Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Nå er det lett å kutte sukker

trykk-6-ny-hoved

Coffee Zero gjør det enklere å leve sunt, mener Bodil Kristin (63).

– At vekta går både opp og ned, er det nok mange som opplever. Personlig har jeg aldri følt behov for å slanke meg. Men etter hvert som man blir eldre, har det lett or å feste seg noen ekstra kilo her og der. Og det vil man jo helst unngå, sier Bodil Kristin Jeistad.

63-åringen fra Lillehammer sitter sjelden stille. Hun er i full jobb i en sportsbutikk i hjembyen, og på fritiden prøver hun å komme seg ut i naturen så ofte hun kan.

Svak for sjokolade

– Jeg liker å holde meg i form, det gir krefter og overskudd i hverdagen. Samtidig er jeg veldig glad i å kose meg. Det er også viktig, smiler Bodil Kristin, som alltid har hatt en liten svakhet for det som er søtt. Og ofte kunne det bli litt for mye av det gode.

– Jeg bestemte meg for kutte ned på sukkerinntaket. Men sjokolade er jo veldig godt, og fristelsen ble ofte for stor. Men da jeg oppdaget Coffee Zero, fikk jeg jeg hjelpen jeg trengte, forteller hun.

Coffee Zero inneholder naturlig krom, som bidrar til et stabilt blodsukkernivå. Brå fall i blodsukkernivået er forbundet med det mange opplever som søtsug – en nesten uimotståelig lyst på godteri, brus og andre «tomme» kalorier.

– Coffee Zero hjelper meg å leve slik jeg vil. Men jeg koser meg fremdeles med en sjokoladebit i ny og ne, smiler Bodil Kristin.

Spanderer på venner

For en som er glad i kaffe, er det viktig at den smaker godt. Slik er det også for Bodil Kristin.

– Jeg kunne ikke drukket Coffee Zero hver dag hvis jeg ikke syntes den var god. Heldigvis smaker den nydelig, og dagen blir ikke den samme uten et par kopper med favorittkaffen til frokost.

– I tillegg anbefaler jeg Coffee Zero til venner og kjente. Når det kommer folk på besøk, hender det ofte at jeg spanderer smaksprøver. Da risikerer jeg å gå tom for kaffeposer, og da føles ventetiden på en ny forsendelse veldig lang, ler Bodil Kristin.

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!

nb_NONorwegian
nb_NONorwegian