Coffee zeRo

Hvordan virker Coffee Zero og hva kan du forvente deg?

Coffee Zero har blitt en favoritt blant tusenvis av kunder som ønsker varige livsstilsendringer og bedre kontroll over småspising og søtsug. Nedenfor gir vi en mer inngående innsikt i hvordan Coffee Zero fungerer og hva du kan forvente av denne unike kaffeblandingen.

Utfordringer knyttet til småspising, søtsug og tretthet

Mange mennesker opplever daglige utfordringer knyttet til småspising og et konstant søtsug. Dette kan ofte føre til impulsive og usunne matvalg i form av raske karbohydrater, spesielt når man er sliten og sulten etter en lang arbeidsdag. En viktig faktor som bidrar til impulsive og enkle matvalg er store svingninger i blodsukkeret, som ofte er et resultat av et usunt og ensidig kosthold. Et usunt og ensidig kosthold basert på ultraprosessert mat kan også føre til mangel på viktige næringsstoffer i kroppen. En slik mangel på viktige vitaminer og mineraler i kroppen kan vise seg gjennom symptomer som for eksempel tretthet og utmattelse.

Effekten av krom på blodsukkerregulering

Krom er et essensielt mineral som hjelper insulinet med å regulere blodsukkernivået i kroppen. Ved å bidra til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, kan krom potensielt bidra til å redusere søtsug og dermed hjelpe oss til å ta sunnere matvalg som igjen gir kroppen de nødvendige næringsstoffer som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Et stabilt blodsukkernivå og redusert søtsug kan således hjelpe til å unngå fristende småspising av usunne matvarer mellom måltidene, noe som igjen kan gi deg et lite dytt i retningen mot et sunnere og mer variert kosthold, økt energi og en mer aktiv livsstil.

1

Godt for forbrenningen

 • Coffee Zero inneholder krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen med forbrenningen av karbohydrater, proteiner og fett.
2

Forandret søtsug

 • Følelsen av sult og søtsug kan skyldes store svingninger i blodsukkeret. Coffee Zero inneholder krom som bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå.
3

Positive effekter

 • Med mindre søtsug kan det bli enklere å ta sunne matvalg og å unngå småspising mellom måltidene
 • Ved å ta sunnere valg vil man også kunne oppleve økt energi og overskudd i hverdagen
 • En følelse av energioverskudd kan gjøre det enklere å komme i aktivitet
4

Varige endringer

 • Coffee Zero hjelper deg med å vedlikeholde de gode vanene
 • Kaffen inngår som en naturlig del av en sunnere livsstil
 • Mange opplever en ytterligere fornyet motivasjon til varige endringer

Hvilken rolle spiller krom for forbrenningen?

Krom bidrar også til en normal omsetning av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen med å oppnå en normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.

Coffee Zero er tilsatt treverdig krom, som er den typen krom som kroppen trenger og kan nyttiggjøre seg av. Krom finnes naturlig i matvarer som blant annet brokkoli, skalldyr og fullkornsprodukter, men det kan være vanskelig å vite hvor mye man faktisk får i seg gjennom kosten. En kopp Coffee Zero derimot, inneholder den eksakte samme mengden krom i hver pose.

Økt energi og konsentrasjon

Som i de fleste kaffer inneholder også Coffee Zero koffein. Koffein er et mildt sentralstimulerende stoff med en rekke fysiologiske effekter. Det virker i første rekke på hjernen, og et moderat inntak bidrar til å forbedre fysisk ytelse og kan gi økt årvåkenhet og konsentrasjon. Gjennom sitt naturlige innhold av koffein vil derfor Coffee Zero også gi økt energi og overskudd i hverdagen.

The European Food Safety Authority (EFSA) har konkludert med at et koffeininntak på rundt 400 mg koffein per dag (tilsvarende opptil 5 kopper kaffe) kan nytes som en del av en sunn og balansert diett og en aktiv livsstil. Vi anbefaler å bytte ut ihvertfall en av disse kaffekoppene til Coffee Zero!

Bestill nå til 50% rabatt

Du betaler kun 149 kroner for din prøvepakke - ordinær pris er 298 kroner.

-50% (1)
1
 • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
 • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
 • Rask levering, 3-10 dager postgang
 • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh