Dette kan du forvente av Coffee Zero

2021_03_CoffeeZero_07_Highres_web

Coffee Zero er en venn i jakten på din nye idealvekt. Slik fungerer det

Coffee Zero er skapt for å brukes over tid for optimal effekt. Innholdet i kaffen kan bidra på forskjellige måter ved vektreduksjon. Her vil vi forklare deg litt nærmere om hva du kan forvente av Coffee Zero, og hvordan produktet virker i kroppen.

Kroppens metabolisme og forbrenning er individuell

Metabolisme er en generell betegnelse på den kjemiske prosessen i kroppen som omsetter luft, mat og andre materialer til stoffer som kroppen behøver for å kunne fungere. Selv om metabolismen i det store og hele er den samme for oss alle, er det individuelle forskjeller. For eksempel, den kjemiske balansen i kroppen og hvor raskt næringsstoffene omsettes, varierer fra en person til en annen. Disse individuelle forskjellene er i høy grad bestemt av gener vi har arvet fra våre foreldre.

Derfor kan det være individuelt når virkning inntreffer for hver enkelt. Mange av våre kunder opplever umiddelbar effekt, mens andre opplever endringer først etter et par-tre måneders bruk. Det er derfor viktig at du legger opp en rutine hvor du husker å innta din porsjonspose med Coffee Zero hver dag. Det gjør at kroppen får tid til å tilvenne seg produktet, og forutsetningene for at kaffen skal hjelpe deg er på plass.


1 porsjonspose: Husk din daglige kopp

Det du kan være sikker på er at kroppen tar til seg virkestoffene, selv om du kanskje ikke merker så mye i starten.

Demper søtsuget ditt

Hver gang du drikker Coffee Zero får du i deg krom. Krom har dokumenterte egenskaper som er gunstig ved vektreduksjon. Krom stabiliserer blodsukkeret ditt og gjør at du vil oppleve mindre søtsug. I tillegg er krom viktig for nedbrytingen av fett og karbohydrater.

Disse egenskapene gjør at din daglige kopp med Coffee Zero kan bidra til at kroppen din ikke opplever behovet for søtsaker like sterkt. En definitivt fin egenskap om du ønsker å gå ned i vekt!

Grønne kaffebønner

Ovenfor har vi forklart deg hvordan dette med metabolisme spiller inn for hvilke effekt du kan forvente. Kroppens forbrenning er i veldig mange sammenhenger individuelt betinget. Det går allikevel ann å påvirke forbrenningen. Coffee Zero er basert på grønne kaffebønner, som igjen inneholder noe som vi kaller klorogensyre. I kaffekontekst er dette veldig spesielt, og Coffee Zero er en av veldig få kaffer som er basert på ubrente, grønne kaffebønner.

Klorogensyre utvinnes fra ferske, grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe

Med vår produksjonsmetode bearbeider vi de grønne kaffebønnene slik at de ikke trenger å brennes. Det gjør at vi klarer å ta vare på virkestoffene, og vi får en kaffe rik på klorogensyre.

Klorogensyre er et godt hjelpemiddel for deg som ønsker å gå ned i vekt. I det siste har grønne kaffebønner fått mye oppmerksomhet og omtale i media verden over som et effektivt middel ved vektreduksjon. Klorogensyre kan påvirke kroppens forbrenningsevne.

De grønne bønnene produseres med en spesifikk profil for å kunne fremheve kaffebønnens aller beste egenskaper. Sammen med krom har vi skapt en kaffe som er helt unik.

Hvor fort kan jeg forvente resultater?

Bruk Coffee Zero hver dag. Du burde minimum drikke en kopp per dag, men du kan helt fint drikke flere kopper, om du ønsker det. Koffein innholdet er tilsvarende som ved vanlig kaffe, dette er det eneste du trenger å ta hensyn til. Vår anbefaling er at du starter dagen med en kopp Coffee Zero, gjerne i forbindelse med frokost! Det kan være med på å kickstarte kroppens forbrenningsevne utover dagen. Vi anbefaler ikke å drikke Coffee Zero rett før leggetid (på grunn av koffeininnholdet).

Morgenkaffen har aldri smakt bedre, verken for ganen eller samvittigheten

Enkelt sagt består Coffee Zero-effekten av fire faser. I hver fase vil du kunne oppleve fremskritt med hensyn til forbrenning, søtsug og vektkontroll. Les mer om fasene her.

Mange av våre kunder forteller at søtsuget blir merkbart mindre etter bare noen dager eller uker med Coffee Zero. Andre må vente litt før de opplever det samme. En del av våre kunder merker effekten først etter 3-4 måneder, men da gjerne veldig god effekt. Dette henger sammen med den enkeltes forutsetninger når det gjelder metabolisme, hverdagsvaner med mer. Vi anbefaler at du bruker Coffee Zero i minimum 5-6 måneder. Ved å bruke kaffen regelmessig over dette tidsrommet legger du den aller beste forutsetningen!

Relaterte innlegg

Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Det er ikke uten grunn at man sier at frokosten er det viktigste måltidet i løpet av dagen. Den bryter fasten etter en natts søvn, og legger grunnlaget for resten av dagen. Her får du noen gode frokosttips for å få en topp start på dagen.

Kundene elsker kaffen. Det er forståelig, mener PT

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder. Det er ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

Om du sliter med et konstant søtsug, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det - en rekke andre positive følgeeffekter kom etterhvert! Det hele startet med en kopp kaffe.