– Coffee Zero hadde en utrolig virkning på en søtmons som meg

Untitled design (43)

Nina Lundberg (57) er sjarmerende dame som på mange måter har fått livet snudd opp ned. Hun har helt siden oppveksten vært plaget med det hun kaller et intenst søtsug. Sjokolade, kaker og brus gikk ned på høykant, og det til alle døgnets tider.

– Det er helt utrolig hvordan Coffee Zero har hjulpet meg. For et søtmons som meg er det nesten så man ikke tror det er mulig, sier glad Nina.

Nina går så langt som å kalle det en avhengighet som gikk utover livskvaliteten. Med Coffee Zero fikk hun bukt med problemet, og det til gangs!

Moren min trengte ikke å bruke slikkepott

Selv om hun er fra Stavanger, har hun bosatt seg på fantastiske Værøy i Lofoten. Her trives hun kjempegodt. Og hverdagen hennes har generelt blitt bedre etter at Coffee Zero ble en del av hennes hverdag.

– Søtsuget har plaget meg siden jeg var barn. Jeg husker at min mor brukte å si at vi trenger ikke slikkepott i hus, for vi har jo deg, ler Nina. – Det var mye sant i det. Allerede fra barnsben av har jeg vært svak for søtsaker. Men i voksen alder ble det et problem. Det går utover både kropp og sjel når inntaket av sukker blir for høyt, medgir Nina.

Kosthold med mye sukker kan ofte assosieres med betennelse og en dårligere immunrespons. De fleste er kjent med at for mye sukker ikke er bra for kroppen. Et kosthold som reduserer inflammasjon i kroppen vil derfor også kunne være med på å redusere risiko for livsstilssykdommer.

– Jeg var desperat på utkik etter noe som kunne hjelpe meg med min avhengighet etter sukker. Man vil jo leve sunt, så jeg forsto etterhvert at jeg måtte gjøre noe. Tilfeldighetene ville det til at jeg så en annonse for Coffee Zero, og jeg bestemte meg der og da for å prøve, sier hun.

– Jeg var veldig skeptisk. Såpass ærlig skal jeg være. Men jeg ville ikke la noe være uprøvd, og det var mange som snakker varmt om Coffee Zero. Derfor bestilte jeg en pakke og 3 dager senere lå det nydelig kaffe å ventet på meg i postkassen. Jeg husker fortsatt den første dagen jeg laget meg en kopp med Coffee Zero, det er altså en helt nydelig kaffe.

– Etter 3 dager var det som noe hadde skjedd i kroppen min. Det er vanskelig å forklare, men søtsuget forsvant nærmest. Helt utrolig, sier en fornøyd Nina.

Kan virkelig skrive under på at det fungerer

Nå går det ikke en dag uten Coffee Zero. Nina starter hver dag med en kopp, og hun har merket hvor mye kaffen har hjulpet henne.

– Det er sant det som sies om Coffee Zero; Morgenkaffen har aldri smakt bedre, verken for ganen eller samvittigheten. Jeg kan kjenne meg igjen i det, erkjenner Nina. Det veldig spesielt for meg å gå en hel dag uten å ha lyst på søtsaker. Det er ingen problem for meg lengre.

– Jeg har en vennene som jobber på en cafe, og du kan tro at jeg var en flittig kunde der tidligere. Det var umulig for meg å gå innom uten å kjøpe et deilig kakestykke. Men nå har det endret seg helt. Jeg kan gå innom å slå av en prat, og kun se på de fine kakene. Nå nøyer jeg meg med en kopp kaffe, sier en tilfreds Nina. Venninne min taper omsetning nå, men hun er selvfølgelig glad på mine vegne, ler Nina.

Det veldig spesielt for meg å gå en hel dag uten å ha lyst på søtsaker. Det er ingen problem for meg lengre
Nina Lundberg 

Og det flere positive bivirkninger. Når søtsuget forsvinner, glir fokuset over på andre ting. Det er nemlig mye lettere å konsentrere seg om sunn mat.

Energien og pengene som ble brukt på sukkerholdig mat bruker jeg på sunne matretter. Jeg har fått en helt annen glede med mat, og det vises. Folk flest undervurderer nok hvor viktig kosthold er. Det er noe jeg virkelig har fått erfare, sier Nina.

Sunn livsstil og sunn kropp

Hverdagen har virkelig forandret seg for Nina, og hun kan ikke få lovpriset Coffee Zero nok. Hun er veldig fornøyd med kaffen som har gjort at hun lever sunnere.

– Altså, jeg har 5 barn som alle har vært små på et tidspunkt. “Lørdagsgodterier” skulle de ha alle som en når de var barn. Problemet var at halvparten av søtsakene forsvant før lørdagen kom, og dere kan jo gjette på hvor søtsakene tok veien, ler Nina hjertelig. Det var nok Mamma som ikke klarte å dy seg.

– Coffee Zero hjelper meg gjennom dagen. Jeg lever mye sunnere. Det merker jeg på kroppen, og ikke minst humøret. Det er jo sånn med sukker at det kan ha innvirkning på alt fra tenner, hud, betennelser i kroppen og vekten din. Med Coffee Zero har jeg kontroll på alt dette. Det er en fantastisk følelse. Usunne mellommåltider er ikke lengre en del av min hverdag. Det er nesten så man ikke tror det er sant. Jeg vil virkelig anbefale Coffee Zero, avslutter Nina.

1

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Slik klarte Randi og Per å gå ned 20 kg til sammen

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.