Kundene elsker kaffen. Det er forståelig, mener PT

Unik kaffe: Inneholder krom og grønne kaffebønner

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder. Det er ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

– En smakfull kaffe som inneholder en blanding av både ferske grønne kaffebønner og håndplukkede 100% arabica bønner. Coffee Zero inneholder krom  – et mineral som bidrar til normal forbrenning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner, sier Lindqvist.
Lindqvist forteller videre at krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Følelsen av søtsug kan skyldes store svingninger i blodsukkeret. Blodsukkeret i kroppen reguleres av insulin, og krom er et mineral som hjelper insulin med å regulere blodsukkeret. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, og gjennom dette også ha en mulig reduserende effekt på søtsug (svingninger i blodsukkeret).
Krom bidrar til en normal forbrenning av makronæringsstoffer og et normalt blodsukkernivå, avslutter Lindqvist.

FOTO: Johan Lindqvist sier at krom kan bidra til å redusere søtsug, noe veldig mange mennesker opplever

Kundene er overbevist

Camilla Brurås fra Åsane

Camilla hadde hørt om Coffee Zero, og om hvordan kaffen har bidratt til livsstilsendringer for andre fornøyde kunder.

– Det er helt utrolig hvordan Coffee Zero har hjulpet meg. Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd. Kaffen hjalp Camilla med å redusere søtsuget og småspisingen, og på den måten legge om til et sunnere og mer variert kosthold. Dette har igjen ført til en reduksjon i hennes midjemål. Jeg har gått ned i buksestørrelse, sier en entusiastisk Camilla.

– Jeg merket en reduksjon i søtsug og småspising allerede etter kort tid. Så jeg kan trygt si at til og med den verste skeptiker kan snues om, smiler Camilla. – Denne kaffen har kommet for å bli hos meg.

– Denne kaffen er blitt en naturlig del av Camillas hverdag

FOTO: Camilla Brurås mener kaffen har ført til mindre søtsug og småspising

 

Eli Synnøve Askerud fra Hvittingfoss:

– Jeg kom over en Facebook-annonse for kaffen, og fikk jo med meg at det var veldig mye positive kommentarer. I og med at jeg hadde bestemt meg for å ta noen grep, ville jeg gi Coffee Zero en sjanse. Jeg hadde et problem, og det var søtsuget. Jeg kunne finne på å stå opp midt om natta for å lure i meg sjokolade, ler Eli. Og det er jo ingen suksessformel! Jeg er veldig glad i kaffe, så da ga det enda mer mening å prøve ut Coffee Zero, smiler Eli fra Hvittingfoss i Kongsberg.

– En fantastisk god kaffe, jeg koser meg med den, sier Eli.

– Kaffen bidro til en nedgang i søtsug og småspising som igjen ga resultater for Eli Synnøve. Sommerklærne som jeg tidligere ikke fikk på meg, de passer nå. Det er jo helt utrolig! Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle spare penger på klær med Coffee Zero. Men det er jo bare en hyggelig ekstra gevinst, ler hun hjertelig. Det er utrolig tilfredstillende å faktisk få på seg favorittkjolen eller buksen sin igjen, sier Eli.

FOTO: For Eli Synnøve er det Coffee Zero som gjelder, og hun kan ikke få fullrost kaffen nok.

 

KAMPANJETILBUD! Denne uken får du Coffee Zero til HALV PRIS.  Dette tilbudet gjelder kun så lenge varelageret rekker!

 

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.

Bli kvitt søtsuget med krom

Kjemper du stadig mot det evigvarende søtsuget og sliter med å opprettholde et balansert kosthold? Hvis svaret er ja, er du ikke alene. Mange mennesker møter lignende utfordringer, noe som fører til impulsive og usunne matvalg. Men hva om det fantes en måte som kunne bidra til å bekjempe disse begjærene og ta sunnere valg?

Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Det er ikke uten grunn at man sier at frokosten er det viktigste måltidet i løpet av dagen. Den bryter fasten etter en natts søvn, og legger grunnlaget for resten av dagen. Her får du noen gode frokosttips for å få en topp start på dagen.