Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Nå får sjokoladen ligge i fred

anniken

Anniken Jonsen var «sjokoholiker». Søtsuget ble borte da hun begynte å drikke Coffee Zero.

– Etter et par uker med Coffee Zero, gikk det plutselig opp for meg: Jeg hadde ikke spist sjokolade på lang tid. Og så jeg, som pleide å spise godterier hver dag!

Anniken Johnsen smiler idet hun forteller om gamle laster. Men det å være avhengig av sukker er alvorlig nok. 52-åringen fra Ski i Akershus har alltid vært glad i søtsaker, og kostholdet hennes besto blant annet av sjokolade og lakris.

– Jeg dyttet i meg ikke bare én, men flere! Det ga meg et rush der og da, men gleden forsvant like fort som papiret ble tomt. Det var noe tvangsmessig over det, og jeg pleier å si at jeg er var en sjokoholiker, sier Anniken.

Kurerte søtsuget

Til tross for et stort inntak av sukker, var Anniken i stand til å holde vekta i sjakk, blant annet ved hjelp av fysisk aktivitet. Men etter at hun måtte droppe styrketrening, økte vekta gradvis. Da hun kom over informasjon om at Coffee Zero kunne redusere søtsuget og bidra til livsstilsendring, bestemte hun seg for å slå til.

– Jeg drikker uansett kaffe hver dag, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape. Men jeg våget knapt å håpe på at Coffee Zero faktisk skulle kurere søtsuget og bidra til bedre livskvalitet!

Bedre livskvalitet

Anniken har ikke mistet lysten på sjokolade helt, men når hun er på handletur får søtsakene som regel stå i fred. Det kan gå dager og uker mellom hver gang hun spiser godterier.

– Når jeg første åpner en sjokoladeplate, koser jeg meg med et par biter i stedet for å sluke hele med en gang, forteller hun.

– Coffee Zero har vært til stor hjelp for meg. Kaffen smaker dessuten godt, og den er rimelig i innkjøp sammenliknet med kaffekapsler, for eksempel. Jeg anbefaler den til andre som sliter med søtsug. På mitt frokostbord er den i alle fal kommet for å bli!

Slik virker Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!