Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Slik holder jeg vekta stabil

Untitled design-48

Sonja Hagen ligger ikke på latsiden, men elsker å reise og oppleve nye steder. – Det blir mange fristelser i matveien. Derfor drikker jeg Coffee Zero for å regulere vekta, sier den spreke 72-åringen.

– Hei, hei. Ja, nå er jeg på Kos, men det er klart at jeg har tid til en prat om kosthold og Coffee Zero, sier den blide stemmen i den andre enden!

Sonja Hagen har hatt en flott Hellas-ferie, og nå nyter hun de siste dagene av oppholdet. Snart vender hun snuten hjemover mot norske høstfarger og -temperaturer på Lambertseter i Oslo. Der venter også hverdagen og vante rutiner, ikke minst i matveien.

Sunn hverdag

– Jeg elsker å reise, og er ikke redd for å dra alene på tur. Man treffer alltid hyggelige mennesker, forteller Sonja. Hun legger ikke skjul på at hun unner seg litt ekstra kos når hun er på ferie.

– Men for helsas del er hverdagene best. Et sunt kosthold og Coffee Zero hjelper meg å regulere vekta, forteller Sonja. Hun bestemte seg for å prøve kaffen etter å ha prøvd «alt» annet mot kiloene som sakte, men sikket kom krypende.

Mange har begynt å drikke Coffee Zero, med gode resultater

– Når jeg oppdaget Coffee Zero? Det er så lenge siden at det husker jeg ikke. Men jeg har vært trofast mot kaffen i mange år, og kan ikke tenke meg å slutte. Folk er forskjellige, og det som fungerer for én, gir ingen effekt på en annen. Men jeg kan med hånden på hjertet si at Coffee Zero hjelper meg å leve slik jeg vil. Og så kan jeg røpe at jeg fremdeles tillater meg å skeie litt ut i helgene.

Ambassadør for Coffee Zero

I løpet av sine mange år som Coffee Zero-drikker har Sonja vært en aktiv ambassadør for «den grønne kaffen».

– Venner og bekjente har fått høre hvordan kaffen hjelper meg med å regulere vekta. Mange har begynt å drikke Coffee Zero, med gode resultater.

Den spreke pensjonisten forteller at hun er opptatt av kaffe, som helst bør være sterk.

– Jeg bruker faktisk dobbel dose Coffee Zero om morgenen før frokost. Det gir vel neppe dobbel effekt, men gjør heller ingen skade. Jeg liker den best sånn, smiler Sonja.

coffeezero-1170

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!

nb_NONorwegian
nb_NONorwegian