Kundene elsker kaffen. Det er forståelig, mener PT

Unik kaffe: Inneholder krom og grønne kaffebønner

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder. Det er ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

– En smakfull kaffe som inneholder en blanding av både ferske grønne kaffebønner og håndplukkede 100% arabica bønner. Coffee Zero inneholder krom  – et mineral som bidrar til normal forbrenning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner, sier Lindqvist.
Lindqvist forteller videre at krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Følelsen av søtsug kan skyldes store svingninger i blodsukkeret. Blodsukkeret i kroppen reguleres av insulin, og krom er et mineral som hjelper insulin med å regulere blodsukkeret. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, og gjennom dette også ha en mulig reduserende effekt på søtsug (svingninger i blodsukkeret).
Krom bidrar til en normal forbrenning av makronæringsstoffer og et normalt blodsukkernivå, avslutter Lindqvist.

FOTO: Johan Lindqvist sier at krom kan bidra til å redusere søtsug, noe veldig mange mennesker opplever

Kundene er overbevist

Camilla Brurås fra Åsane

Camilla hadde hørt om Coffee Zero, og om hvordan kaffen har bidratt til livsstilsendringer for andre fornøyde kunder.

– Det er helt utrolig hvordan Coffee Zero har hjulpet meg. Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd. Kaffen hjalp Camilla med å redusere søtsuget og småspisingen, og på den måten legge om til et sunnere og mer variert kosthold. Dette har igjen ført til en reduksjon i hennes midjemål. Jeg har gått ned i buksestørrelse, sier en entusiastisk Camilla.

– Jeg merket en reduksjon i søtsug og småspising allerede etter kort tid. Så jeg kan trygt si at til og med den verste skeptiker kan snues om, smiler Camilla. – Denne kaffen har kommet for å bli hos meg.

– Denne kaffen er blitt en naturlig del av Camillas hverdag

FOTO: Camilla Brurås mener kaffen har ført til mindre søtsug og småspising

 

Eli Synnøve Askerud fra Hvittingfoss:

– Jeg kom over en Facebook-annonse for kaffen, og fikk jo med meg at det var veldig mye positive kommentarer. I og med at jeg hadde bestemt meg for å ta noen grep, ville jeg gi Coffee Zero en sjanse. Jeg hadde et problem, og det var søtsuget. Jeg kunne finne på å stå opp midt om natta for å lure i meg sjokolade, ler Eli. Og det er jo ingen suksessformel! Jeg er veldig glad i kaffe, så da ga det enda mer mening å prøve ut Coffee Zero, smiler Eli fra Hvittingfoss i Kongsberg.

– En fantastisk god kaffe, jeg koser meg med den, sier Eli.

– Kaffen bidro til en nedgang i søtsug og småspising som igjen ga resultater for Eli Synnøve. Sommerklærne som jeg tidligere ikke fikk på meg, de passer nå. Det er jo helt utrolig! Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle spare penger på klær med Coffee Zero. Men det er jo bare en hyggelig ekstra gevinst, ler hun hjertelig. Det er utrolig tilfredstillende å faktisk få på seg favorittkjolen eller buksen sin igjen, sier Eli.

FOTO: For Eli Synnøve er det Coffee Zero som gjelder, og hun kan ikke få fullrost kaffen nok.

 

KAMPANJETILBUD! Denne uken får du Coffee Zero til HALV PRIS.  Dette tilbudet gjelder kun så lenge varelageret rekker!

 

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Ketodietten for Nybegynnere

Enten du er ny til konseptet med ketodietten eller bare ser etter en måte å forbedre din helse og velvære på, er denne omfattende guiden designet for å veilede deg gjennom alt du trenger å vite for å starte din keto-reise. Fra å forstå grunnprinsippene bak denne populære dietten, til praktiske tips for matplanlegging og håndtering av vanlige utfordringer, dekker denne artikkelen alle aspekter av ketodietten for nybegynnere. Med et fokus på balansering av makronæringsstoffer, fordelene med ketose, og inspirerende suksesshistorier, er målet å gi deg kunnskapen og motivasjonen du trenger for å oppnå dine helse- og velværemål. La oss dykke inn i ketodiettens verden og utforske hvordan den kan transformere din tilnærming til ernæring og livsstil.

Kickstart Nyåret: Din ultimate guide til en mer varig endring

Nyttår bringer med seg nye muligheter og for mange av oss, en fornyet motivasjon for å komme i form. Vektnedgang og forbedring av den fysiske formen topper ofte listen over nyttårsforsetter. Men hvordan kan du gjøre dette til en varig endring i stedet for en midlertidig anstrengelse? Denne artikkelen vil guide deg gjennom prosessen, enten du er nybegynner eller mer viderekommen, og hjelpe deg med å unngå kjente fallgruver.

Treningsøvelser: 5 øvelser du kan gjøre overalt

Dørstokkmila kan ofte være lang, men du trenger ikke å melde deg inn på et treningsstudio for å komme igang med treningen. Hjemmetrening er en fin måte å starte opp på, samtidig som du kan få trent hele kroppen din uten alt mulig slags utstyr. Enten du foretrekker å trene i stuen, i parken eller i hagen din, er det en rekke øvelser du kan gjøre for å få mest mulig ut av treningen din uten å måtte ta steget inn i et overfylt treningsstudio. Her er fem flotte øvelser som vil gi deg en helkroppsworkout i ditt eget selskap.