Ble kvitt de dårlige vanene!

Coffee Zero: en unik kaffe for vektreduksjon

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Vi nordmenn elsker kaffe. I gjennomsnitt drikker vi 160 liter hver i året, noe som tilsvarer cirka 3 kopper om dageb. Da er det kanskje ikke så rart at stadig flere flokker til Coffee Zero. Den populære kaffen er en enkel, velsmakende og ikke minst effektiv måte å kickstarte nye og bedre kostholdsvaner. For Karine Sekkingstad og flere andre handlet det mest om å bli kvitt uvanen med småspising for å få den kickstarten de trengte.

Et nytt og bedre liv

– Vekta var på topp og formen på bånn. Slik føltes livet mitt etter at jeg hadde vært syk, forteller Karine. Jeg prøvde å være flink med både trening og kosthold, men det var vanskelig etter en tøff periode i livet. Til slutt veide jeg 85 kilo. Du kan tenkte deg hvor uvant og fortvilende det var for meg som hadde vært høy og slank hele livet.

Karine bestemte seg for å ta grep og prøvde ulike metoder for å gå ned i vekt, men ingenting hjalp.

– Jeg prøvde faktisk også en annen type kaffe, men den var så besk at den var helt udrikkelig. Det var ikke før jeg fant Coffee Zero, at jeg merket en forandring. Søtsuget og småspisingen ble borte, og med det klarte hun også å legge om til en ny og sunnere livsstil. Da raste kiloene av og hun gikk fra 85 til 69 kilo på rekordtid. Nå er det helt omvendt: – Formen er på topp, og vekta er på bånn, ler hun.

KLIKK HER FOR KAMPANJETILBUDET
–Få Coffee Zero til hele 50% rabatt i dag!

Vinn-vinn

– Jeg var veldig motivert for å kvitte meg med de overflødige kiloene, men slet med å få det til i praksis. Jeg trengte derfor et puff for å få meg over dørstokkmila og ut på tur.

Det var akkurat dette Karine fant i Coffee Zero. – Coffee Zero hjalp meg til å legge om livsstilen min, og nå både trener jeg regelmessig og har lagt om kostholdet. En gledelig bieffekt av Coffee Zero er at det også reduserer søtsuget, så det blir også mye mindre godteri nå, noe jeg må innrømme at var en svakhet tidligere, smiler Karine. I tillegg spiser hele familien sunnere enn tidligere, så dette er så vinn-vinn som det kan få blitt.

Se hvordan Coffee Zero virker her

Blir kvitt de dårlige vanene og få en «kickstart»

Fellesnevneren for mange av våre kunder er det at de tidligere har vært veldig flinke i korte tidsperioder, men at de dårlige vanene fort har tatt dem igjen. Et velkjent problem som har gått igjen hos de fleste er et konstant søtsug. Karine og flere tusen andre fornøyde kunder nevner akkurat det at Coffee Zero fjerner det kjipe søtsuget!

Ved å kunne unngå de små utskeielsene i hverdagen, det være seg om du er litt ekstra glad i sjokolade eller småspiser i tide og utide, vil du kunne gjøre jobben for å nå idealvekten utrolig mye enklere!

Beholder kosen

Selv om Karine har lykkes med å legge om til et sunnere kosthold og på den måten blitt kvitt de overflødige kiloene og fått igjen livsgnisten, gir hun ikke slipp på kaffevanen sin.

– Coffee Zero er blitt en naturlig del av kostholdet og livet mitt, forteller hun. Dessuten smaker den jo godt, og det er viktig å ikke gi slipp på kosen bare fordi man vil holde vekta nede. Det går helt fint å kose seg med en kopp kaffe uten at man må ha noe søtt attåt, avslutter hun med et smil.

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kaffebønner inneholder koffein

Koffein i kaffe – Fordeler, mengder og mer

La oss dykke ned i koffeinens verden, fra mengder i kaffe til helsefordeler og individuell toleranse.

Grønne kaffebønner: Den ultimate guiden

Grønne kaffebønner har nylig vært et hot topic takket være deres imponerende innhold av klorogensyre og potensielle helsefordeler. Denne artikkelen gir deg mer innsikt i grønne kaffebønner, klorogensyre, og hvordan de kan være knyttet til helse og velvære.

Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.