Kaffen endret livsstilen i riktig retning

MG_6542-1600x1067

Coffee Zero hjalp Karine Sekkingstad å endre livsstil.

Vekta på topp, formen på bånn. Slik beskriver Karine Sekkingstad tilværelsen etter at hun ble syk i 2012. 42-åringen alltid vært slank, men i løpet av sykdomsperioden gikk vekta kraftig opp.

– Jeg prøvde å trene og leve sunt, men det var ikke lett å få til i en vanskelig livssituasjon. Derfor var jeg på utkikk etter noe som kunne gi meg et puff i riktig retning – en liten hjelper. Den fant jeg i Coffee Zero, forteller Karine.

Fant tilbake til sitt gamle jeg

I dag er den gode, gamle Karine tilbake. Humøret og selvtilliten er på plass. Hun, som ofte ble sittende hjemme når vennegjengen møttes, er igjen åpen og sosial.

– Livet er snudd på hodet. Før preget livssituasjonen min både den fysiske og psykiske helsen. Nå er livsgleden tilbake.

Jeg trives bedre i mitt eget selskap og sammen med andre. Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle oppleve dette.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder klorogensyre og krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen med å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

– Om du drikker kaffe, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det, kiloene forsvant etterhvert de også! Det hele startet med en kopp kaffe.

– Vekten gikk en vei, og det var nedover

Eli Synnøve Askerud veide 87 kilo i begynnelsen av Januar. Siden da har vekten pekt nedover. Og det er en ganske så unik kaffe som fikk henne i gang

– Denne kaffen må bare folk få med seg!

Edel Hagane fra Rælingen er meget tilfreds om dagen. Livsstilsendringene hun fikk til med Coffee Zero har snudd opp ned på hverdagen hennes. Nå ønsker hun at alle andre som sliter litt med vekten skal prøve Coffee Zero.