– Nå er det lett å kutte sukker

trykk-6-ny-hoved

Coffee Zero gjør det enklere å leve sunt, mener Bodil Kristin (63).

– At vekta går både opp og ned, er det nok mange som opplever. Personlig har jeg aldri følt behov for å slanke meg. Men etter hvert som man blir eldre, har det lett or å feste seg noen ekstra kilo her og der. Og det vil man jo helst unngå, sier Bodil Kristin Jeistad.

63-åringen fra Lillehammer sitter sjelden stille. Hun er i full jobb i en sportsbutikk i hjembyen, og på fritiden prøver hun å komme seg ut i naturen så ofte hun kan.

Svak for sjokolade

– Jeg liker å holde meg i form, det gir krefter og overskudd i hverdagen. Samtidig er jeg veldig glad i å kose meg. Det er også viktig, smiler Bodil Kristin, som alltid har hatt en liten svakhet for det som er søtt. Og ofte kunne det bli litt for mye av det gode.

– Jeg bestemte meg for kutte ned på sukkerinntaket. Men sjokolade er jo veldig godt, og fristelsen ble ofte for stor. Men da jeg oppdaget Coffee Zero, fikk jeg jeg hjelpen jeg trengte, forteller hun.

Coffee Zero inneholder naturlig krom, som bidrar til et stabilt blodsukkernivå. Brå fall i blodsukkernivået er forbundet med det mange opplever som søtsug – en nesten uimotståelig lyst på godteri, brus og andre «tomme» kalorier.

– Coffee Zero hjelper meg å leve slik jeg vil. Men jeg koser meg fremdeles med en sjokoladebit i ny og ne, smiler Bodil Kristin.

Spanderer på venner

For en som er glad i kaffe, er det viktig at den smaker godt. Slik er det også for Bodil Kristin.

– Jeg kunne ikke drukket Coffee Zero hver dag hvis jeg ikke syntes den var god. Heldigvis smaker den nydelig, og dagen blir ikke den samme uten et par kopper med favorittkaffen til frokost.

– I tillegg anbefaler jeg Coffee Zero til venner og kjente. Når det kommer folk på besøk, hender det ofte at jeg spanderer smaksprøver. Da risikerer jeg å gå tom for kaffeposer, og da føles ventetiden på en ny forsendelse veldig lang, ler Bodil Kristin.

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Orquidea har gått ned 10 kilo med Coffee Zero

Da Orquidea Camilo Gundersen ble rammet av kronisk senebetennelse, begynte hun å gå opp i vekt. Etter å ha drukket Coffee Zero i snart ett år, har vektpila stupt nedover – og energien og treningsmotivasjonen er tilbake.

Kirsti Hervik opprettholder endelig stabil vekt med Coffee Zero

Til tross for en sporty og aktiv livsstil opplevde Kirsti Hervik at kiloene snek seg på. Etter at hun begynte med Coffee Zero, har vekten endelig stabilisert seg – og søtsuget? Jo, det er helt borte!

Coffee Zero blir stadig mer populær – Nå også over hele Skandinavia!

Coffee Zero er i ferd med å bli stor suksess i hele Skandinavia. Nå feirer vi at vi har solgt over 700 000 solgte pakker, og det gjør vi ved å gi deg en prøvepakke til 50% rabatt!