– Slik holder jeg vekta stabil

Untitled design-48

Sonja Hagen ligger ikke på latsiden, men elsker å reise og oppleve nye steder. – Det blir mange fristelser i matveien. Derfor drikker jeg Coffee Zero for å regulere vekta, sier den spreke 72-åringen.

– Hei, hei. Ja, nå er jeg på Kos, men det er klart at jeg har tid til en prat om kosthold og Coffee Zero, sier den blide stemmen i den andre enden!

Sonja Hagen har hatt en flott Hellas-ferie, og nå nyter hun de siste dagene av oppholdet. Snart vender hun snuten hjemover mot norske høstfarger og -temperaturer på Lambertseter i Oslo. Der venter også hverdagen og vante rutiner, ikke minst i matveien.

Sunn hverdag

– Jeg elsker å reise, og er ikke redd for å dra alene på tur. Man treffer alltid hyggelige mennesker, forteller Sonja. Hun legger ikke skjul på at hun unner seg litt ekstra kos når hun er på ferie.

– Men for helsas del er hverdagene best. Et sunt kosthold og Coffee Zero hjelper meg å regulere vekta, forteller Sonja. Hun bestemte seg for å prøve kaffen etter å ha prøvd «alt» annet mot kiloene som sakte, men sikket kom krypende.

Mange har begynt å drikke Coffee Zero, med gode resultater

– Når jeg oppdaget Coffee Zero? Det er så lenge siden at det husker jeg ikke. Men jeg har vært trofast mot kaffen i mange år, og kan ikke tenke meg å slutte. Folk er forskjellige, og det som fungerer for én, gir ingen effekt på en annen. Men jeg kan med hånden på hjertet si at Coffee Zero hjelper meg å leve slik jeg vil. Og så kan jeg røpe at jeg fremdeles tillater meg å skeie litt ut i helgene.

Ambassadør for Coffee Zero

I løpet av sine mange år som Coffee Zero-drikker har Sonja vært en aktiv ambassadør for «den grønne kaffen».

– Venner og bekjente har fått høre hvordan kaffen hjelper meg med å regulere vekta. Mange har begynt å drikke Coffee Zero, med gode resultater.

Den spreke pensjonisten forteller at hun er opptatt av kaffe, som helst bør være sterk.

– Jeg bruker faktisk dobbel dose Coffee Zero om morgenen før frokost. Det gir vel neppe dobbel effekt, men gjør heller ingen skade. Jeg liker den best sånn, smiler Sonja.

coffeezero-1170

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Det er ikke uten grunn at man sier at frokosten er det viktigste måltidet i løpet av dagen. Den bryter fasten etter en natts søvn, og legger grunnlaget for resten av dagen. Her får du noen gode frokosttips for å få en topp start på dagen.

Kundene elsker kaffen. Det er forståelig, mener PT

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder. Det er ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

Om du sliter med et konstant søtsug, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det - en rekke andre positive følgeeffekter kom etterhvert! Det hele startet med en kopp kaffe.