Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Krom stopper suget etter søtt

shutterstock_319216139org-1

Klarer du ikke å motstå fristelsen ved å ta en bit sjokolade når det ligger foran deg på stuebordet. Hadde vært bra om du rett og slett ikke hadde lyst på.

Søtsuget kan være vanskelig å stå i mot, men vi er mange som er svake for snop og slikkerier. Har du for eksempel merket at du blir ekstra «fysen» på noe godt når du har satt deg til foran TV-en? Eller når du kjeder deg litt og er rastløs?

Søtsuget melder seg like gjerne rett etter etter et måltid som når det er lenge siden du har spist. Før du vet ordet av det, går du på jakt i skuffer og skap. Og hvis du først har åpnet en sjokolade eller brus, er det nesten umulig å stoppe før hele er borte.

Blodsukkeret går opp og ned

Det kan være både fysiske og psykiske grunner til at du opplever søtsug. Fysisk skapes behovet for søtt av raske endringer i blodsukkeret. Når du spiser mat som inneholder mye karbohydrater, stiger blodsukkeret raskt før det faller like raskt til et nivå kroppen vil kunne oppfatte som for lavt. Søtsuget kan også være uttrykk for en mental tilstand. Sukker trigger belønningssenteret i hjernen, noe som gir deg god følelse – både når du er glad og når du trenger trøst.

Slik virker krom

Når du kjenner årsakene til søtsuget, er du bedre rustet til å gjøre noe med det. Hvis du endrer kostholdet, innfører nye hverdagsrutiner og tar tak i problemer som plager deg, kan du stagge lysten på søtsaker. Da får du samtidig et fundament for å endre livsstil og gå ned i vekt, hvis det er et mål for deg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Når du bestemmer deg for å kutte i inntaket av sukker, er det lov å få litt hjelp. Visste du at krom er et effektivt våpen mot søtsuget? Krom er et mineral som virker stabiliserende på blodsukkeret. Det øker effekten av insulin og reduserer insulinresistensen i cellene. Dermed føres glukosen raskere inn i blodet, mens blodsukkeret holdes på et mer stabilt nivå.

Coffee Zero inneholder krom

Vi i Coffee Zero er glade for at helsekaffen vår hjelper mange tusen norske kvinner og menn å gå ned i vekt. Kaffen inneholder organisk krom, og dette er grunnen til at svært mange kunder er unisone i sin tilbakemelding: «Coffee Zero kurerer søtsuget!».

– Før ble det veldig mye smågodt og sjokolade. Etter at jeg begynte å drikke Coffee Zero, er søtsuget så godt som helt borte, forteller Magnar Folgerø fra Skreia. 66-åringen legger til at han har fått tilbake metthetsfølelsen.

– Nå spiser spiser jeg tre normale måltider hver dag og er fornøyd med det. Jeg går ikke rundt og tenker på mat hele tiden.

Terje Gundersen fra Greåker lå farlig nær grensen til å utvikle diabetes type 2. Etter at han begynte å drikke Coffee Zero, er lysten på godterier så gått som borte.

– Og så jeg, som aldri har kunnet passere godterihyllene i butikken uten å plukke med meg en sjokolade eller to. Nå kan jeg gå rett forbi uten å bli fristet, smiler 63-åringen som gikk ned hele tolv kilo på bare tre måneder.

Fast daglig dose

Krom finnes i en rekke matvarer, og det er mulig å dekke dagsbehovet gjennom kosten. Men hvis du vil være sikker på å få i deg anbefalt dose, er Coffee Zero en trygg og god løsning.

i tillegg inneholder Coffee Zero ekstrakter fra grønne kaffebønner. Ekstraktene består av stoffer som bidrar til å øke fettforbrenningen. I ordinær kaffe går disse stoffene tapt når bønnene brennes-

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!