Kaffen endret hverdagen min – Nå er jeg 12 kg lettere

Untitled design-49

Katrin klarte endelig å kutte ut småspisingen. – Kaffen var løsningen, Sier tobarnsmoren fra Uppsala

I 2016 fikk Katrin fra Uppsala en a-ha-opplevelse etter å ha sett et lite flatterende bilde av seg selv fra julefeiringen. Uten at hun hadde gitt det så mye som en tanke, hadde pilen på vekten krøpet betraktelig oppover.

Nyåret kom og klisjeløsningen med å melde seg inn på det lokale treningsstudioet skulle være redningen. Men uansett hvor flink hun var til å møte opp til saltimene 3 ganger i uken, så ville ikke vektsituasjonen endre seg. Hun ble gjort oppmerksom både på hjemmebane og på jobb at det kunne skyldes all småspisingen. Å joda, det var kanskje litt for lett å ty til en sjokolade her, og en rask løsning i form av et usunt mellommåltid der, følte hun. Men slik hadde det jo alltid vært, og var ikke noe som var lett å avvenne seg med.

Prøv den populære kaffen til kampanjepris i dag – 50% RABATT

Kafferåd fra jobbvennine endret alt

Det var ikke før hun ble tipset av en vennine på jobben om Coffee Zero, at ting begynte å snu. Coffee Zero ble bestilt, og etter kun noen ukers bruk av den «grønne» kaffen som barna kalte den hjemme, merket hun en drastisk endring på «suget» til å måtte få i seg noe til enhver tid.

Forbrenningen fikk seg en solid «kickstart»!

Koppen med Coffee Zero på morgenen dempet ikke bare søtsuget, men også forbrenningen fikk seg en solid «kickstart». Etter bare 2-3 uker hadde pilen på vekta endelig begynt å spille på lag igjen.

All den unødvendige småspisingen var en saga blott

All den unødvendige småspisingen var en saga blott og på 5 måneder hadde hun gått ned hele 12 kg!

– At det skulle vise seg å være så behagelig å gå ned i vekt, gjorde det helt klart enklere å både komme i gang og gjennomføre. Og effekten snakker for seg selv, smiler Katrin! – 12 kilo var over all forventning.

Effektiv vektreduksjon

Denne kaffen gir deg resultatene du trenger, og det trenger ikke ta lang tid.

Med kaffe fra 100% arabica bønner, og en nydelig aromatisk kaffesmak, gir kaffen en behagelig start på din dag og vektreduksjon.


(en kopp om dagen – stort enklere blir det ikke)

– Coffee Zero har uten tvil en effekt. Jag har brukt Coffee Zero over tid nå, og er overbevist om at det hjelper meg å drikke denne regelmessig. På toppen av det hele så smaker den jo godt også.

Coffee Zero inneholder aktive virkestoffer som øker forbrenningen. Og enkelt sagt, når forbrenningen øker, da går man ned i vekt. Kaffen inneholder klorogensyre fra grønne kaffebønner, og krom. Coffee Zero er derfor den eneste kaffen på markedet med denne unike sammensetningen.

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Orquidea har gått ned 10 kilo med Coffee Zero

Da Orquidea Camilo Gundersen ble rammet av kronisk senebetennelse, begynte hun å gå opp i vekt. Etter å ha drukket Coffee Zero i snart ett år, har vektpila stupt nedover – og energien og treningsmotivasjonen er tilbake.

Kirsti Hervik opprettholder endelig stabil vekt med Coffee Zero

Til tross for en sporty og aktiv livsstil opplevde Kirsti Hervik at kiloene snek seg på. Etter at hun begynte med Coffee Zero, har vekten endelig stabilisert seg – og søtsuget? Jo, det er helt borte!

Coffee Zero blir stadig mer populær – Nå også over hele Skandinavia!

Coffee Zero er i ferd med å bli stor suksess i hele Skandinavia. Nå feirer vi at vi har solgt over 700 000 solgte pakker, og det gjør vi ved å gi deg en prøvepakke til 50% rabatt!