Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Mistet julestemningen? Finn tilbake til den med disse tipsene.

197845-OYFGYR-659

Da man var liten kom julestemningen helt av seg selv, og det skulle ofte ikke mer til enn litt snø eller en lyspyntet tujabusk for å havne i juleekstase. Nå er det ikke like enkelt, og for noen er den såkalte julestemningen et sjeldent fenomen. Om det er tilfellet for deg, har vi satt sammen noen tips som kanskje kan hjelpe deg litt på vei.

Jo eldre man blir, jo vanskeligere er det å komme i julestemning, og noen ganger kommer den ikke i det hele tatt. Man tenker tilbake på da man var liten, og da spenningen var til å ta å føle på helt frem til julekvelden. Mange kan bli skuffet over at julen har gått fra å være et eventyr til et rent mas.

For det er noe riktig eventyrlig over følelsen av å glede seg så mye over denne magiske høytiden og alt den representerer. Om julestemningen lar vente på seg kan du alltids prøve disse tipsene, og kanskje den varme følelsen finner veien inn likevel.

Skap tradisjoner

Tradisjoner er en stor del av jula, og er ofte roten til den ettertraktede stemningen. Mange liker for eksempel å lage pepperhakehus for så å knuse det på nyttårsaften, noen har mandel i grøten lille julaften, mens andre drar på juleforestilling.

Det er ikke alle som har opparbeidet seg slike tradisjoner enda, men det skal ikke mye til. Finn noe du liker å gjøre som gir deg ro.

Det kan være alt fra å lage hjemmelagede julekort, til å bygge snømann eller bake julekaker. Det viktigste er at det er engasjerende og gjennomførbart. Det er ingen regler for hva man kan gjøre til tradisjon! Kanskje det ikke skal mer til enn en film?

Les også: Slik blir du ferdig i god tid med juleforberedelsene

(Teksten fortsetter etter bildet)

Personlig julespilleliste

Vi har alle ulike minner og følelser koblet til de mange julesangene som finnes. Det er alltid et knippe julelåter vi liker bedre enn andre, og noen som vi ikke liker i det hele tatt.

Om du er midt i en juleaktivitet, og julestemningen sakte men sikkert kommer snikende, kan en sang du er lei av eller ikke liker, ødelegge ganske mye.

Derfor er det lurt å lage sin egen spilleliste som samler alle favorittene, der alle sangene gir deg en god følelse.

Les også: Slik får du mer energi til daglige gjøremål

Juletvist på kaffen

Når snøen laver ned utenfor og favorittfilmen spilles på skjermen, er det deilig å kose seg litt ekstra med en kopp kaffe. Coffee Zero inneholder krom som bidrar til mindre søtsug og normalt blodsukkernivå – perfekt i juletider der snop ofte står i sentrum.

Få en stemningsfull vri på kaffen ved å tilsette litt kanel, kardemomme eller nellik. Ikke bare lukter det jul, men det smaker også godt uten sukker involvert. Man skal kose deg i julen, men det trenger ikke nødvendigvis gå utover helsa.

Les også: Nå er det bevist – Kaffe forlenger livet!

(Teksten fortsetter etter bildet)

Fyll huset med juleduft

Luktesansen skal man ikke kimse av – riktige lukter kan ta deg med på en reise tilbake i tid. Karakteriske julelukter kan få deg tilbake til barndommen, da julen fortsatt gav deg sommerfugler i magen. Kanskje far eller mor bakte mye da du var liten, eller brukte en appelsin med nellik i som julekalender? Disse luktene kan få deg i julestemning i det den treffer nesa.

Et lurt tips er å skape din helt egne juleduft som bringer frem gode minner, og la den putre på komfyren dagen gjennom.

Det eneste du trenger er en stor kjele, godt med vann og ingredienser med en duft du forbinder med jul. Granbar, appelsin, eple, kanelstenger, rosmarin, nellikspirer, stjerneanis, laurbærblad, kardemomme eller vaniljestang er alle elementer som kan blandes sammen til en helt personlig julemikstur. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Les også: 7 tips til hvordan å overleve vinterkulda

Gjør koselige ting i godt lag

Tilbring tiden med folk du er glad i! Godt selskap kan gjøre mye for både personlig harmoni, hygge og velbefinnende.

Be gode venner over på juleverksted, ta med familien på vandring i julegatene eller be naboene over på middag.

Husk også at ikke alle har noen de kan være med i jula. Vær hjelpsom, omsorgsfull og godhjertet, og fyll hverdagen med gode tanker og handlinger. Kanskje du vet om noen som er alene og kunne trengt en klem eller et varmt måltid? I jula skjer det mirakler sies det, men det er vår oppgave å sette det i gang.

 

Ha en riktig god jul alle sammen!

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!