Til slutt tok hun grep

Skjermbilde 2021-05-26 kl. 10.56.41

Eli Synnøve Askerud veide 87 kilo i begynnelsen av januar. Da tok hun grep. Siden da har livskvaliteten og energinivået pekt oppover! Og det er en ganske så unik kaffe som fikk henne i gang!

– Jeg kom over en Facebook-annonse for kaffen, og fikk jo med meg at det var veldig mye positive kommentarer. I og med at jeg hadde bestemt meg for å ta noen grep, ville jeg gi Coffee Zero en sjanse. Jeg er veldig glad i kaffe, så da ga det enda mer mening å prøve ut Coffee Zero, smiler Eli fra Hvittingfoss i Kongsberg.

Det er en onsdags morgen i mai når vi slår på tråden til Eli. Morgenkaffen er allerede inntatt når vi ringer, og morgenrutinen til Eli har i flere måneder bestått av en kopp med Coffee Zero:

– En fantastisk god kaffe, jeg koser meg med den, sier Eli.

Etter en måned skjedde det ting

Eli har tidligere prøvd forskjellige ting for å få til en varig endring av vanene sine, men ingenting har fungert for henne. Det ble etterhvert frustrerende.

– Samme hvor mye jeg mosjonerte, så gikk jeg liksom ikke ned i vekt. Jeg merket etterhvert at trimming alene ikke var tilstrekkelig. Jeg hadde et problem, og det var småspising som følge av et konstant søtsug. Jeg kunne finne på å stå opp midt om natta for å lure i meg sjokolade, ler Eli. Og det er jo ingen suksessformel dersom man ønsker å gå ned i vekt og legge om til en sunnere livsstil!

Coffee Zero: En unik kaffe med krom

Coffee Zero er markedets eneste kaffe som er tilsatt krom. Krom bidrar til normal forbrenning av  karbohydrater, proteiner og fett. Coffee Zero er helt unik på grunn av tilsetningen av krom, og du finner ingen lignende kaffe på det norske markedet. Mineralet krom bidrar videre til å opprettholde et normalt blodsukkernivå som kan bidra til en mulig reduserende effekt på søtsug (svingninger i blodsukkeret). Og det kan Eli bekrefte:

– Etter at jeg begynte med Coffee Zero har jeg ikke like lyst på søtsaker lengre. Det er veldig rart, men utrolig morsomt. Nå kan jeg gå forbi sjokoladehylla i butikken uten at det er et problem overhodet. Kaffen har virkelig hjulpet meg, sier Eli.

Sunnere livsstil

Med Coffee Zero som en del av hverdagen har Eli merket at kroppen har blitt lettere, som følge av mindre småspising av søtsaker og annet godt. Og hun har i tillegg klart å legge om til et sunnere kosthold.

– Sommerklærne som jeg tidligere ikke fikk på meg, de passer nå. Det er jo helt utrolig! Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle spare penger på klær med Coffee Zero. Men det er jo bare en hyggelig ekstra gevinst, ler Eli hjertelig. Det er utrolig tilfredstillende å faktisk kunne få på seg favorittkjolen eller buksen sin igjen, sier Eli.

Med en lettere kropp følger også en sunnere helse. Eli er veldig fornøyd med kaffen, og hun tror ikke at hun hadde oppnådd de samme resultatene uten.

Elis anbefaling

– For meg er det Coffee Zero som gjelder, og jeg kan ikke få fullrost kaffen nok, sammenlignet med produkter jeg har prøvd tidligere. At det attpåtil er kaffe – noe mange drikker hver eneste dag, det gjør terskelen for å komme i gang veldig lav. Jeg vil virkelig anbefale Coffee Zero!, utroper Eli.

-50% (1)

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Det er ikke uten grunn at man sier at frokosten er det viktigste måltidet i løpet av dagen. Den bryter fasten etter en natts søvn, og legger grunnlaget for resten av dagen. Her får du noen gode frokosttips for å få en topp start på dagen.

Kundene elsker kaffen. Det er forståelig, mener PT

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder. Det er ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

Om du sliter med et konstant søtsug, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det - en rekke andre positive følgeeffekter kom etterhvert! Det hele startet med en kopp kaffe.