– Kaffe er en del av livsstilen

Anita-Eide-3-1

Det tok 55 år før Anita Eide fikk smaken på kaffe. Nå går det ikke en dag uten kopper Coffee Zero! Se video hvor hun forteller om hvordan Coffee Zero hjalp henne.

– Kaffe var ikke noe for meg, jeg har alltid vært et te-menneske. Men det endret seg da jeg bestemte meg for å prøve Coffee Zero, forteller Anita Eide.
Hun medgir at hun til å begynne med omtalte kaffen som «medisin» – ikke så god på smak, men nødvendig.
– Men nå setter jeg pris på mine to daglige kopper. På morgenen er det ikke tid til mer å svelge unna, men etter jobb slenger jeg beina opp og nyter en kopp sammen med et avslappende TV-program, smiler 56-åringen fra den vakre bygda Strandebarm i ytre Hardanger.

Fikk livet snudd på hodet

Slike pauser er noe ganske nytt for Anita. Hun var vant til å ha hendene fulle med fire barn (som nå er ute av redet), gårdsdrift og jobb som fagarbeider i barnehage. Men for en tid tilbake ble livet snudd på hodet da skjoldbruskkjertelen slo seg vrang og hun fikk store problemer med stoffskiftet. Omtrent samtidig satte en betennelse i den ene foten henne ytterligere ut av spill.

– Det ble mye på en gang. Og hvis du lurer: Kombinasjonen av lavt stoffskifte og fysisk inaktivitet er ikke heldig for verken energinivået eller vekta, slår Anita fast.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Får energi av Coffee Zero.

I dag er Anita tilbake i barnehagen, foreløpig i halv stilling. Og selv om det merkes godt at jobben er «kjekk, men veldig travel», er hun på vei til god, gammel form.
– Nå føler jeg meg mye bedre. Energinivået er stigende, og jeg klarer å holde andre ting i sjakk. Coffee Zero jeg meg ekstra piff i hverdagen og hjelper på følelsen av velvære, så dette er en hverdagsrutine jeg kommer til å holde fast ved, sier Anita.
Hun har også merket seg at inntaket av sjokolade har sunket til nesten null.
– Før ble det en bit både titt og ofte, men nå er søtsuget nesten helt borte, smiler hun.
– Men av og til unner jeg meg en liten slant Baileys i kaffen. Er det lov å si?

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Orquidea har gått ned 10 kilo med Coffee Zero

Da Orquidea Camilo Gundersen ble rammet av kronisk senebetennelse, begynte hun å gå opp i vekt. Etter å ha drukket Coffee Zero i snart ett år, har vektpila stupt nedover – og energien og treningsmotivasjonen er tilbake.

Kirsti Hervik opprettholder endelig stabil vekt med Coffee Zero

Til tross for en sporty og aktiv livsstil opplevde Kirsti Hervik at kiloene snek seg på. Etter at hun begynte med Coffee Zero, har vekten endelig stabilisert seg – og søtsuget? Jo, det er helt borte!

Coffee Zero blir stadig mer populær – Nå også over hele Skandinavia!

Coffee Zero er i ferd med å bli stor suksess i hele Skandinavia. Nå feirer vi at vi har solgt over 700 000 solgte pakker, og det gjør vi ved å gi deg en prøvepakke til 50% rabatt!