– Slik ble jeg kvitt mammakiloene, sier Metti fra Skien

18-11-13-12-18-22-253_deco

Metti fra Skien(33) trente og levde sunt, men de ekstra kiloene etter graviditeten ble hun ikke kvitt. Så prøvde hun Coffee Zero.

– Jeg har alltid vært aktiv og levd ganske normalt, men det hjalp ikke. De fem kiloene jeg så gjerne ville bli kvitt, satt bom fast!

Metti Ayele forteller om tiden etter at hun for noen år siden fødte sitt andre barn. Å legge på seg under graviditeten er helt normalt. At det kan være vanskelig å komme ned i «matchvekt», er også en helt vanlig erfaring blant kvinner som har født barn.

5 kilo skulle bort!

– Litt ekstra vekt er selvsagt ikke verdens undergang. Likevel: Jeg ville gjerne prøve å bli kvitt det jeg opplevde som ekstra «mammavekt» på cirka fem kilo, forteller 33-åringen fra Skien.

Gikk ned fem kilo

Metti forteller at hun er opptatt av å leve sunt. Hun er aktiv, og er blant annet en hyppig gjest på det lokale treningssenteret. «Mammakiloene» viste seg imidlertid å være ordentlig seige.

– Etter hvert begynte å se meg om etter andre løsninger. Og da jeg fikk høre at Coffee Zero kunne hjelpe, bestemte jeg meg for å prøve kaffen. Jeg tenkte at jeg uansett var glad i kaffe, og slik sett ikke hadde noe å tape, forteller Metti.

– Deretter gikk det slag i slag. I løpet av noen få måneder etter at jeg begynte å drikke Coffee Zero, hadde jeg gått ned fem kilo. Tilfeldig? Det tror jeg ikke. Jeg er helt sikker på at kaffen bidro sterkt til at jeg endelig klarte å ta av og finne en vekt jeg kunne trives med, sier hun.

Får energikick

Mettis vektreduksjon ligger fire, fem år tilbake i tid. Siden den gang har vekten vært stabil, noe den yrkesaktive kvinnen er godt fornøyd med. Coffee Zero drikker hun fremdeles hver eneste dag.

– Coffee Zero er en viktig bidragsyter i hverdagen. Jeg mener den hjelper meg å holde vekten, og i tillegg får jeg ordentlig energi av den. Coffee Zero gjør kroppen våken og glad. Man trenger litt glede i hverdagen, og en kopp av favorittkaffen er den beste starten på dagn for meg, smiler Metti.

Akkurat nå har vi kampanjepris på bestselgeren. Prøv hele Norges favorittkaffe til HALV PRIS! NB: Tidsbegrenset tilbud, så lenge varelageret rekker!

gronn_cz_kvadratisk

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Det er ikke uten grunn at man sier at frokosten er det viktigste måltidet i løpet av dagen. Den bryter fasten etter en natts søvn, og legger grunnlaget for resten av dagen. Her får du noen gode frokosttips for å få en topp start på dagen.

Kundene elsker kaffen. Det er forståelig, mener PT

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder. Det er ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

Om du sliter med et konstant søtsug, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det - en rekke andre positive følgeeffekter kom etterhvert! Det hele startet med en kopp kaffe.