Kirsti Hervik opprettholder endelig stabil vekt med Coffee Zero

1

Til tross for en sporty og aktiv livsstil opplevde Kirsti Hervik at kiloene snek seg på på grunn av småspising. Etter at hun begynte med Coffee Zero har hun endelig klart å kutte ut småspisingen – og søtsuget? Jo, det er helt borte!

– Det var nesten sånn at jeg gruet meg til å prøve bunaden. Gruet meg til å oppdage at det hvert år strammet på nye steder, forteller Kirsti.

65-åringen fra Hervik lever at aktivt liv, med turer i skog og mark, trening med trimgruppa, korsang og lek med barnebarna. Men til tross for mye aktivitet opplevde hun at kiloene snek seg på – og årsaken var det ingen tvil om.

– Jeg kunne spise en hel pose med smågodt på sikkert ti minutter. Det gikk ned på høykant, ler hun og forteller at søtsuget nå endelig er under kontroll.

– Det var rett og slett ganske utrolig. Kort tid etter at jeg begynte med Coffee Zero, forsvant søtsuget, og nå har jeg helt ærlig ikke lyst på noe søtt. Resultatet ser jeg på vekta: Jeg har sluttet å gå opp, og det er jeg veldig fornøyd med!

Coffee Zero er en unik norskutviklet kaffe som bidrar til en normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett. I tillegg inneholder den krom, som kan dempe opplevelsen av søtsug gjennom å bidra til et normalt blodsukkernivå. Store svingninger i blodsukkernivået kan bidra til et økt søtsug, noe som igjen kan gjøre det vanskelig å holde seg unna godteri, kake og brus.

Et ustabilt blodsukkernivå henger ofte sammen med et usunt kosthold. Dersom man legger om til et sunnere kosthold kan det bidra til mer stabile blodsukkernivåer hos mange. Blodsukkeret i kroppen reguleres av insulin og krom er et mineral som hjelper insulin med å regulere blodsukkeret. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, og gjennom dette også ha en mulig reduserende effekt på søtsug (svingninger i blodsukkeret).

Krom finnes naturlig i matvarer som blant annet brokkoli, skalldyr og fullkornsprodukter, men det kan være vanskelig å vite hvor mye man faktisk får i seg gjennom kosten. En kopp Coffee Zero derimot, inneholder den eksakte samme mengden krom i hver pose.

Kirsti koser seg med både Coffee Zero og på toppen av fjell

Overrasket og glad

Før Kirsti begynte med Coffee Zero, prøvde hun et annet liknende produkt, men de positive effektene uteble.

– Da jeg oppdaget Coffee Zero var jeg skeptisk, men samtidig nysgjerrig. At produktet hadde såpass god effekt på søtsuget, det var virkelig en gledelig overraskelse.

Nå har Kirsti brukt Coffee Zero i snart ett år, og hun er fortsatt like fornøyd. Hun starter hver eneste dag med et bad i sjøen og en velsmakende kopp kaffe.

– Kaffen er veldig enkel å tilberede. Jeg koker bare opp litt vann og slenger pulveret oppi. I tillegg har Coffee Zero en smart abonnementsløsning som gjør at jeg får levert kaffen rett i postkassen med jevne mellomrom, slik at jeg aldri går tom.

Er du nysgjerrig på hvordan Coffee Zero kan hjelpe deg med å nå dine mål? Bestiller du nå, får du 50 prosent rabatt på den første pakken!

CZ bestillingsskjemabilde-3
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kaffebønner inneholder koffein

Koffein i kaffe – Fordeler, mengder og mer

La oss dykke ned i koffeinens verden, fra mengder i kaffe til helsefordeler og individuell toleranse.

Grønne kaffebønner: Den ultimate guiden

Grønne kaffebønner har nylig vært et hot topic takket være deres imponerende innhold av klorogensyre og potensielle helsefordeler. Denne artikkelen gir deg mer innsikt i grønne kaffebønner, klorogensyre, og hvordan de kan være knyttet til helse og velvære.

Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.