Kundene opplever kjempe god effekt – det er forståelig mener Personlig Trener

Unik kaffe: Inneholder krom og grønne kaffebønner

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder som har opplevd vektnedgang. Det er forståelig og ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

– En smakfull kaffe som inneholder en blanding av både ferske grønne kaffebønner og håndplukkede 100% arabica bønner. Coffee Zero er derfor innholdsrik på koffein og klorogensyre. Klorogensyre er et viktigt virkestoff i Coffee Zero, som kan øke forbrenningen. Kaffen inneholder også krom er svært gunstig for vektreduksjon. Krom er viktig for nedbrytingen av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner, sier Lindqvist.
Lindqvist forteller videre at krom bidrar til forbrenningen av fettstoff og proteiner. Krom er viktig for at kroppen skal kunne utnytte sukker til energidannelse. Effekten til insulin økes av krom og krom har også en rolle i nedbrytningen av sukker.
Alt i alt funker disse ingrediensene bra for alle som vil oppleve økt vektreduksjon, avslutter Lindqvist.

FOTO: Johan Lindqvist sier at krom og koffein er svært viktig for alle som ønsker vektreduksjon.

Kundene er overbevist

Camilla Brurås fra Åsane

Camilla hadde hørt om Coffee Zero, og om hvordan kaffen har bidratt til vektreduksjon for andre fornøyde kunder.

– Det er helt utrolig hvordan Coffee Zero har hjulpet meg. Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd. Men midjemålet ble smalere og smalere. Jeg har gått ned i buksestørrelse, sier en entusiastisk Camilla.

– Jeg merket det allerede etter den første pakken. Etter det har har det bare gått en vei, og det er ned i vekt. Så jeg kan trygt si at til og med den verste skeptiker kan snues om, smiler Camilla. – Denne kaffen har kommet for å bli hos meg.

– Denne kaffen er en rimelig investering i gode rutiner og god helse.

FOTO: Camilla Brurås har opplevd noe hun beskriver som helt utrolig ved hjelp av daglige kopper med kaffe.

 

Eli Synnøve Askerud fra Hvittingfoss:

– Jeg kom over en Facebook annonse for kaffen, og fikk jo med meg at det var veldig mye positive kommentarer. I og med at jeg hadde bestemt for å kvitte meg med noen kilo, ville jeg gi Coffee Zero en sjanse. Er veldig glad i kaffe også, så det ga enda mer mening, smiler Eli fra Hvittingfoss i Kongsberg.

– En fantastisk god kaffe, jeg koser meg med den. I tillegg merker jeg at forbrenningen min kommer i gang når jeg inntar kaffen tidlig på dagen, sier Eli.

– Sommerklærne som jeg tidligere ikke fikk på meg, de passer nå. Det er jo helt utrolig! Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle spare penger på klær med Coffee Zero. Men det er jo bare en hyggelig ekstra gevinst, ler hun hjertelig. Det er utrolig tilfredstillende å faktisk få på seg favorittkjole eller buksen sin igjen, sier Eli.

FOTO: For Eli Synnøve er det Coffee Zero som gjelder, og hun kan ikke få fullrost kaffen nok.

 

SOMMERTILBUD! Denne uken får du Coffee Zero til HALV PRIS.  Dette tilbudet gjelder kun så lenge varelageret rekker!

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Slik klarte Randi og Per å gå ned 20 kg til sammen

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.