Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Slik blir du ferdig i god tid med juleforberedelsene

pakkegave

Jula kommer like brått på hvert år, og plutselig har vi ikke så god tid til å fikse alt som vi trodde. Her får du noen tips til hva du kan gjøre for å unngå dette, og bli ferdig med juleforberedelsene i god tid!

Julestria er noe de fleste har hørt om, og enda flere av oss har opplevd. Den kommer snikende hvert år, og man er alltid like uforberedt – selv om man går gjennom det samme hver eneste jul. Vi stresser rundt, og når vi er ferdig med én oppgave kommer det to nye rekende på ei fjøl. Heldigvis finnes det en løsning på problemet, det gjelder bare å være beredt!

Legg en slagplan

Skriv ned alt du må få gjort før jul, og tenk tilbake på tidligere år – kanskje du kommer på uforutsette ting som plutselig dukket opp ut av det blå. Det er alltid lurt å være forberedt på at ikke alt går som planlagt.

Når du har fått en fin liste med oppgaver som må gjøres er det på tide å putte det inn i en kalender, slik at du får oversikt. Skriv inn alt som må gjøres, både det som er julerelatert og daglige gjøremål. Er du ekstra flink skriver du inn klokkeslett også.

Husk å gi deg selv litt spillrom i tilfelle det skulle dukke opp noe du må ta hånd om med en gang, og selvfølgelig også tid til å slappe av. Juleforberedelsene skal være moro også, ikke bare stress.

Det beste er å lage en plan med litt størrelse, og henge den opp et sted hvor den synes. Da glemmer man den ikke! Bruk farger og gjør kalenderen fin å se på. Ikke la den bare være et irritasjonsmoment. Kryss av ettersom du blir ferdig med oppgavene, og kjenn på mestringsfølelsen.

Les også: Slik får du mer energi til daglige gjøremål

(Teksten fortsetter etter bildet)

Bestill gaver over internett

Du er ikke alene i å synes at julegavehandelen kan være slitsom og trettende. Store menneskemengder i små butikklokaler kan virkelig påvirke humøret! Hva er vel bedre da enn å sitte hjemme i godstolen og bestille gavene over nett?

Husk å regne med hvor mange dager det tar før du får det du har bestilt. I jula er det ofte mange som bestiller samtidig, og da blir leveringstiden ofte litt lenger. Få inn julegavehandelen tidlig i planen din. Om det er noen gaver du av en eller annen grunn ikke kan kjøpe over nett, gjelder samme strategi her.

Vær tidlig ute, gjerne før eller i november! Da er nemlig ikke menneskemengdene like store, og du kan titte i ro og fred.

Pakk inn gavene ettersom du får dem, ikke vent til du har en uoverkommelig haug liggende. Med mindre du er glad i å pakke inn gaver – da kan du gjøre oppgaven med koselig julemusikk i bakgrunnen og pepperkaker på bordet.

Les også: 7 tips til hvordan å overleve vinterkulda

(Teksten fortsetter etter bildet)

Gjør rengjøringen til en treningsøkt

Få pulsen opp med en vask du kan være stolt av. Om du får gjester til jul er julevasken en nødvendighet, enn hvor kjedelig det er. Noe annet som heller ikke alltid er morsomt er trening. Likevel er det ingen hemmelighet at trening gjør godt for både kropp og sjel, særlig i jula der hodet virkelig må henge med. Hvorfor ikke sammenkoble de to, og slå to fluer i en smekk?

Ta noen utfall imens du vaker stuegulvet med moppen, eller noen spretthopp mellom hver hylle du er ferdig med å tørke støv av. Det er mye man kan finne på som øker pulsen et par hakk!

Husk at du ikke trenger å ta storrengjøringen rett før jul – da vil man garantert ha mye å gjøre. En enkel vask kan holde mer enn massevis. Spar heller skrubbingen til etter jul- og nyttårsfeiringen er overstått.

Les også: Derfor er kaffe bedre enn energidrikk

Gjør pyntingen til kos

Gruer du deg til å gå ned i kjelleren og rote frem julegardinene, eller kave deg opp på loftet og hente ned julepynten? Mange utsetter å pynte boligen til jul så lenge de klarer, på grunn av alt strevet som ofte kommer med. Her gjelder det å gjøre om pyntingen til noe man assosierer med kos og hygge.

Lag deg en god middag, men pass på at den ikke er for tung. Tenn stearinlys, sett på julemusikk eller en hyggelig julefilm på TV og lag deg en kopp med Coffee Zero. Ikke bare holder kaffen deg opplagt, den minsker også søtsuget, noe som er velig greit i en tid der det er søtsaker rundt hvert hjørne.

Gå gjennom julepynten og finn frem det du vil at skal stå fremme. Du trenger ikke stappe stua full med pynt du egentlig ikke liker, bare fordi du har det liggende.

Ta deg god tid – dette kan du gjøre fordi du allerede har planlagt og satt av tid til nettopp dette! Ikke stress, og la deg selv kjenne julestemningen komme sigende.

Les også: Mistet julestemningen? Finn tilbake til den med disse tipsene

(Teksten fortsetter etter bildet)

 

Kjøp inn maten tidlig

Ikke handle inn julematen i siste liten. Plutselig er butikken utsolgt for det du skal ha, og du ender opp med å måtte kjøre fra sted til sted i jakt etter mat til familien. Ring gjerne på forhånd og hold av hovedretten til julaften, som ribbe, pinnekjøtt eller torsk. Da går handelen enda raskere! Noen av matvarene kan man selvfølgelig ikke kjøpe inn alt for tidlig, men alt som kan fryses går fint.

Matbutikken er som andre butikker i juletiden – stappfull! Ved å være tidlig ute gjør du deg selv en tjeneste.

Det samme gjelder julebaksten. Om du er en av dem som liker å bake er dette absolutt noe du bør ta deg tid til. Frys ned det du ikke spiser med en gang, og du har julekaker hele julen.

 

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!