– Slik holder jeg vekta stabil

Untitled design-48

Sonja Hagen ligger ikke på latsiden, men elsker å reise og oppleve nye steder. – Det blir mange fristelser i matveien. Derfor drikker jeg Coffee Zero for å regulere vekta, sier den spreke 72-åringen.

– Hei, hei. Ja, nå er jeg på Kos, men det er klart at jeg har tid til en prat om kosthold og Coffee Zero, sier den blide stemmen i den andre enden!

Sonja Hagen har hatt en flott Hellas-ferie, og nå nyter hun de siste dagene av oppholdet. Snart vender hun snuten hjemover mot norske høstfarger og -temperaturer på Lambertseter i Oslo. Der venter også hverdagen og vante rutiner, ikke minst i matveien.

Sunn hverdag

– Jeg elsker å reise, og er ikke redd for å dra alene på tur. Man treffer alltid hyggelige mennesker, forteller Sonja. Hun legger ikke skjul på at hun unner seg litt ekstra kos når hun er på ferie.

– Men for helsas del er hverdagene best. Et sunt kosthold og Coffee Zero hjelper meg å regulere vekta, forteller Sonja. Hun bestemte seg for å prøve kaffen etter å ha prøvd «alt» annet mot kiloene som sakte, men sikket kom krypende.

Mange har begynt å drikke Coffee Zero, med gode resultater

– Når jeg oppdaget Coffee Zero? Det er så lenge siden at det husker jeg ikke. Men jeg har vært trofast mot kaffen i mange år, og kan ikke tenke meg å slutte. Folk er forskjellige, og det som fungerer for én, gir ingen effekt på en annen. Men jeg kan med hånden på hjertet si at Coffee Zero hjelper meg å leve slik jeg vil. Og så kan jeg røpe at jeg fremdeles tillater meg å skeie litt ut i helgene.

Ambassadør for Coffee Zero

I løpet av sine mange år som Coffee Zero-drikker har Sonja vært en aktiv ambassadør for «den grønne kaffen».

– Venner og bekjente har fått høre hvordan kaffen hjelper meg med å regulere vekta. Mange har begynt å drikke Coffee Zero, med gode resultater.

Den spreke pensjonisten forteller at hun er opptatt av kaffe, som helst bør være sterk.

– Jeg bruker faktisk dobbel dose Coffee Zero om morgenen før frokost. Det gir vel neppe dobbel effekt, men gjør heller ingen skade. Jeg liker den best sånn, smiler Sonja.

coffeezero-1170

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Ketodietten for Nybegynnere

Enten du er ny til konseptet med ketodietten eller bare ser etter en måte å forbedre din helse og velvære på, er denne omfattende guiden designet for å veilede deg gjennom alt du trenger å vite for å starte din keto-reise. Fra å forstå grunnprinsippene bak denne populære dietten, til praktiske tips for matplanlegging og håndtering av vanlige utfordringer, dekker denne artikkelen alle aspekter av ketodietten for nybegynnere. Med et fokus på balansering av makronæringsstoffer, fordelene med ketose, og inspirerende suksesshistorier, er målet å gi deg kunnskapen og motivasjonen du trenger for å oppnå dine helse- og velværemål. La oss dykke inn i ketodiettens verden og utforske hvordan den kan transformere din tilnærming til ernæring og livsstil.

Kickstart Nyåret: Din ultimate guide til en mer varig endring

Nyttår bringer med seg nye muligheter og for mange av oss, en fornyet motivasjon for å komme i form. Vektnedgang og forbedring av den fysiske formen topper ofte listen over nyttårsforsetter. Men hvordan kan du gjøre dette til en varig endring i stedet for en midlertidig anstrengelse? Denne artikkelen vil guide deg gjennom prosessen, enten du er nybegynner eller mer viderekommen, og hjelpe deg med å unngå kjente fallgruver.

Treningsøvelser: 5 øvelser du kan gjøre overalt

Dørstokkmila kan ofte være lang, men du trenger ikke å melde deg inn på et treningsstudio for å komme igang med treningen. Hjemmetrening er en fin måte å starte opp på, samtidig som du kan få trent hele kroppen din uten alt mulig slags utstyr. Enten du foretrekker å trene i stuen, i parken eller i hagen din, er det en rekke øvelser du kan gjøre for å få mest mulig ut av treningen din uten å måtte ta steget inn i et overfylt treningsstudio. Her er fem flotte øvelser som vil gi deg en helkroppsworkout i ditt eget selskap.