Kaffen med krom alle snakker om

Untitled design-45

Drikker du også kaffe hver dag? For veldig mange av oss så er koppen med kaffe et morgenrituale vi ikke klarer oss uten! Så hvorfor ikke la dette ritualet bli en del av det som hjelper deg mot dine mål? Suksesshistoriene er mange, hør våre kunders tilbakemeldinger. Over 850 000 solgte pakker er en sterk attest!

Opplev effekten av Coffee Zero du også! Stadig flere har klart å endre sine vaner, og mange klarer å legge om kursen i hverdagen. I tillegg kan vi jo legge til at du kommer til å elske smaken av Coffee Zero. Det er rett og slett en fantastisk god kaffe!

Over 850 000 solgte pakker i Skandinavia er en sterk attest!

Vi feirer over 850 000 solgte pakker, og gir deg muligheten til å kjøpe Coffee Zero til HALV PRIS, bestill her.

En unik kaffe

Kaffen er helt unik da vi har tilsatt den krom. Et mineral som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett. Krom finnes naturlig i matvarer som blant annet brokkoli, skalldyr og fullkornsprodukter, men det kan være vanskelig å vite hvor mye man faktisk får i seg gjennom kosten. En kopp Coffee Zero derimot, inneholder den eksakte samme mengden krom i hver pose!

Hvorfor prøve Coffee Zero?

Mange av oss opplever utfordringer knyttet til småspising og konstant søtsug i hverdagen. Vi har vel alle opplevd utfordringen med å motstå sjokoladehyllen på vei ut fra butikken? Innfall som dette påvirker oss ofte til å ta impulsive matvalg, som ikke nødvendigvis er gode for oss. Vi tar gjerne det vi har foran oss eller det som er lettest tilgjengelig.

Et ustabilt blodsukkernivå henger ofte sammen med et usunt kosthold. Dersom man legger om til et sunnere kosthold kan det bidra til mer stabile blodsukkernivåer hos mange. Blodsukkeret i kroppen reguleres av insulin og krom hjelper insulin med å regulere blodsukkeret. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, og gjennom dette også ha en mulig reduserende effekt på søtsug (svingninger i blodsukkeret)

Coffee Zero inneholder også klorogensyre fra grønne kaffebønner. Coffee Zero er den eneste kaffen på markedet med denne unike sammensetningen.

Coffee Zero blir stadig mer populært, og det er en veldig enkel grunn til det: folk elsker den og anbefaler den videre!

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kaffebønner inneholder koffein

Koffein i kaffe – Fordeler, mengder og mer

La oss dykke ned i koffeinens verden, fra mengder i kaffe til helsefordeler og individuell toleranse.

Grønne kaffebønner: Den ultimate guiden

Grønne kaffebønner har nylig vært et hot topic takket være deres imponerende innhold av klorogensyre og potensielle helsefordeler. Denne artikkelen gir deg mer innsikt i grønne kaffebønner, klorogensyre, og hvordan de kan være knyttet til helse og velvære.

Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.