Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Slik har Karl Otto (71) fått en ny vår

karl-otto-redigert

– Hadde ikke klart det uten Coffee Zero.

Våren 2016 sto Karl Otto Nygård med én fot i graven. Som fisker utenfor Finnmark hadde han vært ute i hardt vær mer enn en gang. Denne gangen måtte det noe spesielt til om 71-åringen skulle «stå han av».

– En dag jeg gikk opp fra båten i fjæra, måtte jeg stanse og hvile tre ganger på 50 meter. Der og da ble klart for meg at det sto om livet, sier Karl Otto.

Han led av kols og veide 115 kilo fordelt på 170 centimeter. Formen var kort sagt elendig.

– Da jeg stumpet røyken for fire år siden, erstattet jeg sigaretten med søtsaker og dårlig mat. Dette er nok grunnen til at det bar så galt av sted, forteller Karl Otto.

La kursen helt om

I dag er han en ny og bedre versjon av seg selv. Etter at Karl Otto nådde bunnpunktet, har han gått ned hele 28 kilo. Den tøffe finnmarkingen er lett i steget og puster uanstrengt mens han forteller om den store snuoperasjonen.

– Da jeg innså at den gamle livsstilen var i ferd med å ta livet av meg, bestemte jeg meg for å prøve Coffee Zero. Håpet var at den kunne gi meg en dytt i riktig retning. Jeg leste at kaffen har hjulpet mange som meg med få skikk på livet, og kaffe går det jo en del av her i huset – så hvorfor ikke? Jeg hadde ikke noe å tape, forteller Karl Otto med et smil.

Tar vare på gunstige stoffer

Coffee Zero tar vare på klorogensyre og andre gunstige stoffer som ellers går tapt under brenning av vanlig kaffe. I tillegg inneholder den krom, som bidrar til omsetning av makronæringsstoffer og normalt blodsukkernivå. Dette kan merkes på søtsuget, som mange sliter med i hverdagen.

– Etter at jeg begynte med Coffee Zero, har suget etter godterier og dårlig mat blitt helt borte. At kaffen hjelper meg å kontrollere matinntaket, har alt å si for at jeg har klart å endre livsstil. I tillegg smaker Coffee Zero ordentlig kaffe, noe som er viktig for meg, sier Karl Otto.

At den tøffe finnmarkingen sitter tilbake med en ubrukelig garderobe i størrelse 3XL, regner han som en bonus. Og nå ser han fram til den årlige Thailand-turen med samboeren.

– Nå går til og med flyturen som en lek. Før var timene i et trangt flysete et mareritt, men denne gangen skal jeg nyte hele reisen!

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!

nb_NONorwegian
nb_NONorwegian