Om du sliter med et konstant søtsug, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Untitled design (3)

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det - en rekke andre positive følgeeffekter kom etterhvert! Det hele startet med en kopp kaffe.

– Jeg er veldig glad i kaffe, så for meg var det ekstra morsomt å prøve Coffee Zero. Hvorfor ikke tenkte jeg, når jeg uansett drikker kaffe hver dag. I tillegg så var det var mange positive kundetilbakemeldinger om produktet. I forhold til virkning først og fremst, men også smak, sier Luisa.

Den blide damen er bosatt i Enköping, en by i Uppsala län, ikke så langt unna Stockholm. Hun jobber i en restaurant på et Best Western Hotel i byen.

– Det blir ofte lange dager, og da kommer Coffee Zero gått med. Jeg bruker å ha en med en pose som jeg drikker på jobben. Det får opp energinivået og kvikker meg opp i en hektisk hverdag, sier en blid Luisa.

Etterhvert forsvant kiloene

Få dager etter at hun bestilte kaffen lå det en pakke i postkassen. Luisa begynte å drikke Coffee Zero hver dag. Det ble til slutt en rutine som hun satt veldig stor pris på:

– Søtsuget har blitt mer eller mindre helt borte. All den småspisingen som man ofte tyr til hver dag, det er ikke lengre et problem for meg. Fantastisk! Nå har jeg drukket Coffee Zero i 3 måneder, og kiloene – de forsvinner en etter en som følge av at jeg klarer å motstå småspisingen som jeg hadde før, sier en entusiastisk Luisa. Hun innrømmer likevel at hun fortsatt unner seg noe godt i ny og ne. Det må være lov! Man kan jo ikke slutte å kose seg helt.

Coffee Zero: En unik kaffe

Coffee Zero er markedets eneste kaffe som er tilsatt krom. Mineralet krom bidrar til en normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett. Krom bidrar også til et normalt blodsukkernivå i kroppen. Dette kan igjen gi mindre svingninger i blodsukkernivået som kan bidra til en reduksjon i søtsuget som mange mennesker opplever.

– Kollegaene mine begynte etterhvert å spørre om Coffee Zero. De så hvor fornøyd jeg var. Ikke minst, de så resultatene som kaffen ga meg. Etterhvert ble jeg nødt til å dele noen poser med de på jobb. Nå er de også glade Coffee Zero drikkere, ler Luisa.

Perfekt for kaffedrikkere

Med Coffee Zero  i koppen hver dag har Luisa opplevd gode resultater. Hun mener at om du drikker kaffe og samtidig ønsker en sunnere livsstil – da er Coffee Zero perfekt.

– Man erstatter bare en daglig kopp med Coffee Zero, eller to om du ønsker. Stort enklere blir det ikke. Så er det jo veldig bra at kaffen smaker så godt. Det gjør det hele enklere.

– Som en følge av et redusert søtsug har hun også klart å legge om til et mer sunt og variert kosthold som gir henne mer energi i hverdagen. Nå går jeg turer hver dag og jeg merker at jeg blir piggere for hver dag som går. Det ser også ut som at jeg fortsatt går litt ned i vekt, så vi får se hvor dette ender, avslutter en blid Luisa.

Skjemabilde fordeler pbno-3

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kaffebønner inneholder koffein

Koffein i kaffe – Fordeler, mengder og mer

La oss dykke ned i koffeinens verden, fra mengder i kaffe til helsefordeler og individuell toleranse.

Grønne kaffebønner: Den ultimate guiden

Grønne kaffebønner har nylig vært et hot topic takket være deres imponerende innhold av klorogensyre og potensielle helsefordeler. Denne artikkelen gir deg mer innsikt i grønne kaffebønner, klorogensyre, og hvordan de kan være knyttet til helse og velvære.

Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.