ALT OM COFFEE ZERO

En kaffe for deg som vil leve litt sunnere

Coffee Zero består av en unik sammensetning av ingredienser som kan hjelpe deg på veien mot en sunnere livsstil. Produktet blir levert i praktiske porsjonspakninger med en pulverblanding som er lett oppløsbar i både varmt og kaldt vann.

Untitled design - 2023-09-18T111213.276

Slik virker Coffee Zero

HJELPER KROPPEN FORBRENNE KARBOHYDRATER, PROTEINER OG FETT
Coffee Zero inneholder krom som bidrar til normal forbrenning av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen å oppnå en normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.

STABILISERER BLODSUKKERET
Med Coffee Zero er det også enklere å unngå store svingninger i blodsukkeret ditt. Krom bidrar nemlig også til å stabilisere blodsukkernivået i kroppen, noe som igjen betyr at man kan oppleve et redusert sug etter søtsaker og andre fristelser.

EN DAGLIG VINNER
Ved å redusere søtsuget som følge av mer stabile blodsukkernivå kan det være lettere for deg å ta de gode og sunne matvalgene i hverdagen som gir deg energi, overskudd og motivasjon til å være i aktivitet.
Og alt starter med noe så enkelt som en daglig kopp med deilig kaffe. Til sammen utgjør dette en god forutsetning for å oppnå en sunn og god livsstil.

Så mye mer enn kun kaffe

Coffee Zero en aromatisk og smakfull kaffe som gjør dagen din litt bedre. Kaffen nyter du varm eller kald - det valget lar vi være opp til deg. Smaken er uansett fortreffelig 😋

En rykende fersk kopp gir deg en daglig tilførsel av virkestoffer som er bra for deg. Tilsatt krom, som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett. Utviklingen tok oss mange år, og utallige smaksprøver fant sted før vi ble fornøyde. Sluttresultatet ble en nydelig kaffe basert på kun de beste arabica bønnene. Vår lidenskap har fått oss til å lage det vi synes er en helt fantastisk kaffe.

Untitled design-16

Hva kan du forvente deg?

Coffee Zero har blitt en favoritt blant tusenvis av kunder som ønsker varige livsstilsendringer og bedre kontroll over småspising og søtsug. Nedenfor gir vi en mer inngående innsikt i hvordan Coffee Zero fungerer og hva du kan forvente av denne unike kaffeblandingen.

9

Normal forbrenning

Krom bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.

Les mer

Ved å bidra til normal forbrenning, vil Coffee Zero kunne bidra på en daglig basis. Kaffen inneholder krom som bidrar til normal metabolisme av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen å forbrenne karbohydrater, proteiner og fett.

7

Redusert søtsug

Krom bidrar til normale blodsukkernivåer. Det gjør det lettere å unngå cravings.

Les mer

Krom bidrar til å normalisere blodsukkeret. Derfor kan det med Tea Zero være lettere å ta sunne matvalg og unngå småspising mellom måltidene.

Untitled design - 2023-09-14T134745.167

Økt motivasjon

Våre kunder melder om stor motivasjonsboost med Coffee Zero.

Les mer

Kundene våre melder om en stor motivasjonsboost etterhvert som de nye og gode rutinene setter seg. Med Coffee Zero på laget føles det hele mye enklere. Kaffen smaker veldig godt og utgjør derfor et positivt holdepunkt i hverdagen. Innholdet i kaffen hjelper deg på vei og bidrar uansett utgangspunkt. Men selve jobben må du fortsatt gjøre selv. Vi heier på deg!

2

"Vi blir utsatt for mye fristelser i hverdagen, og det er ikke så enkelt å balansere en sunn livsstil med en hektisk hverdag. Det er grunnen til at vi skapte Coffee Zero

Produktet er først og fremst et holdepunkt for våre kunder. Nordmenn elsker kaffe, så vi tenkte at en kaffe med de unike egenskapene til Coffee Zero ville slå godt an i det nordiske markedet. Og resten er historie, som man sier 😊 Kaffen vår har blitt umåtelig populær!

Coffee Zero motiverer tusenvis til gode rutiner. Innholdet i kaffen gjør det også litt enklere å leve etter de sunne og gode prinsippene, og tilbakemeldingene vi får fra våre kunder, gjør at vi i får stor motivasjon til å fortsette arbeidet vårt. Stadig flere sier at kaffen vår har bidratt til de har oppnådd en sunnere og mer aktiv livsstil. Det gjør oss både stolte og veldig glade".

Kim Skoglund - Brand Manager Coffee Zero

Kjøp en prøvepakke til -50% rabatt

Nå 149 kr - tidligere 298 kr 

Coffee Zero
1
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh