– Helt fantastiske resultater!

Untitled design-45

Drikker du også kaffe hver dag? For veldig mange av oss så er koppen med kaffe et morgenrituale vi ikke klarer oss uten! Så hvorfor ikke la dette ritualet være det som hjelper deg til din idealvekt? Nå kan også du få fart på forbrenningen din med Coffee Zero. Flere nordmenn har opplevd helt fantastiske resultater med denne populære folkefavoritten.

Opplev effekten av Coffee Zero du også! Stadig flere går ned i vekt, og mange klarer å legge om kursen i hverdagen. I tillegg kan vi jo legge til at du kommer til å elske smaken av Coffee Zero. Det er rett og slett en fantastisk god kaffe!

Over 850 000 solgte pakker i Skandinavia er en sterk attest!

Vi feirer over 850 000 solgte pakker, og gir deg muligheten til å kjøpe Coffee Zero til HALV PRIS, bestill her.

En kaffe som gir vektreduksjon

Kaffen inneholder virkestoffer som setter i gang forbrenningen din. Ved å drikke kaffen hver dag, vil du oppleve at kroppen begynner å respondere på de kraftige virkestoffene. En porsjonspose med Coffee Zero hver dag vil gjøre at du går ned i vekt!

Effektiv vektreduksjon

Denne kaffen gir deg resultatene du trenger, og det trenger ikke ta lang tid.

Med kaffe fra 100% arabica bønner, og en nydelig aromatisk kaffesmak, gir kaffen en behagelig start på din dag og vektreduksjon.

Coffee Zero inneholder klorogensyre fra grønne kaffebønner, og krom. Coffee Zero er den eneste kaffen på markedet med denne unike sammensetningen. Krom har dokumenterte egenskaper som er gunstig ved vektreduksjon. Krom stabiliserer blodsukkeret ditt og gjør at du vil oppleve dempet søtsug. Dette gjør at du holder deg unna fellene i hverdagen. Grønne kaffebønner inneholder blant annet klorogensyre, som er kjente for å påvirke og øke fettforbrenningen. Med denne kombinasjonen utgjør Coffee Zero en kombinasjon som er skreddersyd for deg som vil gå ned i vekt.

Flere av våre kunder har i løpet av få uker opplevd helt fantastiske resultater, ved å gå mange kilo ned i vekt. Noen så mange som 7-8 kilo på kun 2 uker. Coffee Zero blir stadig mer populært, og det er en veldig enkel grunn til det: Kaffen gir resultater!

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kundene opplever kjempe god effekt – det er forståelig mener Personlig Trener

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder som har opplevd vektnedgang. Det er forståelig og ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

– Om du drikker kaffe, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det, kiloene forsvant etterhvert de også! Det hele startet med en kopp kaffe.

– Vekten gikk en vei, og det var nedover

Eli Synnøve Askerud veide 87 kilo i begynnelsen av Januar. Siden da har vekten pekt nedover. Og det er en ganske så unik kaffe som fikk henne i gang