– Om du drikker kaffe, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Untitled design (3)

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det, kiloene forsvant etterhvert de også! Det hele startet med en kopp kaffe.

– Jeg er veldig glad i kaffe, så for meg ga det mening prøve Coffee Zero. Hvorfor ikke tenkte jeg, når jeg uansett drikker kaffe hver dag. I tillegg så var det var mange positive tilbakemeldinger på facebook. I forhold til virkning først og fremst, men også smak, sier Luisa.

Den blide damen er bosatt i Enköping, en by i Uppsala län, ikke så langt unna Stockholm. Hun jobber i en restaurant på et Best Western Hotel i byen.

– Det blir ofte lange dager, og da kommer Coffee Zero gått med. Jeg bruker å ha en med en pose som jeg drikker på jobben. Det får opp energinivået i en hektisk hverdag, sier en blid Luisa.

Etterhvert forsvant kiloene

Få dager etter at hun bestilte kaffen lå det en pakke i postkassen. Luisa begynte å drikke Coffee Zero hver dag. Det ble til slutt en rutine som hun satt veldig stor pris på:

– Man kjenner på forbrenningen at det skjer ting i kroppen. Ikke nok med det, søtsuget blir mer eller mindre helt borte. All den småspisingen som man ofte tyr til hver dag, det er ikke lengre et problem for meg. Fantastisk. Nå har jeg drukket Coffee Zero i 3 måneder, og kiloene, de forsvinner en etter en, sier en entusiastisk Luisa.

Coffee Zero: Unik kaffe med unik effekt

Coffee Zero er markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Sammensetningen av innholdsstoffene i Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på markedet. Kaffen inneholder blant annet krom, som kan dempe søtsuget.

– Kollegaene mine begynte etterhvert å spørre om Coffee Zero. De så hvor fornøyd jeg var. Ikke minst, de så resultatene som kaffen ga meg. Etterhvert ble jeg nødt til å dele noen poser med de på jobb. Nå er de også glade Coffee Zero drikkere, ler Luisa.

Perfekt for kaffedrikkere

Med Coffee Zero  i koppen hver dag har Luisa opplevd gode resultater. Hun mener at om du drikker kaffe og samtidig ønsker en sunnere livsstil – da er Coffee Zero perfekt.

– Man erstatter bare en daglig kopp med Coffee Zero, eller to om du ønsker. Stort enklere blir det ikke. Så er det jo veldig bra at kaffen smaker så godt. Det gjør det hele enklere.

– Nå går jeg turer hver dag og jeg merker at jeg blir piggere i hverdagen. Det ser ut som at jeg fortsatt går litt ned i vekt, så vi får se hvor dette ender, avslutter en blid Luisa.

Denne måneden gir vi alle nye kunder HALV PRIS på en prøvepakke med Coffee Zero. Bestill i skjema, og vi sender en pakke til deg i løpet av noen få dager.

1

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kundene opplever kjempe god effekt – det er forståelig mener Personlig Trener

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder som har opplevd vektnedgang. Det er forståelig og ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

– Om du drikker kaffe, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det, kiloene forsvant etterhvert de også! Det hele startet med en kopp kaffe.

– Vekten gikk en vei, og det var nedover

Eli Synnøve Askerud veide 87 kilo i begynnelsen av Januar. Siden da har vekten pekt nedover. Og det er en ganske så unik kaffe som fikk henne i gang