Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Dagen blir ikke den samme uten

Marit-2

Marit Svenes likte ikke kaffe. Det var før hun fikk smaken på Coffee Zero.

Hva gjør du når forsettene dine faller i fisk, livet føles litt tungt – og du ikke liker kaffe? Marit Fagervik bestilte en prøve på Coffee Zero!

– He he, akkurat det lå nok ikke helt i kortene. Jeg veg var rett og slett litt desperat. Det manglet nemlig ikke på planer om å legge om livsstilen. Men det virket som om jo mer jeg tenkte på det, jo vanskeligere ble det. Ofte ble det en kjeks i stedet for den gåturen jeg hadde planlagt, forteller 44-åringen fra Kårvåg i Møre og Romsdal.

Da Marit drakk sin første kopp Coffee Zero, måtte hun tilsette en liten melkeskvett for smakens skyld. I dag slår hun fast at dagen ikke blir den samme uten den nye favoritten på frokostbordet.

Kaffen smaker godt, men det er effekten av den jeg setter aller mest pris på. Etter at jeg begynte med Coffee Zero, har søtsuget så å si forsvunnet. Det er slutt på å «raide» skuffer og skap på jakt etter godteri.

Artikkelen fortsetter under bildet
Marit gikk ned i vekt

Nysgjerrige kolleger

Marit jobber som hjelpepleier, og på jobben har ikke livsstilsendringen hennes gått upåaktet hen. Hele åtte av kollegene har prøvd Coffee Zero etter å ha hørt om Marits erfaringer.

Det er veldig hyggelig å få spørsmål og positive kommentarer. For meg er den største belønningen likevel at jeg føler meg i bedre form og har en hverdag med mer energi og overskudd, sier Marit.

Hun understreker at varig livsstilsendring handler om å omstille seg mentalt, men at Coffee Zero hjelper henne å etablere og opprettholde gode vaner.

– Jeg trives med mitt nye liv, og kommer til å fortsette å drikke Coffee Zero hver dag.

Om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder og krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen med å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Bestill Coffee Zero og kjenn effekten, du også!

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!