Coffee zeRo
- en helt unik kaffe!

Kaffen med krom som bidrar til forbrenning av karbohydrater og fett

Prøv Coffee Zero til kun 189,-

Vi feirer over Solgte pakker!

25_APOTEK-1_RBS_02_0588-small-02

Norgesfavoritten!

Se filmen

Slik virker Coffee Zero

En Norskutviklet kaffe med ekstrakt fra ferske, ubrente kaffebønner

Coffee Zero er en norskutviklet kaffe bestående av klorogensyre utvunnet fra ferske, grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe. Klorogensyre er et viktigt virkestoff i Coffee Zero. Vår kaffe inneholder også krom som bidrar til forbrenning av makronæringsstoffer som fett og karbohydrater. Krom spiller også en stor rolle i å dempe søtsuget, og normalisere blodsukkeret.

Sammensetningen av innholdsstoffene i Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på det Norske markedet.

Les mer om de effektive ingrediensene i Coffee Zero

Coffee Zero grønne kaffeblader
Coffee Zero kaffepulver

En helt unik kaffe

med smaksnoter og effekt som har gjort kaffen til folkefavoritt

Kaffebønnene benyttet i Coffee Zero består av 100% arabica bønner fra verdens andre største kaffeproduserende land.  Regionen hvor våre kaffeplantasjer befinner seg er spesielt godt egnet til å produsere god kaffe på grunn av de spesielle solforholdene, luftfuktigheten og det ernæringsrike jordsmonnet. Dette gir en aromatisk kaffe med en kraftig og fyldig smak.

Coffee Zero er for deg som setter pris på en kopp med smakfull kaffe, og som også har egenskaper som hjelper deg å nå dine mål. Daglige positive tilbakemeldinger fra kunder på både smak og virkning er en god attest på at kaffen har rukket å bli en folkefavoritt siden introduksjonen i 2011.

Les mer om smaken av Coffee Zero

Hva kan jeg forvente?

effekten av Coffee Zero forklart steg for steg

Fornøyd med virkningen av Coffee Zero Vi i Coffee Zero er svært stolte over at mange norske kvinner og menn trykker kaffen vår til sitt bryst. Mer enn 700 000 solgte pakker er i seg selv en attest som smaker godt.

Samtidig får vi ofte spørsmål fra folk som er nysgjerrige - eller skeptiske, til Coffee Zero-effekten. Mange lurer på hvilken effekt de kan forvente – og når den inntreffer.

Les mer om Coffee Zero-effektens fire faser

Bestill nå til 50% rabatt!

Kaffen med krom som bidrar til forbrenning av karbohydrater og fett. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 kr  - NÅ KUN 189 kr

1
KUN
189,–
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Coffee zeRo

Magasinet

Kundene opplever kjempe god effekt – det er forståelig mener Personlig Trener

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder som har opplevd vektnedgang. Det er forståelig og ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

– Om du drikker kaffe, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det, kiloene forsvant etterhvert de også! Det hele startet med en kopp kaffe.

– Vekten gikk en vei, og det var nedover

Eli Synnøve Askerud veide 87 kilo i begynnelsen av Januar. Siden da har vekten pekt nedover. Og det er en ganske så unik kaffe som fikk henne i gang

– Denne kaffen må bare folk få med seg!

Edel Hagane fra Rælingen er meget tilfreds om dagen. Livsstilsendringene hun fikk til med Coffee Zero har snudd opp ned på hverdagen hennes. Nå ønsker hun at alle andre som sliter litt med vekten skal prøve Coffee Zero.

Resultatene lot ikke vente på seg for Camilla

Camilla Brurås en særs fornøyd dame fra Åsane, en bydel i Bergen med litt i overkant av 50 000 innbyggere. Hun har nemlig opplevd noe hun beskriver som helt utrolig ved hjelp av daglige kopper med kaffe.

– Coffee Zero hadde en utrolig virkning på en søtmons som meg

Nina Lundberg (57) er sjarmerende dame som på mange måter har fått livet snudd opp ned. Hun har helt siden oppveksten vært plaget med det hun kaller et intenst søtsug. Sjokolade, kaker og brus gikk ned på høykant, og det til alle døgnets tider.

Fair Trade

Positiv utvikling i produksjonslandet med tryggere arbeidsforhold og demokratisk organisering

Fair trade verner om hver enkelt kaffebonde i utviklingsland, og vi støtter opp rundt denne ordningen.

Fair trade-standardene for handel med kaffe gjør hverdagen mer trygg og forutsigbar for kaffebønder i Afrika, Asia og Latin-Amerika. Større forutsigbarhet om inntekt og gjør det mulig for bøndene å planlegge fremtiden. Krav til tryggere arbeidsforhold og demokratisk organisering kommer hele kooperativet til gode, fører til positiv utvikling i lokalsamfunnene.