Kaffen endret hverdagen min – Nå er jeg 12 kg lettere

Untitled design-49

Katrin klarte endelig å kutte ut småspisingen. – Kaffen var løsningen, Sier tobarnsmoren fra Uppsala

I 2016 fikk Katrin fra Uppsala en a-ha-opplevelse etter å ha sett et lite flatterende bilde av seg selv fra julefeiringen. Uten at hun hadde gitt det så mye som en tanke, hadde pilen på vekten krøpet betraktelig oppover.

Nyåret kom og klisjeløsningen med å melde seg inn på det lokale treningsstudioet skulle være redningen. Men uansett hvor flink hun var til å møte opp til saltimene 3 ganger i uken, så ville ikke vektsituasjonen endre seg. Hun ble gjort oppmerksom både på hjemmebane og på jobb at det kunne skyldes all småspisingen. Å joda, det var kanskje litt for lett å ty til en sjokolade her, og en rask løsning i form av et usunt mellommåltid der, følte hun. Men slik hadde det jo alltid vært, og var ikke noe som var lett å avvenne seg med.

Prøv den populære kaffen til kampanjepris i dag – 50% RABATT

Kafferåd fra jobbvennine endret alt

Det var ikke før hun ble tipset av en vennine på jobben om Coffee Zero, at ting begynte å snu. Coffee Zero ble bestilt, og etter kun noen ukers bruk av den «grønne» kaffen som barna kalte den hjemme, merket hun en drastisk endring på «suget» til å måtte få i seg noe til enhver tid.

Forbrenningen fikk seg en solid «kickstart»!

Koppen med Coffee Zero på morgenen dempet ikke bare søtsuget, men også forbrenningen fikk seg en solid «kickstart». Etter bare 2-3 uker hadde pilen på vekta endelig begynt å spille på lag igjen.

All den unødvendige småspisingen var en saga blott

All den unødvendige småspisingen var en saga blott og på 5 måneder hadde hun gått ned hele 12 kg!

– At det skulle vise seg å være så behagelig å gå ned i vekt, gjorde det helt klart enklere å både komme i gang og gjennomføre. Og effekten snakker for seg selv, smiler Katrin! – 12 kilo var over all forventning.

Effektiv vektreduksjon

Denne kaffen gir deg resultatene du trenger, og det trenger ikke ta lang tid.

Med kaffe fra 100% arabica bønner, og en nydelig aromatisk kaffesmak, gir kaffen en behagelig start på din dag og vektreduksjon.


(en kopp om dagen – stort enklere blir det ikke)

– Coffee Zero har uten tvil en effekt. Jag har brukt Coffee Zero over tid nå, og er overbevist om at det hjelper meg å drikke denne regelmessig. På toppen av det hele så smaker den jo godt også.

Coffee Zero inneholder aktive virkestoffer som øker forbrenningen. Og enkelt sagt, når forbrenningen øker, da går man ned i vekt. Kaffen inneholder klorogensyre fra grønne kaffebønner, og krom. Coffee Zero er derfor den eneste kaffen på markedet med denne unike sammensetningen.

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Det er ikke uten grunn at man sier at frokosten er det viktigste måltidet i løpet av dagen. Den bryter fasten etter en natts søvn, og legger grunnlaget for resten av dagen. Her får du noen gode frokosttips for å få en topp start på dagen.

Kundene elsker kaffen. Det er forståelig, mener PT

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder. Det er ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

Om du sliter med et konstant søtsug, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det - en rekke andre positive følgeeffekter kom etterhvert! Det hele startet med en kopp kaffe.