Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Nå er det slutt på jojoslankingen

Bjrn-olav-redigert-2

– Det er fort gjort å skaffe seg et alderstillegg rundt magen. Å bli kvitt det, er noe helt annet.

De færreste ville kalle Bjørn Olav Grønbeck feit. Men som han selv sier: Det har blitt litt mye av det gode. I årenes løp har han gjort flere forsøk på å legge om livsstilen. Det har som regel endt med forsøket.

– Hver gang skjer det samme. Det begynner bra, men etter hvert blir jeg innhentet av de dårlige vanene mine, konstaterer 67-åringen fra Brumund i Hedmark.

Da han nylig gikk av med pensjon, var Bjørn Olav opptatt av hvordan den nye hverdagen ville påvirke helsa.

– I jobben var fysisk aktivitet «gratis», og jeg fryktet at pensjonisttilværelsen skulle føre til mer skulle føre til mer stillesitting. Derfor var jeg på utkikk etter noe som kunne gi meg motivasjon til å leve litt sunnere, forteller han.

Mer aktiv

Bjørn Olav bestilte sin første prøvepakke Coffee Zero på forvinteren i 2015. Ham mener den nye frokostvanen har bidratt til at han nådd målsettingen om en sunnere tilværelse.

– Nå spiser jeg sunnere og er mer aktiv. Det blir mange gåturer i løpet av en uke, og de har jeg stor glede av. Når det kommer til mat, holder jeg meg i skinnet på en helt annen måte enn før. Og så jeg, som var så glad i å spise på kvelden. Nå er det slutt på jojo-slankingen!

Artikkelen fortsetter under bildet

Nordmenn elsker sin morgenkaffe, og har sterke oppfatninger om hvordan den skal smake. Bjørn Olav forteller at det tok litt tid venne seg til smaken av Coffee Zero, men nå er han avhengig av sin daglige dose fra den grønne kaffeposen.

– Ofte blir det til og med en kopp ekstra i løpet av formiddagen, sier han med et smil.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen med å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Opplev Coffee Zero-effekten, du også!

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!