Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Coffee Zero: en unik kaffe for vektreduksjon

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Vi nordmenn elsker kaffe. I gjennomsnitt drikker vi 160 liter hver i året, noe som tilsvarer cirka 3 kopper per dag. Da er det kanskje ikke så rart at stadig flere flokker til Coffee Zero. Den populære kaffen er en enkel, velsmakende og ikke minst effektiv måte å slanke seg på. For Karine Sekkingstad og flere andre handlet det mest om å bli kvitt de dårlige vanene for å få den kickstarten de trengte

Et nytt og bedre liv

«Vekta var på topp, men formen på bånn. Slik føltes livet mitt etter at jeg hadde vært syk», forteller Karine. «Jeg prøvde å være flink med både trening og kosthold, men det var vanskelig etter en tøff periode. Til slutt veide jeg 85 kilo. Du kan tenkte deg hvor uvant og fortvilende det var for meg som hadde vært høy og slank hele livet.»

Karine bestemte seg for å ta grep og prøvde ulike metoder for å gå ned i vekt, men ingenting hjalp.

«Jeg prøvde faktisk også en annen type slankekaffe, men den var så besk at den var helt udrikkelig. Det var ikke før jeg fant Coffee Zero, at jeg merket en positiv forandring. Kiloene raste av fra 85 til 69 kilo på rekordtid. Nå er det helt omvendt: Formen er på topp, og vekta er på bånn», ler hun.

KLIKK HER FOR KAMPANJETILBUDET
–Få Coffee Zero til hele 50% rabatt i dag! (Så lenge varelageret rekker…)

Vinn-vinn

«Jeg var veldig motivert for å kvitte meg med de overflødige kiloene, men slet med å få det til i praksis. Jeg trengte derfor et puff i riktig retning eller en liten ‘hjelper’ som kunne få meg over dørstokkmila og ut på tur.»

Det var akkurat dette Karine fant i Coffee Zero. Selv om klorogensyre har en positiv effekt på slankingen, er det også viktig å tenke helhetlig og langsiktig, slik at du får en varig endring i både livvidde og livskvalitet.

«Coffee Zero hjalp meg til å legge om livsstilen min, og nå både trener jeg regelmessig og har lagt om kostholdet. En gledelig bieffekt av Coffee Zero er at det også reduserer søtsuget, så det blir også mye mindre godteri nå, noe jeg må innrømme at var en svakhet tidligere», smiler Karine. «I tillegg spiser hele familien sunnere enn tidligere, så dette er så vinn-vinn som det kan få blitt.»

Mindre søtsug gjør dørstokkmila kortere

Det er ikke alltid det frister å trene. Coffee Zero har gitt Pia Andreassen påfyll av energi og motivasjon.

Coffee Zero-effekten meldte seg i løpet av få dager. Pia følte seg mer våken og opplagt, akkurat som hun hadde håpet på.

– I dag har jeg mer overskudd og motivasjon til å velge tredemølla framfor sofaen. I tillegg ble treningen mer effektiv, sier Pia og forteller om en hyggelig bivirkning av sin nye kaffevane.

– Søtsuget er merkbart mindre. Dermed er det mye enklere å motstå fristelsene i hverdagen. Det skal Coffee Zero ha æren for!

Se hvordan Coffee Zero virker her:

Blir kvitt de dårlige vanene og får en «kickstart» på sommerformen

Fellesnevneren for mange av våre kunder er det at de tidligere har vært veldig flinke i korte tidsperioder, men at de dårlige vanene fort har tatt dem igjen. Et velkjent problem som har gått igjen hos de fleste er et stort søtsug eller sukkerkick. Pia, Karine og flere tusen andre fornøyde kunder nevner akkurat det at Coffee Zero fjerner det kjipe søtsuget!

Ved å kunne overse de små impulsene i hverdagen, det være seg om du er litt ekstra glad i sjokolade eller småspiser i tide og utide, vil du kunne gjøre jobben for å nå idealvekten utrolig mye enklere!

Beholder kosen

Selv om Karine har lykkes med å gå ned de overflødige kiloene og fått igjen livsgnisten, gir hun ikke slipp på kaffevanen sin.

«Coffee Zero er blitt en naturlig del av kostholdet og livet mitt, og jeg drikker en kopp før hvert måltid for å ‘kickstarte’ forbrenningen», forteller hun. «Dessuten smaker den jo godt, og det er viktig å ikke gi slipp på kosen bare fordi man vil holde vekta nede. Det går helt fint å kaffekose seg slank», avslutter hun med et smil.

Følg oss gjerne på facebook, hvor vi legger ut nyttig informasjon, relevante nyheter og konkurranser:

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Slik klarte Randi og Per å gå ned 20 kg til sammen

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.