Kirsti Hervik opprettholder endelig stabil vekt med Coffee Zero

1

Til tross for en sporty og aktiv livsstil opplevde Kirsti Hervik at kiloene snek seg på på grunn av småspising. Etter at hun begynte med Coffee Zero har hun endelig klart å kutte ut småspisingen – og søtsuget? Jo, det er helt borte!

– Det var nesten sånn at jeg gruet meg til å prøve bunaden. Gruet meg til å oppdage at det hvert år strammet på nye steder, forteller Kirsti.

65-åringen fra Hervik lever at aktivt liv, med turer i skog og mark, trening med trimgruppa, korsang og lek med barnebarna. Men til tross for mye aktivitet opplevde hun at kiloene snek seg på – og årsaken var det ingen tvil om.

– Jeg kunne spise en hel pose med smågodt på sikkert ti minutter. Det gikk ned på høykant, ler hun og forteller at søtsuget nå endelig er under kontroll.

– Det var rett og slett ganske utrolig. Kort tid etter at jeg begynte med Coffee Zero, forsvant søtsuget, og nå har jeg helt ærlig ikke lyst på noe søtt. Resultatet ser jeg på vekta: Jeg har sluttet å gå opp, og det er jeg veldig fornøyd med!

Coffee Zero er en unik norskutviklet kaffe som bidrar til en normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett. I tillegg inneholder den krom, som kan dempe opplevelsen av søtsug gjennom å bidra til et normalt blodsukkernivå. Store svingninger i blodsukkernivået kan bidra til et økt søtsug, noe som igjen kan gjøre det vanskelig å holde seg unna godteri, kake og brus.

Et ustabilt blodsukkernivå henger ofte sammen med et usunt kosthold. Dersom man legger om til et sunnere kosthold kan det bidra til mer stabile blodsukkernivåer hos mange. Blodsukkeret i kroppen reguleres av insulin og krom er et mineral som hjelper insulin med å regulere blodsukkeret. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, og gjennom dette også ha en mulig reduserende effekt på søtsug (svingninger i blodsukkeret).

Krom finnes naturlig i matvarer som blant annet brokkoli, skalldyr og fullkornsprodukter, men det kan være vanskelig å vite hvor mye man faktisk får i seg gjennom kosten. En kopp Coffee Zero derimot, inneholder den eksakte samme mengden krom i hver pose.

Kirsti koser seg med både Coffee Zero og på toppen av fjell

Overrasket og glad

Før Kirsti begynte med Coffee Zero, prøvde hun et annet liknende produkt, men de positive effektene uteble.

– Da jeg oppdaget Coffee Zero var jeg skeptisk, men samtidig nysgjerrig. At produktet hadde såpass god effekt på søtsuget, det var virkelig en gledelig overraskelse.

Nå har Kirsti brukt Coffee Zero i snart ett år, og hun er fortsatt like fornøyd. Hun starter hver eneste dag med et bad i sjøen og en velsmakende kopp kaffe.

– Kaffen er veldig enkel å tilberede. Jeg koker bare opp litt vann og slenger pulveret oppi. I tillegg har Coffee Zero en smart abonnementsløsning som gjør at jeg får levert kaffen rett i postkassen med jevne mellomrom, slik at jeg aldri går tom.

Er du nysgjerrig på hvordan Coffee Zero kan hjelpe deg med å nå dine mål? Bestiller du nå, får du 50 prosent rabatt på den første pakken!

CZ bestillingsskjemabilde-3
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 432,- per måned (kr 1296,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Ketodietten for Nybegynnere

Enten du er ny til konseptet med ketodietten eller bare ser etter en måte å forbedre din helse og velvære på, er denne omfattende guiden designet for å veilede deg gjennom alt du trenger å vite for å starte din keto-reise. Fra å forstå grunnprinsippene bak denne populære dietten, til praktiske tips for matplanlegging og håndtering av vanlige utfordringer, dekker denne artikkelen alle aspekter av ketodietten for nybegynnere. Med et fokus på balansering av makronæringsstoffer, fordelene med ketose, og inspirerende suksesshistorier, er målet å gi deg kunnskapen og motivasjonen du trenger for å oppnå dine helse- og velværemål. La oss dykke inn i ketodiettens verden og utforske hvordan den kan transformere din tilnærming til ernæring og livsstil.

Kickstart Nyåret: Din ultimate guide til en mer varig endring

Nyttår bringer med seg nye muligheter og for mange av oss, en fornyet motivasjon for å komme i form. Vektnedgang og forbedring av den fysiske formen topper ofte listen over nyttårsforsetter. Men hvordan kan du gjøre dette til en varig endring i stedet for en midlertidig anstrengelse? Denne artikkelen vil guide deg gjennom prosessen, enten du er nybegynner eller mer viderekommen, og hjelpe deg med å unngå kjente fallgruver.

Treningsøvelser: 5 øvelser du kan gjøre overalt

Dørstokkmila kan ofte være lang, men du trenger ikke å melde deg inn på et treningsstudio for å komme igang med treningen. Hjemmetrening er en fin måte å starte opp på, samtidig som du kan få trent hele kroppen din uten alt mulig slags utstyr. Enten du foretrekker å trene i stuen, i parken eller i hagen din, er det en rekke øvelser du kan gjøre for å få mest mulig ut av treningen din uten å måtte ta steget inn i et overfylt treningsstudio. Her er fem flotte øvelser som vil gi deg en helkroppsworkout i ditt eget selskap.