Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Untitled design (1)

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.

Christine er bosatt i Hönö, et idyllisk tettsted i Göteborgs skjærgård. Her trives hun veldig godt. Når vi ringer henne er hun i ferd med å planlegge sin bursdag om 2 uker.

– Egentlig trenger jeg ikke feire bursdagen min, ler hun. For den beste bursdagsgaven jeg kunne fått er Coffee Zero. Jeg hadde aldri trodd at en kaffe skulle bety så mye for meg, sier en glad og fornøyd Christine.

Anbefaling på Trustpilot

Coffee Zero er kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett. Kaffen har blitt en favoritt blant de som ønsker varige livsstilsendringer og bedre kontroll over småspising og søtsug. I dag har vi flere tusen fornøyde kunder som bruker kaffen daglig. Vi setter stor pris på alle de positive tilbakemeldingene vi får. Se bare hva kundene sier på Trustpilot:

55-åringen har utelukkende positive erfaringer med kaffen. – Tidligere drakk jeg en annen pulverkaffe fra Norquist, men jeg synes Coffee Zero smaker mye bedre. Men det er ikke smaken som overbeviste meg. Det var jo alt det andre.

Favoritt buksene passer igjen

For mange er det spesielt vanskelig å motstå øl, snacks og sjokolade. Søtsuget kjente også Christine på:

– Lysten på usunne ting forsvant gradvis etter å ha drukket Coffee Zero. Vanligvis ville jeg ha fylt handlekurven med snacks og brus. Det skjer ikke lengre. Jeg vet også at det ligger kjempegod sjokolade i skapet, men den har ligget der en stund nå, sier hun fornøyd. Den sjokoladen ofrer jeg ikke en kalori på, bokstavelig talt. Slik var det ikke før jeg begynte å drikke Coffee Zero, sier hun.

Krom er et essensielt mineral som hjelper insulinet med å regulere blodsukkernivået i kroppen. Ved å bidra til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, kan krom potensielt bidra til å redusere søtsug og dermed hjelpe oss til å ta sunnere matvalg som igjen gir kroppen de nødvendige næringsstoffer som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Det forteller Christine oss om på en entusiastisk måte:

– Mindre søtsug har vært en åpenbaring. Klærne satte plutselig løsere, og her om dagen passet favorittbuksene mine igjen. Det er jeg naturligvis kjempefornøyd med, og mange av mine beste venninner sier at de ser på ansiktet mitt at det har skjedd en endring, sier Christine.

Koster ingenting å prøve

Hun var i utgangspunktet skeptisk til Coffee Zero, men hun lot seg overbevise til å prøve basert på alle de gode anmeldelsene. Det er hun veldig glad for i dag. Hun studerer og bygger på sin grad som sosial pedagog, og tidligere ble hun fort trett og sliten når hun leste.

— Jeg opplever mer energi i hverdagen. Det igjen fører til at det er lettere å holde seg konsentrert når jeg leser. Men det er den generelle livsstilsendringen som har skjedd etter at jeg begynte å drikke Coffee Zero, som jeg setter mest pris på. Og kaffen er jo nydelig i selg selv. Så jeg anbefaler virkelig alle å prøve kaffen, avslutter Christine.

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.

Bli kvitt søtsuget med krom

Kjemper du stadig mot det evigvarende søtsuget og sliter med å opprettholde et balansert kosthold? Hvis svaret er ja, er du ikke alene. Mange mennesker møter lignende utfordringer, noe som fører til impulsive og usunne matvalg. Men hva om det fantes en måte som kunne bidra til å bekjempe disse begjærene og ta sunnere valg?

Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Det er ikke uten grunn at man sier at frokosten er det viktigste måltidet i løpet av dagen. Den bryter fasten etter en natts søvn, og legger grunnlaget for resten av dagen. Her får du noen gode frokosttips for å få en topp start på dagen.