Moren min trengte ikke å bruke en slikkepott

Untitled design (43)

Nina Lundberg (57) er en sjarmerende dame som til slutt klarte å få bukt med sitt store problem - suget etter noe søtt. Hun har helt siden oppveksten vært plaget med det hun kaller et konstant søtsug. Sjokolade, kaker og brus - alt gikk ned på høykant, og det til alle døgnets tider.

– Det er helt utrolig hvordan Coffee Zero har hjulpet meg. For et søtmoms som meg er det nesten så man ikke tror det er mulig, sier en glad Nina.

Nina går så langt som å kalle søtsuget en avhengighet som gikk utover livskvaliteten. Med Coffee Zero fikk hun bukt med problemet, og det til gangs!

Moren min trengte ikke å bruke slikkepott

Selv om hun er fra Stavanger, har hun bosatt seg på fantastiske Værøy i Lofoten. Her trives hun kjempegodt. Og hverdagen hennes har endret seg etter at Coffee Zero ble en del av denne.

– Søtsuget har plaget meg siden jeg var barn. Jeg husker at min mor brukte å si at vi trenger ikke en slikkepott i dette huset, for vi har jo deg, ler Nina. – Det var mye sant i det. Allerede fra barnsben av har jeg vært svak for søtsaker. Men i voksen alder ble det et problem. Det går utover både kropp og sjel når inntaket av sukker blir for høyt, medgir Nina.

Et høyt inntak av sukker øker risikoen for overvekt og fedme, som igjen gir en økt risiko for diabetes type 2. Generelt kan man si at oppgang i vekt skyldes at man inntar mer energi enn det kroppen klarer å forbruke. Man får i seg flere kalorier enn det man klarer å forbrenne. Dette energioverskuddet lagres da som fett i kroppen.

– Jeg var desperat på utkikk etter noe som kunne hjelpe meg med min avhengighet etter sukker. Man vil jo leve sunt, så jeg forsto etterhvert at jeg måtte gjøre noe. Tilfeldighetene ville det til at jeg så en annonse for Coffee Zero, og jeg bestemte meg der og da for å prøve, sier hun.

– Jeg var veldig skeptisk. Såpass ærlig skal jeg være. Men jeg ville ikke la noe være uprøvd, og det var mange som snakker varmt om Coffee Zero. Derfor bestilte jeg en pakke og 3 dager senere lå det en pakke med nydelig kaffe og ventet på meg i postkassen. Jeg husker fortsatt den første dagen jeg laget meg en kopp med Coffee Zero. Det er altså en helt nydelig kaffe.

– Etter noe tid var det som om noe hadde skjedd i kroppen min. Det er vanskelig å forklare, men det konstante søtsuget mitt forsvant nærmest. Helt utrolig, sier en fornøyd Nina.

Morgenkaffen har aldri smakt bedre

Nå går det ikke en dag uten Coffee Zero. Nina starter hver dag med en kopp, og hun har merket hvor mye kaffen har hjulpet henne.

– Det er sant det som sies om Coffee Zero; Morgenkaffen har aldri smakt bedre, verken for ganen eller samvittigheten. Jeg kan kjenne meg igjen i det, erkjenner Nina. Det veldig spesielt for meg å gå en hel dag uten å ha lyst på søtsaker. Det er ingen problem for meg lengre.

– Jeg har en vennene som jobber på en kafé, og du kan tro at jeg var en flittig kunde der tidligere. Det var umulig for meg å gå innom uten å kjøpe et deilig kakestykke. Men nå har det endret seg helt. Jeg kan gå innom å slå av en prat, og kun se på de fine kakene. Nå nøyer jeg meg med en kopp kaffe, sier en tilfreds Nina. Venninnen min taper omsetning nå, men hun er selvfølgelig glad på mine vegne, ler Nina.

Det veldig spesielt for meg å gå en hel dag uten å ha lyst på søtsaker. Det er ingen problem for meg lengre
Nina Lundberg 

Og det flere positive bivirkninger. Når søtsuget forsvinner, glir fokuset over på andre ting. Det er nemlig mye lettere å konsentrere seg om sunn og variert mat. For mat må man jo ha!

Pengene som ble brukt på sukkerholdig mat bruker jeg på heller sunne matretter og ingredienser. Jeg har fått en helt annen matglede, og det vises. Folk flest undervurderer nok hvor viktig kosthold er. Det er noe jeg virkelig har fått erfare, sier Nina.

Sunn livsstil og sunn kropp

Hverdagen har virkelig forandret seg for Nina, og hun kan ikke få lovpriset Coffee Zero nok. Hun er veldig fornøyd med kaffen som har gjort at hun lever sunnere.

– Altså, jeg har 5 barn som alle har vært små på et tidspunkt. “Lørdagsgodterier” skulle de ha alle som en når de var barn. Problemet var at halvparten av søtsakene forsvant før lørdagen kom, og dere kan jo gjette på hvor søtsakene tok veien, ler Nina hjertelig. Det var nok mammaen deres som ikke klarte å dy seg.

– Coffee Zero hjelper meg gjennom dagen. Jeg lever mye sunnere. Det merker jeg på kroppen, og ikke minst på humøret. Det er jo sånn med sukker at det kan ha innvirkning på alt fra tenner, hud og naturligvis vekten din. Med Coffee Zero har jeg kontroll på dette. Jeg har klart å få til en varig livsstilsendring. Det er en fantastisk følelse. Usunne mellommåltider er ikke lengre en del av min hverdag. Det er nesten så man ikke tror det er sant. Jeg vil virkelig anbefale Coffee Zero, avslutter Nina.

nytt bilde kvinnekopp nå 149 - normalpris 298 - 1200 x 800

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Ketodietten for Nybegynnere

Enten du er ny til konseptet med ketodietten eller bare ser etter en måte å forbedre din helse og velvære på, er denne omfattende guiden designet for å veilede deg gjennom alt du trenger å vite for å starte din keto-reise. Fra å forstå grunnprinsippene bak denne populære dietten, til praktiske tips for matplanlegging og håndtering av vanlige utfordringer, dekker denne artikkelen alle aspekter av ketodietten for nybegynnere. Med et fokus på balansering av makronæringsstoffer, fordelene med ketose, og inspirerende suksesshistorier, er målet å gi deg kunnskapen og motivasjonen du trenger for å oppnå dine helse- og velværemål. La oss dykke inn i ketodiettens verden og utforske hvordan den kan transformere din tilnærming til ernæring og livsstil.

Kickstart Nyåret: Din ultimate guide til en mer varig endring

Nyttår bringer med seg nye muligheter og for mange av oss, en fornyet motivasjon for å komme i form. Vektnedgang og forbedring av den fysiske formen topper ofte listen over nyttårsforsetter. Men hvordan kan du gjøre dette til en varig endring i stedet for en midlertidig anstrengelse? Denne artikkelen vil guide deg gjennom prosessen, enten du er nybegynner eller mer viderekommen, og hjelpe deg med å unngå kjente fallgruver.

Treningsøvelser: 5 øvelser du kan gjøre overalt

Dørstokkmila kan ofte være lang, men du trenger ikke å melde deg inn på et treningsstudio for å komme igang med treningen. Hjemmetrening er en fin måte å starte opp på, samtidig som du kan få trent hele kroppen din uten alt mulig slags utstyr. Enten du foretrekker å trene i stuen, i parken eller i hagen din, er det en rekke øvelser du kan gjøre for å få mest mulig ut av treningen din uten å måtte ta steget inn i et overfylt treningsstudio. Her er fem flotte øvelser som vil gi deg en helkroppsworkout i ditt eget selskap.