– Slik ble jeg kvitt mammakiloene, sier Metti fra Skien

18-11-13-12-18-22-253_deco

Metti fra Skien(33) trente og levde sunt, men de ekstra kiloene etter graviditeten ble hun ikke kvitt. Så prøvde hun Coffee Zero.

– Jeg har alltid vært aktiv og levd ganske normalt, men det hjalp ikke. De fem kiloene jeg så gjerne ville bli kvitt, satt bom fast!

Metti Ayele forteller om tiden etter at hun for noen år siden fødte sitt andre barn. Å legge på seg under graviditeten er helt normalt. At det kan være vanskelig å komme ned i «matchvekt», er også en helt vanlig erfaring blant kvinner som har født barn.

5 kilo skulle bort!

– Litt ekstra vekt er selvsagt ikke verdens undergang. Likevel: Jeg ville gjerne prøve å bli kvitt det jeg opplevde som ekstra «mammavekt» på cirka fem kilo, forteller 33-åringen fra Skien.

Gikk ned fem kilo

Metti forteller at hun er opptatt av å leve sunt. Hun er aktiv, og er blant annet en hyppig gjest på det lokale treningssenteret. «Mammakiloene» viste seg imidlertid å være ordentlig seige.

– Etter hvert begynte å se meg om etter andre løsninger. Og da jeg fikk høre at Coffee Zero kunne hjelpe, bestemte jeg meg for å prøve kaffen. Jeg tenkte at jeg uansett var glad i kaffe, og slik sett ikke hadde noe å tape, forteller Metti.

– Deretter gikk det slag i slag. I løpet av noen få måneder etter at jeg begynte å drikke Coffee Zero, hadde jeg gått ned fem kilo. Tilfeldig? Det tror jeg ikke. Jeg er helt sikker på at kaffen bidro sterkt til at jeg endelig klarte å ta av og finne en vekt jeg kunne trives med, sier hun.

Får energikick

Mettis vektreduksjon ligger fire, fem år tilbake i tid. Siden den gang har vekten vært stabil, noe den yrkesaktive kvinnen er godt fornøyd med. Coffee Zero drikker hun fremdeles hver eneste dag.

– Coffee Zero er en viktig bidragsyter i hverdagen. Jeg mener den hjelper meg å holde vekten, og i tillegg får jeg ordentlig energi av den. Coffee Zero gjør kroppen våken og glad. Man trenger litt glede i hverdagen, og en kopp av favorittkaffen er den beste starten på dagn for meg, smiler Metti.

Akkurat nå har vi kampanjepris på bestselgeren. Prøv hele Norges favorittkaffe til HALV PRIS! NB: Tidsbegrenset tilbud, så lenge varelageret rekker!

gronn_cz_kvadratisk

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kaffebønner inneholder koffein

Koffein i kaffe – Fordeler, mengder og mer

La oss dykke ned i koffeinens verden, fra mengder i kaffe til helsefordeler og individuell toleranse.

Grønne kaffebønner: Den ultimate guiden

Grønne kaffebønner har nylig vært et hot topic takket være deres imponerende innhold av klorogensyre og potensielle helsefordeler. Denne artikkelen gir deg mer innsikt i grønne kaffebønner, klorogensyre, og hvordan de kan være knyttet til helse og velvære.

Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.