Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Nå er det lett å komme seg på trening

– Nå er det lett å komme seg på trening, sier Pia Andreassen

Det er ikke alltid det frister å trene. Coffee Zero gir Pia Andreassen påfyll av energi og motivasjon.

Det er travle dager. Ved siden av studiene i spesialpedagogikk har Pia Andreassen ikke mindre enn to deltidsjobber. Det er om å gjøre å utnytte de ledige stundene godt.

– Jeg kopler av når jeg trener. Fysisk aktivitet klarner hodet og gir nytt overskudd til studier og jobb. Men så er det denne dørstokkmila … Av og til er den veldig lang, og det frister mer å bli værende i sofaen, smiler 23-åringen fra Oslo.

Oppkvikkende effekt


Da Pia kom over en annonse for Coffee Zero, ble hun interessert i å prøve kaffen som har hjulpet mange nordmenn med å endre livsstil.

– Jeg var først og fremst interessert i den oppkvikkende effekten av kaffen. Jeg håpet at Coffee Zero skulle gi meg det lille kicket som kunne gjøre det lettere å gå på trening.

– Og så jeg, som ikke likte kaffe! Men Coffee Zero viste seg å være lett å like. Snart var det fast rutine å pakke en porsjonspose kaffe og en termos med varmt vann i sekken på vei til lesesalen.

Mindre søtsug

Coffee Zero-effekten meldte seg i løpet av få dager. Pia følte seg mer våken og opplagt, akkurat som hun hadde håpet på.

– I dag har jeg mer overskudd og motivasjon til å velge tredemølla framfor sofaen. I tillegg ble treningen mer effektiv, sier Pia og forteller om en hyggelig bivirkning av sin nye kaffevane.

– Søtsuget er merkbart mindre. Dermed er det mye enklere å motstå fristelsene i hverdagen. Det skal Coffee Zero ha æren for!

Slik virker Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I hjelper krom kroppen å holde et stabilt blodsukkernivå.

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!