Orquidea har gått ned 10 kilo med Coffee Zero

9

Da Orquidea Camilo Gundersen ble rammet av kronisk senebetennelse, begynte hun å gå opp i vekt. Etter å ha drukket Coffee Zero i snart ett år, har vektpila stupt nedover – og energien og treningsmotivasjonen er tilbake.

– Jeg jobbet på sykehjem i nesten 21 år og har alltid vært en aktiv person. Jeg elsker å sykle, gå og ikke minst danse, men da jeg fikk kronisk senebetennelse, ble jeg nærmest lenket til sofaen, sier Orquidea.

52-åringen fra Skien forteller at hun alltid har vært slank og aldri spesielt glad i søtsaker, men at kiloene likevel begynte å renne på da hun ble sykemeldt og hverdagen brått ble mye mer stillesittende.

– Jeg oppdaget en annonse for Coffee Zero på nett og ble nysgjerrig. Etter å ha drukket kaffen i snart ett år og gått ned rundt 10 kilo, er jeg overbevist om at produktet fungerer, forteller hun.

Coffee Zero er for deg som elsker en kopp med smakfull kaffe om morgenen – og som samtidig ønsker å få kontroll på vekta. Kaffen er utvunnet fra ferske, grønne kaffebønner som bidrar til økt forbrenning, og inneholder i tillegg krom, som er med på å dempe søtsuget og normalisere blodsukkeret.

10 kg ned – og en helt ny motivasjon i kroppen!

Mer energi og motivasjon med Coffee Zero

Selv om Orquidea fortsatt sliter med smerter i føttene, har vekttapet gjort at hun orker å bevege seg mer enn før.

– Jeg føler meg mye lettere i kroppen og merker at jeg orker mye mer når jeg er på tur. Noen ganger løper jeg også litt! Og mens jeg i fjor ikke klarte å danse til en hel sang, tar jeg nå gjerne flere på rappen.

Hun forteller videre at hun ikke har lagt om kostholdet etter at hun begynte med Coffee Zero, men at det alltid har vært sunt og variert. Alt som har forandret seg, er at hun har begynt å drikke én til to kopper med Coffee Zero hver morgen.

– Kaffen er enkel å tilberede, smaker godt og har helt klart hjulpet meg med å nå målene mine. Jeg kommer til å fortsette å drikke den – og anbefaler den varmt til alle som ønsker å få kontroll på vekta.

Ønsker du å få kontroll på vekta og søtsuget og er nysgjerrig på hvordan Coffee Zero kan hjelpe deg med å nå målene dine? Bestiller du i dag, får du 50 prosent rabatt på den første pakken! Klikk her for bestilling

1

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kundene opplever kjempe god effekt – det er forståelig mener Personlig Trener

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 700 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder som har opplevd vektnedgang. Det er forståelig og ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

– Om du drikker kaffe, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det, kiloene forsvant etterhvert de også! Det hele startet med en kopp kaffe.

– Vekten gikk en vei, og det var nedover

Eli Synnøve Askerud veide 87 kilo i begynnelsen av Januar. Siden da har vekten pekt nedover. Og det er en ganske så unik kaffe som fikk henne i gang