– Vekten gikk en vei, og det var nedover

Skjermbilde 2021-05-26 kl. 10.56.41

Eli Synnøve Askerud veide 87 kilo i begynnelsen av Januar. Siden da har vekten pekt nedover. Og det er en ganske så unik kaffe som fikk henne i gang

– Jeg kom over en Facebook annonse for kaffen, og fikk jo med meg at det var veldig mye positive kommentarer. I og med at jeg hadde bestemt for å kvitte meg med noen kilo, ville jeg gi Coffee Zero en sjanse. Er veldig glad i kaffe også, så det ga enda mer mening, smiler Eli fra Hvittingfoss i Kongsberg.

Det er en Onsdagsmorgen i Mai måned vi ringer Eli. Morgenkaffen er allerede inntatt når vi slår på tråden, og den har i flere måneder bestått av Coffee Zero:

– En fantastisk god kaffe, jeg koser meg med den. I tillegg merker jeg at forbrenningen min kommer i gang når jeg inntar kaffen tidlig på dagen, sier Eli.

Etter en måned skjedde det ting

Eli har tidligere prøvd forskjellige kurer for å nå målene sine, men ingenting har fungert for henne. Det ble etterhvert frustrerende.

– Samme hvor mye jeg mosjonerte, så gikk jeg liksom ikke ned i vekt. Jeg merket etterhvert at trimming alene ikke var tilstrekkelig. Jeg hadde et problem, og det var søtsuget. Jeg kunne finne på å stå opp midt om natta for å lure i meg sjokolade, ler Eli. Og det er jo ingen suksessformel!

Coffee Zero: Unik kaffe med unik effekt

Coffee Zero er markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Sammensetningen av innholdsstoffene i Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på det Norske markedet. Kaffen inneholder blant annet krom, som kan dempe søtsuget. Og det kan Eli bekrefte:

– Etter at jeg begynte med Coffee Zero har jeg ikke lyst på søtsaker lengre. Det er veldig rart, men utrolig morsomt. Så nå kan jeg gå forbi sjokolade-hylla i butikken uten at det er et problem overhodet. Kaffen har virkelig hjulpet meg, sier Eli.

Sunnere livsstil

Med Coffee Zero som en del av hverdagen har Eli merket at kroppen blir lettere.

– Sommerklærne som jeg tidligere ikke fikk på meg, de passer nå. Det er jo helt utrolig! Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle spare penger på klær med Coffee Zero. Men det er jo bare en hyggelig ekstra gevinst, ler Eli hjertelig. Det er utrolig tilfredstillende å faktisk få på seg favorittkjole eller buksen sin igjen, sier Eli.

Med en lettere kropp følger også en sunnere helse. Eli er veldig fornøyd med kaffen, og hun tror ikke at hun hadde oppnådd de samme resultatene uten.

Elis anbefaling

– For meg er det Coffee Zero som gjelder, og jeg kan ikke få fullrost kaffen nok. Den er mye bedre enn alle andre kurer der ute. Også er det jo veldig greit at dette er kaffe da. Det drikker veldig mange uansett, så det er terskelen for å komme i gang veldig liten. Jeg vil virkelig anbefale Coffee Zero, sier Eli.

Denne måneden gir vi alle nye kunder HALV PRIS på en prøvepakke med Coffee Zero. Bestill i skjema, og vi sender en pakke til deg i løpet av noen få dager.

1

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Slik klarte Randi og Per å gå ned 20 kg til sammen

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.