Slik fikk Else Karin (63) kontroll på søtsuget

ElseKHenriksenorg-1

Coffee Zero inn – sjokolade ut.

– Av og til var det som om det svartnet for meg. Jeg ble uvel og svimmel, og når det skjedde, var det bare en ting å gjøre: Å lange innpå sjokolade eller noe annet med mye sukker i seg, forteller Else Karin Henriksen.

63-åringen fra Hammerfest har alltid vært svært aktiv og er frisk som en fisk. Men de plagsomme «anfallene» skulle hun gjerne vært foruten. Og da hun fikk høre om Coffee Zero, bestemte hun seg for å prøve den.

– Jeg ble nysgjerrig på kaffen fordi andre fortalte at de fikk gode resultater. Og siden jeg er en garvet kaffedrikker, og er åpen for å prøve nye ting, hadde jeg ingenting å tape, smiler Else Karin.

Kroppen i balanse

Det er litt over ett år siden Else Karin hentet sin første pakke Coffee Zero i postkassen. Og der i gården hersker det ingen tvil om kaffens effekt.

– Problemene mine er så godt som over. Jeg opplever nesten aldri at jeg må kaste innpå for å få kroppen i balanse. Når det en sjelden gang skjer, kan du være sikker på at det er på den da der jeg av en eller annen grunn ikke har drukket Coffee Zero. Det hender heldigvis ikke så ofte. Jeg drikker min daglige kopp med stor glede, forteller hun fornøyd.

Coffee Zero inneholder naturlig krom, som bidrar til et stabilt blodsukkernivå. Brå fall i blodsukkernivået er forbundet med det mange opplever som søtsug – en nesten uimotståelig lyst på godteri, brus og andre «tomme» kalorier.

Bra for helsa

– For meg er det viktig at Coffee Zero smaker ordentlig kaffe. I tillegg liker jeg at den er så lett å lage. En pose og litt varmt vann er alt som skal til. Og så er den superenkel å ha med seg på tur. Jeg har alltid med meg noen porsjonspakninger i bagasjen når jeg er ute og reiser, sier Else Karin, som ikke har sluttet å kose seg med sjokolade.

– Men nå er det jeg som har kontroll og bestemmer. Når jeg er i butikken går jeg rett forbi godteri uten at det koster meg en kalori, ler hun og legger til at litt mindre sukker i hverdagen er bra for helsa.

– Jeg er opptatt av å holde meg frisk og rask, slik at jeg kan fortsette å gå i fjellet, plukke bær, dra på båtturer, padle kajakk og alt det andre jeg liker å gjøre. I tillegg vil jeg gjerne være en sprek bestemor som kan stille opp for familiens yngste. Det er min plan – og i den inngår også min daglige dose Coffee Zero!

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Orquidea har gått ned 10 kilo med Coffee Zero

Da Orquidea Camilo Gundersen ble rammet av kronisk senebetennelse, begynte hun å gå opp i vekt. Etter å ha drukket Coffee Zero i snart ett år, har vektpila stupt nedover – og energien og treningsmotivasjonen er tilbake.

Kirsti Hervik opprettholder endelig stabil vekt med Coffee Zero

Til tross for en sporty og aktiv livsstil opplevde Kirsti Hervik at kiloene snek seg på. Etter at hun begynte med Coffee Zero, har vekten endelig stabilisert seg – og søtsuget? Jo, det er helt borte!

Coffee Zero blir stadig mer populær – Nå også over hele Skandinavia!

Coffee Zero er i ferd med å bli stor suksess i hele Skandinavia. Nå feirer vi at vi har solgt over 700 000 solgte pakker, og det gjør vi ved å gi deg en prøvepakke til 50% rabatt!