Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Slik ble jeg kvitt mammakiloene, sier Metti fra Skien

18-11-13-12-18-22-253_deco

Metti fra Skien(33) trente og levde sunt, men de ekstra kiloene etter graviditeten ble hun ikke kvitt. Så prøvde hun Coffee Zero.

– Jeg har alltid vært aktiv og levd ganske normalt, men det hjalp ikke. De fem kiloene jeg så gjerne ville bli kvitt, satt bom fast!

Metti Ayele forteller om tiden etter at hun for noen år siden fødte sitt andre barn. Å legge på seg under graviditeten er helt normalt. At det kan være vanskelig å komme ned i «matchvekt», er også en helt vanlig erfaring blant kvinner som har født barn.

5 kilo skulle bort!

– Litt ekstra vekt er selvsagt ikke verdens undergang. Likevel: Jeg ville gjerne prøve å bli kvitt det jeg opplevde som ekstra «mammavekt» på cirka fem kilo, forteller 33-åringen fra Skien.

Gikk ned fem kilo

Metti forteller at hun er opptatt av å leve sunt. Hun er aktiv, og er blant annet en hyppig gjest på det lokale treningssenteret. «Mammakiloene» viste seg imidlertid å være ordentlig seige.

– Etter hvert begynte å se meg om etter andre løsninger. Og da jeg fikk høre at Coffee Zero kunne hjelpe, bestemte jeg meg for å prøve kaffen. Jeg tenkte at jeg uansett var glad i kaffe, og slik sett ikke hadde noe å tape, forteller Metti.

– Deretter gikk det slag i slag. I løpet av noen få måneder etter at jeg begynte å drikke Coffee Zero, hadde jeg gått ned fem kilo. Tilfeldig? Det tror jeg ikke. Jeg er helt sikker på at kaffen bidro sterkt til at jeg endelig klarte å ta av og finne en vekt jeg kunne trives med, sier hun.

Får energikick

Mettis vektreduksjon ligger fire, fem år tilbake i tid. Siden den gang har vekten vært stabil, noe den yrkesaktive kvinnen er godt fornøyd med. Coffee Zero drikker hun fremdeles hver eneste dag.

– Coffee Zero er en viktig bidragsyter i hverdagen. Jeg mener den hjelper meg å holde vekten, og i tillegg får jeg ordentlig energi av den. Coffee Zero gjør kroppen våken og glad. Man trenger litt glede i hverdagen, og en kopp av favorittkaffen er den beste starten på dagn for meg, smiler Metti.

Akkurat nå har vi kampanjepris på bestselgeren. Prøv hele Norges favorittkaffe til HALV PRIS! NB: Tidsbegrenset tilbud, så lenge varelageret rekker!

gronn_cz_kvadratisk

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!

nb_NONorwegian
nb_NONorwegian