Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Nekter å bli «førti, feit og ferdig»

Charlotte-lygre-1

– Jeg har aldri følt meg så sunn som nå, jubler Charlotte Lygre.

Charlotte Lygre hadde akkurat fylt 42 år da hun bestemte seg for at nok er nok. Ting hadde fått skure og gå litt for lenge. Det var rett og slett på tide å skjerpe seg litt.

Mor anbefalte Coffee Zero
– Jeg ville prøve å spise litt sunnere og komme meg oftere opp av sofaen, forteller Charlotte. På denne tiden ble hun også tipset av sin mor om at Coffee Zero kunne være noe for henne. Charlotte bestemte seg for å gi kaffen en sjanse.

– Kaffe drakk jeg uansett, det kunne faktisk bli litt mye av det gode. Derfor ble jeg fristet av muligheten til å lage én kopp av gangen i stedet for å trakte og drikke opp en hel kanne i slengen, forteller Charlotte.

Søtsuget ble borte

Etter et par uker med Coffee Zero på frokostbordet, merket Charlotte at noe var på gang. Hun var ikke lenger like «fysen» på noe godt.

– Jeg tror mange kjenner følelsen av å ha lyst på noe å putte i munnen, man vet bare ikke helt hva. For min del ble det litt for mange snarturer på butikken over gata.

Artikkelen fortsetter under bildet

Fornøyd med livet

I dag er Charlotte mye gladere og mer fornøyd med livet.

– Jeg har aldri før følt meg så sunn og sprek som nå. Og sukkerinntaket er kuttet til nesten null. Det hender faktisk at jeg blir uvel av ett lite kakestykke, smiler hun.

Charlottes oppskrift

Resultater kommer som regel ikke av seg selv. Men Charlotte sier hun er overrasket over hvor enkelt det var å justere livsstilen.

– Oppskriften min er små endringer i hverdagen, en dose viljestyrke og Coffee Zero. Jeg anbefaler den til alle som vil trenger litt hjelp til å justere kostholdet.

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Opplev Coffee Zero-effekten, du også!

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!