Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Nå er det bevist – Kaffe forlenger livet!

shutterstock_319706528

Har du vært en av de som har lurt på om kaffe er bra for deg, eller om inntaket ditt er for høyt? Fortvil ikke, nye undersøkelser viser at kaffe er drikken for et lenger liv.

Om kaffe er bra for deg eller ikke har vært oppe til diskusjon i lang tid, og lenge har det pekt i retningen av at det var noe som ikke var bra for kroppen. Det har blitt anbefalt å holde seg unna den sorte drikken, særlig flere kopper om dagen. Kaffe hadde nemlig et rykte på seg for å ikke være bra for fordøyelsessystemet og kunne føre til magesår, halsbrann og lignende plager.

To nye undersøkelser snur dette totalt på hodet. Den ene har tatt for seg forholdet mellom kaffedrikking og dødelighet i 10 europeiske land, mens den andre studien er foretatt i USA. Begge undersøkelsene konkluderer med at de som drikker kaffe lever lenger enn de som ikke gjør det.

Les også: Derfor er kaffe bedre enn energidrikk


Lavere risiko for tidligere død

I følge studien fra USA er det 18 prosent lavere risiko for å dø tidlig blant de som drikker minst fire kopper om dagen, enn de som ikke drikker kaffe i det hele tatt. Selv de som kun drikker én kopp kaffe har bedre utsikter for å leve lenger, med 12 prosent mindre fare for tidlig død.

Også den europeiske undersøkelsen viser at utsiktene er gode for stordrikkere, med 7-12 prosent lavere sannsynlighet for tidlig død sammenlignet med de som ikke drikker kaffe.

Les også: Slik får du mer energi til daglige gjøremål


Flere helsefordeler

Tallene viser at de med et regelmessig kaffeinntak generelt har lavere risiko for å få diabetes. Grunnen til dette er fordi visse ingredienser i drikken kan påvirke nivået av hormoner involvert i metabolismen, altså stoffskiftet og forbrenningen.

Slag og hjerteproblemer forekommer, ifølge studiene, også sjeldnere blant de som drakk to til fire kopper kaffe om dagen. Dette begrunnes med at drikken har positiv effekt på blodårene. Ved å holde årene fleksible og sunne reduseres risikoen for åreforkalkning, som kan forårsake hjerteinfarkt.

I kaffe er det i tillegg et høyt innhold antioksidanter, noe som er med på å redusere oksidativt stress, som igjen kan forårsake kreft. Dette kan være en forklaring på hvorfor studiene viser at de som drikker kaffe er mindre utsatt for leverkreft enn andre.

Les også: Bli kvitt søtsuget på 1-2-3


Drikk med måte

I følge undersøkelsene kan man drikke opp til én liter kaffe om dagen uten problem, så selv ikke stordrikkere trenger å frykte for helsen.

Her må man likevel ta visse forhold i betraktning. Se an ditt eget utgangspunkt, og kjenn på egen kropp. Et såpass stort inntak kan forårsake både oppspilthet, uregelmessig hjerterytme og fordøyelsesproblemer om man er mer utsatt.

To til fire kopper er det anbefalte inntaket, så da er det bare å kose seg! Om du i tillegg velger å bytte ut en eller to kopper av den ordinære kaffen med Coffee Zero, har du tatt enda et steg mot en sunnere livsstil.

Coffe Zero inneholder krom som bidrar til normal omsetning av karbohydrater, fett og proteiner, i tillegg til å opprettholde normalt blodsukkernivå. Krom har dokumentert virkning og gjør godt for kroppen!

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Coffee Zero blir stadig mer populær – Nå også over hele Skandinavia!

Coffee Zero er i ferd med å bli stor suksess i hele Skandinavia. Nå feirer vi at vi har solgt over 700 000 solgte pakker, og det gjør vi ved å gi deg en prøvepakke til 50% rabatt!

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre