som dette påvirker oss ofte til å ta impulsive og enkle matvalg som ikke nødvendigvis er gode for oss. Vi tar gjerne det vi har foran oss eller det som er lettest tilgjengelig.

Svingninger i blodsukkeret

Årsaken til at man blir "fysen" og har lyst på noe godt kan være mange. Store svingninger i blodsukkernivået er en av de. Et ustabilt blodsukkernivå henger ofte sammen med et usunt kosthold. Dersom man legger om til et sunnere kosthold kan det bidra til mer stabile blodsukkernivåer hos mange. Blodsukkeret i kroppen reguleres av insulin, og krom er et mineral som hjelper insulin med å regulere blodsukkeret. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, og gjennom dette også ha en mulig reduserende effekt på søtsug (svingninger i blodsukkeret).

Et mer stabilt blodsukkernivå og mindre søtsug kan igjen gjøre det enklere å ta gode og sunne matvalg, samt klare å unngå den "farlige" småspisingen av søtsaker mellom måltidene. Et sunnere og mer variert kosthold vil igjen kunne gi deg mer energi i hverdagen, og gi deg et dytt på veien mot en varig livsstilsendring.

1

Godt for forbrenningen

 • Coffee Zero inneholder krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen med forbrenningen av karbohydrater, proteiner og fett.
2

Forandret søtsug

 • Følelsen av sult og søtsug kan skyldes store svingninger i blodsukkeret. Coffee Zero inneholder krom som bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå.
3

Positive effekter

 • Med mindre søtsug kan det bli enklere å ta sunne matvalg og å unngå småspising mellom måltidene
 • Ved å ta sunnere valg vil man også kunne oppleve økt energi og overskudd i hverdagen
 • En følelse av energioverskudd kan gjøre det enklere å komme i aktivitet
4

Varige endringer

 • Coffee Zero hjelper deg med å vedlikeholde de gode vanene
 • Kaffen inngår som en naturlig del av en sunnere livsstil
 • Mange opplever en ytterligere fornyet motivasjon til varige endringer

Hvilken rolle spiller krom for forbrenningen?

Krom bidrar også til en normal omsetning av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen med å oppnå en normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.

Coffee Zero er tilsatt treverdig krom, som er den typen krom som kroppen trenger og kan nyttiggjøre seg av. Krom finnes naturlig i matvarer som blant annet brokkoli, skalldyr og fullkornsprodukter, men det kan være vanskelig å vite hvor mye man faktisk får i seg gjennom kosten. En kopp Coffee Zero derimot, inneholder den eksakte samme mengden krom i hver pose.

Økt energi og konsentrasjon

Som i de fleste kaffer inneholder også Coffee Zero koffein. Koffein er et mildt sentralstimulerende stoff med en rekke fysiologiske effekter. Det virker i første rekke på hjernen, og et moderat inntak bidrar til å forbedre fysisk ytelse og kan gi økt årvåkenhet og konsentrasjon. Ved sitt naturlige innhold av koffein vil derfor Coffee Zero også gi økt energi og overskudd i hverdagen.

The European Food Safety Authority (EFSA) har konkludert med at et koffeininntak på rundt 400 mg koffein per dag (tilsvarende opptil 5 kopper kaffe) kan nytes som en del av en sunn balansert diett og en aktiv livsstil. Vi anbefaler å bytte ut ihvertfall en av disse kaffekoppene til Coffee Zero!

Bestill nå til 50% rabatt

Du betaler kun 149 kroner for din prøvepakke - ordinær pris er 298 kroner.

-50% (1)
1
 • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
 • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
 • Rask levering, 3-10 dager postgang
 • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh