Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Untitled design (1)

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.

Christine er bosatt i Hönö, et idyllisk tettsted i Göteborgs skjærgård. Her trives hun veldig godt. Når vi ringer henne er hun i ferd med å planlegge sin bursdag om 2 uker.

– Egentlig trenger jeg ikke feire bursdagen min, ler hun. For den beste bursdagsgaven jeg kunne fått er Coffee Zero. Jeg hadde aldri trodd at en kaffe skulle bety så mye for meg, sier en glad og fornøyd Christine.

Anbefaling på Trustpilot

Coffee Zero er kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett. Kaffen har blitt en favoritt blant de som ønsker varige livsstilsendringer og bedre kontroll over småspising og søtsug. I dag har vi flere tusen fornøyde kunder som bruker kaffen daglig. Vi setter stor pris på alle de positive tilbakemeldingene vi får. Se bare hva kundene sier på Trustpilot:

55-åringen har utelukkende positive erfaringer med kaffen. – Tidligere drakk jeg en annen pulverkaffe fra Norquist, men jeg synes Coffee Zero smaker mye bedre. Men det er ikke smaken som overbeviste meg. Det var jo alt det andre.

Favoritt buksene passer igjen

For mange er det spesielt vanskelig å motstå øl, snacks og sjokolade. Søtsuget kjente også Christine på:

– Lysten på usunne ting forsvant gradvis etter å ha drukket Coffee Zero. Vanligvis ville jeg ha fylt handlekurven med snacks og brus. Det skjer ikke lengre. Jeg vet også at det ligger kjempegod sjokolade i skapet, men den har ligget der en stund nå, sier hun fornøyd. Den sjokoladen ofrer jeg ikke en kalori på, bokstavelig talt. Slik var det ikke før jeg begynte å drikke Coffee Zero, sier hun.

Krom er et essensielt mineral som hjelper insulinet med å regulere blodsukkernivået i kroppen. Ved å bidra til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, kan krom potensielt bidra til å redusere søtsug og dermed hjelpe oss til å ta sunnere matvalg som igjen gir kroppen de nødvendige næringsstoffer som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Det forteller Christine oss om på en entusiastisk måte:

– Mindre søtsug har vært en åpenbaring. Klærne satte plutselig løsere, og her om dagen passet favorittbuksene mine igjen. Det er jeg naturligvis kjempefornøyd med, og mange av mine beste venninner sier at de ser på ansiktet mitt at det har skjedd en endring, sier Christine.

Koster ingenting å prøve

Hun var i utgangspunktet skeptisk til Coffee Zero, men hun lot seg overbevise til å prøve basert på alle de gode anmeldelsene. Det er hun veldig glad for i dag. Hun studerer og bygger på sin grad som sosial pedagog, og tidligere ble hun fort trett og sliten når hun leste.

— Jeg opplever mer energi i hverdagen. Det igjen fører til at det er lettere å holde seg konsentrert når jeg leser. Men det er den generelle livsstilsendringen som har skjedd etter at jeg begynte å drikke Coffee Zero, som jeg setter mest pris på. Og kaffen er jo nydelig i selg selv. Så jeg anbefaler virkelig alle å prøve kaffen, avslutter Christine.

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Ketodietten for Nybegynnere

Enten du er ny til konseptet med ketodietten eller bare ser etter en måte å forbedre din helse og velvære på, er denne omfattende guiden designet for å veilede deg gjennom alt du trenger å vite for å starte din keto-reise. Fra å forstå grunnprinsippene bak denne populære dietten, til praktiske tips for matplanlegging og håndtering av vanlige utfordringer, dekker denne artikkelen alle aspekter av ketodietten for nybegynnere. Med et fokus på balansering av makronæringsstoffer, fordelene med ketose, og inspirerende suksesshistorier, er målet å gi deg kunnskapen og motivasjonen du trenger for å oppnå dine helse- og velværemål. La oss dykke inn i ketodiettens verden og utforske hvordan den kan transformere din tilnærming til ernæring og livsstil.

Kickstart Nyåret: Din ultimate guide til en mer varig endring

Nyttår bringer med seg nye muligheter og for mange av oss, en fornyet motivasjon for å komme i form. Vektnedgang og forbedring av den fysiske formen topper ofte listen over nyttårsforsetter. Men hvordan kan du gjøre dette til en varig endring i stedet for en midlertidig anstrengelse? Denne artikkelen vil guide deg gjennom prosessen, enten du er nybegynner eller mer viderekommen, og hjelpe deg med å unngå kjente fallgruver.

Treningsøvelser: 5 øvelser du kan gjøre overalt

Dørstokkmila kan ofte være lang, men du trenger ikke å melde deg inn på et treningsstudio for å komme igang med treningen. Hjemmetrening er en fin måte å starte opp på, samtidig som du kan få trent hele kroppen din uten alt mulig slags utstyr. Enten du foretrekker å trene i stuen, i parken eller i hagen din, er det en rekke øvelser du kan gjøre for å få mest mulig ut av treningen din uten å måtte ta steget inn i et overfylt treningsstudio. Her er fem flotte øvelser som vil gi deg en helkroppsworkout i ditt eget selskap.