Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Kaffe er en del av livsstilen

Anita-Eide-3-1

Det tok 55 år før Anita Eide fikk smaken på kaffe. Nå går det ikke en dag uten et par kopper Coffee Zero!

– Kaffe var ikke noe for meg, jeg har alltid vært et te-menneske. Men det endret seg da jeg bestemte meg for å prøve Coffee Zero, forteller Anita Eide.
Hun medgir at hun til å begynne med omtalte kaffen som «medisin» – ikke så god på smak, men nødvendig.
– Men nå setter jeg pris på mine to daglige kopper. På morgenen er det ikke tid til mer å svelge unna, men etter jobb slenger jeg beina opp og nyter en kopp sammen med et avslappende TV-program, smiler 56-åringen fra den vakre bygda Strandebarm i ytre Hardanger.

Fikk livet snudd på hodet

Slike pauser er noe ganske nytt for Anita. Hun var vant til å ha hendene fulle med fire barn (som nå er ute av redet), gårdsdrift og jobb som fagarbeider i barnehage. Men for en tid tilbake ble livet snudd på hodet da skjoldbruskkjertelen slo seg vrang og hun fikk store problemer med stoffskiftet. Omtrent samtidig satte en betennelse i den ene foten henne ytterligere ut av spill.

– Det ble mye på en gang. Og hvis du lurer: Kombinasjonen av lavt stoffskifte og fysisk inaktivitet er ikke heldig for verken energinivået eller vekta, slår Anita fast.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Får energi av Coffee Zero.

I dag er Anita tilbake i barnehagen, foreløpig i halv stilling. Og selv om det merkes godt at jobben er «kjekk, men veldig travel», er hun på vei til god, gammel form.
– Nå føler jeg meg mye bedre. Energinivået er stigende, og jeg klarer å holde andre ting i sjakk. Coffee Zero jeg meg ekstra piff i hverdagen og hjelper på følelsen av velvære, så dette er en hverdagsrutine jeg kommer til å holde fast ved, sier Anita.
Hun har også merket seg at inntaket av sjokolade har sunket til nesten null.
– Før ble det en bit både titt og ofte, men nå er søtsuget nesten helt borte, smiler hun.
– Men av og til unner jeg meg en liten slant Baileys i kaffen. Er det lov å si?

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!