Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Føler meg som en ny mann

magnar-redigert

Magnar Folgerø (63) var motløs og lei. Nå takker han Coffee Zero for at han klarte å legge om livsstilen.

– Jeg har fått en ny giv, konstaterer Magnar Folgerø. Bare seks uker etter at 63-åringen fra Trondheim fikk sin første forsendelse med Coffee Zero, føler han seg som en ny mann. Han nyter allerede resultatene av livsstilsendringen han har gjennomført.

– Jeg er en lidenskapelig fisker, men det er ikke like moro å være på tur når jeg bare blir sliten og oppkavet. Denne høsten har jeg virkelig kost meg i naturen, forteller Magnar. I tillegg henger han mer med i svingene når barnebarna er på besøk.

– De er som små virvelvinder, og det har ikke vært lett å holde tritt. Men nylig la sønnen min merke til at jeg hadde mye mer energi i samværet med barna. Han spurte meg spøkefullt om hva jeg hadde spist siden sist. Da svarte jeg at energien ikke kom fra noe jeg hadde spist, men skyldes noe jeg hadde drukket, ler han.

Søtsuget som forsvant

Magnar, som starter hver arbeidsdag med en kopp Coffee Zero. Den smaker mye bedre enn automatkaffen på jobben, mener 63-åringen fra Trondheim. I tillegg har han sluttet å stikke innom bensinstasjonen på den andre siden av gata.

– Før vanket det nesten alltid en sjokolade i løpet av dagen, men etter at jeg begynte med Coffee Zero, har søtsuget så å si blitt borte. På den måten sparer jeg både mange kalorier og en god del penger, smiler han.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!