– Slik ble jeg kvitt mammakiloene, sier Metti fra Skien

18-11-13-12-18-22-253_deco

Metti fra Skien(33) trente og levde sunt, men de ekstra kiloene etter graviditeten ble hun ikke kvitt. Så prøvde hun Coffee Zero.

– Jeg har alltid vært aktiv og levd ganske normalt, men det hjalp ikke. De fem kiloene jeg så gjerne ville bli kvitt, satt bom fast!

Metti Ayele forteller om tiden etter at hun for noen år siden fødte sitt andre barn. Å legge på seg under graviditeten er helt normalt. At det kan være vanskelig å komme ned i «matchvekt», er også en helt vanlig erfaring blant kvinner som har født barn.

5 kilo skulle bort!

– Litt ekstra vekt er selvsagt ikke verdens undergang. Likevel: Jeg ville gjerne prøve å bli kvitt det jeg opplevde som ekstra «mammavekt» på cirka fem kilo, forteller 33-åringen fra Skien.

Gikk ned fem kilo

Metti forteller at hun er opptatt av å leve sunt. Hun er aktiv, og er blant annet en hyppig gjest på det lokale treningssenteret. «Mammakiloene» viste seg imidlertid å være ordentlig seige.

– Etter hvert begynte å se meg om etter andre løsninger. Og da jeg fikk høre at Coffee Zero kunne hjelpe, bestemte jeg meg for å prøve kaffen. Jeg tenkte at jeg uansett var glad i kaffe, og slik sett ikke hadde noe å tape, forteller Metti.

– Deretter gikk det slag i slag. I løpet av noen få måneder etter at jeg begynte å drikke Coffee Zero, hadde jeg gått ned fem kilo. Tilfeldig? Det tror jeg ikke. Jeg er helt sikker på at kaffen bidro sterkt til at jeg endelig klarte å ta av og finne en vekt jeg kunne trives med, sier hun.

Får energikick

Mettis vektreduksjon ligger fire, fem år tilbake i tid. Siden den gang har vekten vært stabil, noe den yrkesaktive kvinnen er godt fornøyd med. Coffee Zero drikker hun fremdeles hver eneste dag.

– Coffee Zero er en viktig bidragsyter i hverdagen. Jeg mener den hjelper meg å holde vekten, og i tillegg får jeg ordentlig energi av den. Coffee Zero gjør kroppen våken og glad. Man trenger litt glede i hverdagen, og en kopp av favorittkaffen er den beste starten på dagn for meg, smiler Metti.

Akkurat nå har vi kampanjepris på bestselgeren. Prøv hele Norges favorittkaffe til HALV PRIS! NB: Tidsbegrenset tilbud, så lenge varelageret rekker!

gronn_cz_kvadratisk

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Slik klarte Randi og Per å gå ned 20 kg til sammen

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.