Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Helseråd og fakta om å slanke seg

shutterstock_1039862110

Er du en av dem som gjerne skulle tatt av noen kilo, men som synes det er skikkelig vanskelig og kjipt? Det å gå ned i vekt er ikke kjent for å være så veldig morsomt, men det må heldigvis ikke være ekstremt vondt eller slitsomt heller.

Overvekt har potensiale til å gå utover helsen din, så det er et problem du må ta seriøst. Spesielt når vi mennesker blir eldre. Metabolismen og forbrenningen vår reduseres markant når man bikker 40 år, og vektøkning forekommer oftere da. Dette er et obs for alle som er over 40 år. Man skal ikke spøke med disse tingene, og det er anbefalt å gjøre tiltak om du opplever at du er i ferd med å gå opp i vekt. Det er her Coffee Zero spiller inn som en hjelpende hånd. Produktet inneholder ingredienser som gjør det lettere gå ned i vekt, og hele 8 av 10 kunder opplever så positive resultater ved bruk av Coffee Zero at de anbefaler den unike kaffen til andre. Mer om det senere.

Slik slanker du deg på en effektiv og sunn måte

Du skal bevege deg mer og endre dine kostvaner.
Når du har problemer med vekten er det svært sannsynlig at dine arveanlegg, eller gener, gjør at du legger på deg lettere enn mange andre. Du kan ikke endre dine arveanlegg, men du kan påvirke de faktorene i livsstilen din som aktiverer overvekt. Det betyr nok at du må leve litt sunnere enn mange av dine slanke venner, men det er prisen du må betale. Det er i prinsippet tre steder innsatsen skal settes inn:

• Kostsammensetningen skal endres. Sørg for at inntaket av søtsaker og fet mat reduseres.
• Måltidsmønsteret skal strammes opp.
• Du skal røre deg mere i hverdagen – mange bekker små…

Mange komponenter bidrar til fet kost
Vi har i dag tilstrekkelig viten til å være sikre på at overvekt forårsakes av for høyt fettinnhold i maten, et uhensiktsmessig måltidsmønster, et for høyt alkoholforbruk og mangel på fysisk aktivitet.
Særlig det mettede fettet som kommer fra oste- og melkeprodukter, smør og kjøtt, er ekstra uheldig i relasjon til diabetes, åreforkalkning og visse kreftformer. Så det er fint å være bevist på disse tingene i ditt daglige kosthold. Ikke overdriv inntaket av disse tingene.

Søtsaker kun i helgene!

Søtsuget til den gjengse nordmann er høyt, vi er alle glade i både sjokolade og smågodt. En fin tommelfinger regel for å unngå for mye av disse tingene, er å begrense inntaket til helgene. Da vil det totale regnestykket bli bedre, rett og slett på grunn av at du reduserer inntaket. Coffee Zero inneholder krom som demper søtsuget, og som gjør at det blir enklere å unngå inntak av for mye søtsaker. En veldig god egenskap når målet er å gå ned i vekt.

Alt fett teller like mye for vekten

Selv om noe fett er sunnere enn annet, så teller alt fett med samme verdi sett i forhold til overvekt. Det høye fettinntaket skjer på bekostning av kullhydrater, som man finner mye av i brød, ris, pasta, poteter og også en del i noen typer frukt. Den fete maten synes især å være uheldig for personer med arvelig tilbøyelighet for overvekt. Hvis man legger på seg, skyldes det naturligvis at man spiser mer energi enn man forbrenner. Det er appetittreguleringen, som normalt skal sikre at vi ikke spiser mer energi (kalorier) enn vi har bruk for, som hyppigst svikter.

Energi inn VS energi ut
Det er veldig typisk for personer som går opp i vekt. Det hele baserer seg på et regnestykke basert på energi inn, mot energi ut (altså hvor mye energi du forbruker). Du kan påvirke begge disse faktorene med det du selv legger opp til. Du kan 1) enten redusere energinntaket ditt, eller du kan 2) øke energiforbruket ditt. Det aller beste er selfølgelig å jobbe med begge disse punktene. Da sier det seg selv at du vil oppleve resultater

Men det er er lettere sagt enn gjort. Det er dessverre slik at mange av oss sliter med å påvirke begge disse faktorene.

Vår anbefaling er derfor dette. Og følger du vår anbefaling, kan vi garantere at du går ned i vekt:

Prøv å begrense energi inntaket ditt til et fornuftig nivå. Du skal ikke overdrive, for det medfører som oftest ”jojo slanking”. Din målsetning skal være å finne en middelvei. Som medfører at inntaket ditt reduserer jevnt over tid. Hver dag, hver uke, hver måned. Coffee Zero inneholder krom som har dokumenterte egenskaper. Krom vil bidra til at søtsuget ditt reduseres, og setter en stopper for det stadige søtsuget. Kaffen kan på den måten bidra til at energiinntaket ditt blir mindre. Det funker!

Det er også slik at Coffee Zero med sitt innhold av grønne kaffebønner kan påvirke fettforbrenningen din. Med andre ord hjelper kaffen med å få energien ut igjen, som nevnt ovenfor. Lett mosjon kan gjøre underverker, så legg deg på en rutine hvor du holder deg i aktivitet hver dag. En liten gåtur i skog og mark, gå tur med venninnene eller kanskje det å spille tennis? Dropp heisen til fordel for trappene?

Det er altså slik at Coffee Zero kan påvirke begge disse faktorene som betyr så mye når målsetningen er å gå ned i vekt. Vi har kunder som har brukt Coffee Zero i 6 måneder, og opplevd meget gode resultater. Til sammen har våre kunder gått flerfoldige kiloer ned i vekt.

Tenk på Coffee Zero som din venn i fasen du er på vei inn i.

Er det en god ide å hoppe over frokosten?

Hvis man ikke er sulten om morgenen, hva er så mer nærliggende enn å hoppe over frokosten og spare de kaloriene? Overvektige personer forsøker ofte å sulte seg langt utover dagen for slanke seg. Det virker imidlertid som en skivebom på slankebestrebelsene. Det virker stikk imot hensikten, for når sulten melder seg i løpet av formiddagen, spiser man som regel de usunne og dårlig mettende tingene, som wienerbrød, kaker eller godterier. Man har også ofte en sultfornemmelse som krever flere kalorier for å få stillet sulten frem til lunsj, enn hvis man hadde spist frokost.

En rekke undersøkelser har vist at overvektige personer oftere hopper over morgenmåltidet enn slanke personer, men også at det går dårligere på en slankekur med dem som ikke spiser frokost. Det er derfor fornuftig å spise frokost selv om man egentlig ikke har lyst på det.


Frokost: Ikke dropp frokosten!

Mulighetene er mange når det kommer til frokost. Her er noen forslag fra oss. Som abonnementskunde hos Coffee Zero vil du for øvrig få tips til både frokoster og måltiders ellers, så følg bare med!

Frokostforslag:
• Brød med honning eller mager ost
• Cornflakes med skummetmelk eller lettyoghurt evt. med frukt på toppen
• Havre- eller risengrynsgrøt
• Evt. bare en brødskive med mager ost til å spise på vei til jobb.

En god metthetsfølelse utover formiddagen er det beste vern mot uforutsette fristelser.

Om du tar en kopp med Coffee Zero samtidig som du spiser frokost, legger du et grunnlag som er vanskelig å erstatte. En kopp med denne unike kaffen i forbindelse med frokost er nemlig gunstig for forbrenningen, da kroppen begynner å jobbe tidlig på dagen. Det betyr økt forbrenning!

Det er derfor vi sier; ”Morgenkaffen har aldri smakt bedre, verken for ganen eller samvittigheten”.

Sammendraget dit – dette gjør du

Som nevnt tidligere, unngå det vi velger å kalle ”ekstreme tiltak”. Legg opp din rutine slik at den varer. Ingen matvarer er egentlig «nei-mat» så lenge man praktiserer moderasjon. Energi inn VS energi ut, som nevnt ovenfor.

Og dette med energi inn VS energi ut: Se på det hele som en ligning som til slutt skal gå opp. Ved å påvirke begge disse faktorene, og det på en fornuftig måte, er det større sjanse for at slankekuren din gir varige resultater.

Så kan du samtidig vite at Coffee Zero har virkestoffer som hjelper deg i denne fasen. Vi anbefaler at du bruker Coffee Zero i 6 måneder. Men, du vil oppleve resultater av Coffee Zero før dette også. Grunnen til at vi sier 6 måneder er at dette er perioden vi betegner som ”sunn vektreduksjon”. I løpet av denne perioden vil du oppleve en varig endring om du følger våre anbefalinger.

I perioden fremover vil jeg (Kim heter jeg forøvrig) sende deg flere nyhetsbrev som vi håper vil være med på hjelpe deg i perioden fremover (gratis fra oss). Dette er både tips, og motivasjon til deg. Du vil også bli kjent med flere av våre kunder som har opplevd gode resultater.

Da gjenstår det bare for meg å ønske deg lykke til. Og om det er noe du lurer på, må du bare ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg.

Med vennlig hilsen,
Kim i Coffee Zero

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!