– Helt fantastiske resultater!

Untitled design-45

Drikker du også kaffe hver dag? For veldig mange av oss så er koppen med kaffe et morgenrituale vi ikke klarer oss uten! Så hvorfor ikke la dette ritualet være det som hjelper deg til din idealvekt? Nå kan også du få fart på forbrenningen din med Coffee Zero. Flere nordmenn har opplevd helt fantastiske resultater med denne populære folkefavoritten.

Opplev effekten av Coffee Zero du også! Stadig flere går ned i vekt, og mange klarer å legge om kursen i hverdagen. I tillegg kan vi jo legge til at du kommer til å elske smaken av Coffee Zero. Det er rett og slett en fantastisk god kaffe!

Over 850 000 solgte pakker i Skandinavia er en sterk attest!

Vi feirer over 850 000 solgte pakker, og gir deg muligheten til å kjøpe Coffee Zero til HALV PRIS, bestill her.

En kaffe som gir vektreduksjon

Kaffen inneholder virkestoffer som setter i gang forbrenningen din. Ved å drikke kaffen hver dag, vil du oppleve at kroppen begynner å respondere på de kraftige virkestoffene. En porsjonspose med Coffee Zero hver dag vil gjøre at du går ned i vekt!

Effektiv vektreduksjon

Denne kaffen gir deg resultatene du trenger, og det trenger ikke ta lang tid.

Med kaffe fra 100% arabica bønner, og en nydelig aromatisk kaffesmak, gir kaffen en behagelig start på din dag og vektreduksjon.

Coffee Zero inneholder klorogensyre fra grønne kaffebønner, og krom. Coffee Zero er den eneste kaffen på markedet med denne unike sammensetningen. Krom har dokumenterte egenskaper som er gunstig ved vektreduksjon. Krom stabiliserer blodsukkeret ditt og gjør at du vil oppleve dempet søtsug. Dette gjør at du holder deg unna fellene i hverdagen. Grønne kaffebønner inneholder blant annet klorogensyre, som er kjente for å påvirke og øke fettforbrenningen. Med denne kombinasjonen utgjør Coffee Zero en kombinasjon som er skreddersyd for deg som vil gå ned i vekt.

Flere av våre kunder har i løpet av få uker opplevd helt fantastiske resultater, ved å gå mange kilo ned i vekt. Noen så mange som 7-8 kilo på kun 2 uker. Coffee Zero blir stadig mer populært, og det er en veldig enkel grunn til det: Kaffen gir resultater!

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Slik klarte Randi og Per å gå ned 20 kg til sammen

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.