Kirsti Hervik opprettholder endelig stabil vekt med Coffee Zero

1

Til tross for en sporty og aktiv livsstil opplevde Kirsti Hervik at kiloene snek seg på. Etter at hun begynte med Coffee Zero, har vekten endelig stabilisert seg – og søtsuget? Jo, det er helt borte!

– Det var nesten sånn at jeg gruet meg til å prøve bunaden. Gruet meg til å oppdage at det hvert år strammet på nye steder, forteller Kirsti.

65-åringen fra Hervik lever at aktivt liv, med turer i skog og mark, trening med trimgruppa, korsang og lek med barnebarna. Men til tross for mye aktivitet opplevde hun at kiloene snek seg på – og årsaken var det ingen tvil om.

– Jeg kunne spise en hel pose med smågodt på sikkert ti minutter. Det gikk ned på høykant, ler hun og forteller at søtsuget nå endelig er under kontroll.

– Det var rett og slett ganske utrolig. Kort tid etter at jeg begynte med Coffee Zero, forsvant søtsuget, og nå har jeg helt ærlig ikke lyst på noe søtt. Resultatet ser jeg på vekta: Jeg har sluttet å gå opp, og det er jeg veldig fornøyd med.

Coffee Zero er en unik norskutviklet kaffe som bidrar til en mer effektiv forbrenning av fett og karbohydrater. Kaffen inneholder blant annet klorogensyre – en virkningsfull antioksidant som påvirker kroppens evne til å regulere forbrenningen, og som forsvinner under brenning av vanlig kaffe. I tillegg inneholder den krom, som kan dempe følelsen av søtsug og normalisere blodsukkeret.

 

Kirsti koser seg med både Coffee Zero og på toppen av fjell

Overrasket og glad for rask effekt

Før Kirsti begynte med Coffee Zero, prøvde hun et annet liknende produkt, men de positive effektene uteble.

– Da jeg oppdaget Coffee Zero var jeg skeptisk, men samtidig nysgjerrig. At produktet hadde effekt såpass raskt, var virkelig en gledelig overraskelse.

Nå har Kirsti brukt Coffee Zero i snart ett år, og hun er fortsatt like fornøyd. Hun starter hver eneste dag med et bad i sjøen og en velsmakende kopp kaffe.

– Kaffen er veldig enkel å tilberede. Jeg koker bare opp litt vann og slenger pulveret oppi. I tillegg har Coffee Zero en smart abonnementsløsning som gjør at jeg får levert kaffen rett i postkassen med jevne mellomrom, slik at jeg aldri går tom.

 

Er du nysgjerrig på hvordan Coffee Zero kan hjelpe deg med å nå dine mål? Bestiller du nå, får du 50 prosent rabatt på den første pakken!

CZ bestillingsskjemabilde-3
  • Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Slik klarte Randi og Per å gå ned 20 kg til sammen

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.