Coffee zeRo

Hvordan virker Coffee Zero og hva kan du forvente deg?

Flere tusen av våre kunder har lagt sin elsk på Coffee Zero. Les mer om hva du kan forvente av den helt spesielle kaffen.

Hvorfor prøve Coffee Zero?

Mange av oss opplever utfordringer knyttet til småspising og konstant søtsug i hverdagen. Vi har vel alle opplevd utfordringen med å motstå sjokoladehyllen på vei ut fra butikken.

Innfall som dette påvirker oss ofte til å ta impulsive matvalg, som ikke nødvendigvis er gode for oss. Vi tar gjerne det vi har foran oss eller det som er lettest tilgjengelig.

Svingninger i blodsukkeret

Årsaken til at man blir "fysen" og har lyst på noe godt kan være mange. Store svingninger i blodsukkernivået er en av de. Et ustabilt blodsukkernivå henger ofte sammen med et usunt kosthold. Dersom man legger om til et sunnere kosthold kan det bidra til mer stabile blodsukkernivåer hos mange. Blodsukkeret i kroppen reguleres av insulin og krom er et mineral som hjelper insulin med å regulere blodsukkeret. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, og gjennom dette også ha en mulig reduserende effekt på søtsug (svingninger i blodsukkeret).

Krom finnes naturlig i matvarer som blant annet brokkoli, skalldyr og fullkornsprodukter, men det kan være vanskelig å vite hvor mye man faktisk får i seg gjennom kosten. En kopp Coffee Zero derimot, inneholder den eksakte samme mengden krom i hver pose.

Hvilken rolle spiller krom for forbrenningen?

Krom bidrar også til normal omsetning av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen med forbrenningen av karbohydrater, proteiner og fett.

 

Bestill nå til 50% rabatt

Du betaler kun 149 kroner for din prøvepakke - ordinær pris er 298 kroner.

-50% (1)
1
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh