Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

«Turbo-Liv» i farta!

liv-redigert-1

– Coffee Zero hjelper meg å leve slik jeg vil, sier Liv Rigmor Horgen.

Det er en grå tidlig vårdag på Nesbyen i Buskerud. Utenfor Liv Rigmor Horgen hytte er de siste tegnene til vinter i ferd med å forsvinne. Slalåmsesongen er ubønnhørlig over, selv for denne entusiasten.

– Jeg er veldig glad i å stå på ski. Her på Nesbyen er det flotte forhold, selv om anlegget ikke er at de aller største, smiler Liv Rigmor.

Hun vet hva hun snakker om. Den spreke 75-åringen har nemlig besøkt en rekke av de store skianleggene i Mellom-Europa. Aller best er det å suse nedover fjellsidene i østerrikske Sölden, hvor Liv Rigmor var på plass senest i januar.

Sprek oldemor

Tilnavnet «Turbo-Liv» fikk Liv Rigmor som følge av iveren og ferdighetene i slalåmbakken. Ellers i livet er ikke tempoet like høyt, får vi vite. Men så kommer det fram at sopp- og bærturer i skog og mark er en favoritt i sommerhalvåret. Og hjemme i Nedre Eiker blir det som regel minst to økter per uke på det lokale treningssenteret.

– Joda, det stemmer nok at jeg liker å være aktiv. Friluftsliv gir meg glede i form av mestringsfølelse og naturopplevelser. Og så er det bra for helsa. Jeg er stort sett frisk og uten plager, og vil gjerne holde meg ung i kropp og sjel, sier Liv Rigmor.

Snart blir hun oldemor for første gang. Og gleden ved å være til stede for familiens yngste er en viktig motivasjonsfaktor i det daglige.

– Jeg har fem barnebarn som jeg har hatt stor glede av å være mye sammen med. Nå begynner de å bli voksne, og da er det veldig hyggelig at det er en ny generasjon på gang. Og det betyr at oldemor holde seg sprek hvis hun skal henge med i svingene.

Legger lett på seg

Samtidig har Liv Rigmor andre grunner for å holde seg i vigør. Gjennom hele livet har hun hatt lett for å legge på seg. Derfor har mosjon og et disiplinert kosthold vært nødvendig for både helsa og velværets del.

– Jeg har alltid vært nødt til å være bevisst på disse tingene, og det har vært litt kjemping opp gjennom årene. Derfor ble jeg interessert i Coffee Zero. Kunne kaffen fungere som en liten hjelper i hverdagen? Det ville jeg finne ut av.

I dag har Liv Rigmor drukket sin daglige kopp Coffee Zero i et års tid. Kaffen hører med til frokosten, og av og til vanker det påfyll i form av en ekstra kopp litt senere på dagen.

– Coffee Zero hjelper meg å opprettholde en sunn livsstil. Den hjelper meg rett og slett å leve slik jeg vil. Og så er det ikke slik at jeg ikke unner meg noen usunne gleder. Men noen ting styrer jeg bevisst unna. Potetgull, for eksempel. For meg fungerer det best å ikke legge seg til slike vaner, forteller hun.

Foretrekker kaffekrus

Liv Rigmor farter mye omkring i inn- og utland. De grønne kaffeposene er alltid med i bagasjen.

– Det er veldig praktisk å kunne pakke én pose for hver dag. Og så legger jeg altså alltid noen ekstra i kofferten. Jeg er glad i kaffe, og liker Coffee Zero-smaken godt. For at den ikke skal bli for sterk, blander jeg den ut i et litt større kaffekrus. Da blir den helt perfekt!

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Opplev Coffee Zero-effekten, du også!

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!