Hilde er i sitt livs beste form! En helt spesiell kaffe fikk henne i gang

Untitled design (39)

Hilde Johanne Morken (38) er ei blid og fornøyd dame fra tettstedet Løten i Hedmark. For de som ikke kjenner til Løten, kan vi nevne Løiten akevitt. Den klassiske og meget populære akevitten stammer fra det hyggelige tettstedet med kun 2800 innbyggere. Når vi ringer for å snakke med Hilde er det tydelig at det er en dame med mye på hjertet på andre siden av røret:

– Coffee Zero har virkelig vært et fantastisk hjelpemiddel for meg. Helt enestående, sier en glad Hilde.

Hilde Johanne følte at kiloene hadde blitt for mange. Derfor bestemte hun seg for å gjøre noe. Motivasjonen var ikke helt på topp, og Hilde erkjente at hun trengte en kickstart, noe som kunne hjelpe henne i gang. Hilde kom over en annonse for en helt spesiell kaffe. Det var mye positive kommentarer på annonsen, så hun bestemte seg for å bestilte. Noen dager senere var pakken levert i postkassen.

– Før ble jeg alltid opplåst i magen av kaffe. Så jeg var litt skeptisk. Men tingen med Coffee Zero er at du blir ikke oppblåst. Ikke nok med det, kaffen smaker helt nydelig, sier en entusiastisk Hilde.

Hilde: – Coffee Zero fikk meg i gang!

– Det er så enkelt med Coffee Zero. Man blander den bare med varmt vann så er den drikkeklar i løpet av et par minutter. Smaken er himmelsk synes jeg. Nå drikker jeg kun Coffee Zero og ikke noe annen kaffe. De som har smakt Coffee Zero skjønner nok hvorfor, smiler hun.

Vektnedgang nesten umiddelbart

Etter noen dager med Coffee Zero i koppen begynte Hilde å merke at ting hadde skjedd. Energien var tilbake, men kiloene – de var borte.

– Jeg starter hver dag med en kopp. Det har blitt en rutine for meg. Det gikk ikke mange dagene før jeg følte at forbrenningen var i gang. Jeg kunne tydelig merke at jeg ble lettere i kroppen. En fantastisk følelse, innrømmer Hilde.

Energien var tilbake, men kiloene – de var borte.
Hilde Johanne Morken (38)

Den turglade jenta følte at motivasjonen sakte men sikkert kom tilbake. Den skiglade jenta merket at det ble flere turer i skog og mark. Helgene på hytta er nå en kombinasjon av avslapning og turer på ski.

– Jeg fikk rett og slett en energiboost med Coffee Zero. Det sa på en måte pang, også var jeg i gang. Kiloene forsvant mer eller mindre av seg selv. Det var sånn det føltes, sier Hilde.

Gikk ned i vekt

Coffee Zero er markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Sammensetningen av innholdsstoffene i Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på det Norske markedet.

– Jeg gikk ned mange kilo på ganske kort tid. Jeg ble overrasket over å ha gått ned SÅ mye, det var så jeg ikke kjente igjen meg selv i speilet. Jeg tror nok det har vært umulig uten Coffee Zero. Både jeg og kroppen min har satt stor pris på kaffen, sier hun.

– Vennene mine så jo at jeg kom i bedre form. Det så en tynnere utgave Hilde, og de ble veldig nysgjerrige på denne kaffen.

– Et par av venninne mine begynte å stjele poser med Coffee Zero fra meg, ler hun hjertelig. Til slutt kjøpte de Coffee Zero selv. De er superfornøyde de også, avslutter Hilde.

1

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Det er ikke uten grunn at man sier at frokosten er det viktigste måltidet i løpet av dagen. Den bryter fasten etter en natts søvn, og legger grunnlaget for resten av dagen. Her får du noen gode frokosttips for å få en topp start på dagen.

Kundene elsker kaffen. Det er forståelig, mener PT

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder. Det er ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

Om du sliter med et konstant søtsug, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det - en rekke andre positive følgeeffekter kom etterhvert! Det hele startet med en kopp kaffe.