Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Det hjelper å være to – og drikke Coffee Zero

thor-og-aud-redigert-1

Samboerparet Aud Berg (63) og Thor Johansen (61) gikk sammen om å endre livsstil.

– Det er vel sånn det kan gå når man kommer litt opp i årene. Før man vet ordet av det, har ting kommet litt ut av kontroll. Plutselig har det blitt litt for mye av det gode, sier Thor Johansen.

Da han rundet 60 år i fjor, bestemte han seg for å ta grep.

– Jeg merket at jeg var var blitt mindre mobil og at kondisjonen var mye dårligere enn før. Det ville jeg gjøre noe med, sier Arendal-mannen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Coffee Zero på frokostbordet

For litt ekstra hjelp og motivasjon, bestilte han en prøvepakke Coffee Zero. Hver dag drikkes kaffen av mange tusen norske kvinner og menn som vil endre livsstil, og da Thor begynte å sette den på frokostbordet, varte det ikke lenge før samboer Aud hengte seg på.

– Ja, dette ville jeg prøve! Jeg har hatt problemer med stoffskiftet gjennom mange år, og syntes Coffee Zero virket spennende.

Felles prosjekt

Aud eller Thor har gjort store endringer i kostholdet. De forsøker å spise sunne, regelmessige måltider. Samtidig unner de seg litt ekstra innimellom. Men Coffee Zero står på bordet hver dag.

– Vi har fått et solid dytt i riktig retning, og nå er vi veldig motivert for å ta flere steg, slår de fast og forteller at det er ekstra fint å være to i «prosjekt Coffee Zero».

– Det hjelper å være to. Vi er sammen om dette, og det er veldig motiverende, konstaterer Thor. Han er glad i å gå tur, og synes det er lettere å komme seg ut nå. Han har ofte selskap av Aud, som dessuten gjerne spaserer den liten halvtimen til jobb.

Artikkelen fortsetter under bildet

– I tillegg føler jeg meg lettere til sinns. Humøret er bedre, og jeg har mer overskudd. Det er en hyggelig bivirkning, forteller Thor.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!