Kaffen endret livsstilen i riktig retning

MG_6542-1600x1067

Coffee Zero hjalp Karine Sekkingstad å endre livsstil.

Vekta på topp, formen på bånn. Slik beskriver Karine Sekkingstad tilværelsen etter at hun ble syk i 2012. 42-åringen alltid vært slank, men i løpet av sykdomsperioden gikk vekta kraftig opp.

– Jeg prøvde å trene og leve sunt, men det var ikke lett å få til i en vanskelig livssituasjon. Derfor var jeg på utkikk etter noe som kunne gi meg et puff i riktig retning – en liten hjelper. Den fant jeg i Coffee Zero, forteller Karine.

Fant tilbake til sitt gamle jeg

I dag er den gode, gamle Karine tilbake. Humøret og selvtilliten er på plass. Hun, som ofte ble sittende hjemme når vennegjengen møttes, er igjen åpen og sosial.

– Livet er snudd på hodet. Før preget livssituasjonen min både den fysiske og psykiske helsen. Nå er livsgleden tilbake.

Jeg trives bedre i mitt eget selskap og sammen med andre. Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle oppleve dette.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder klorogensyre og krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen med å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Orquidea har gått ned 10 kilo med Coffee Zero

Da Orquidea Camilo Gundersen ble rammet av kronisk senebetennelse, begynte hun å gå opp i vekt. Etter å ha drukket Coffee Zero i snart ett år, har vektpila stupt nedover – og energien og treningsmotivasjonen er tilbake.

Kirsti Hervik opprettholder endelig stabil vekt med Coffee Zero

Til tross for en sporty og aktiv livsstil opplevde Kirsti Hervik at kiloene snek seg på. Etter at hun begynte med Coffee Zero, har vekten endelig stabilisert seg – og søtsuget? Jo, det er helt borte!

Coffee Zero blir stadig mer populær – Nå også over hele Skandinavia!

Coffee Zero er i ferd med å bli stor suksess i hele Skandinavia. Nå feirer vi at vi har solgt over 700 000 solgte pakker, og det gjør vi ved å gi deg en prøvepakke til 50% rabatt!