– Endelig kontroll på kaloriene

Irene-hoved22

Irene Eggar Grønnevik har prøvd det meste. Coffee Zero virker!

– Jeg har alltid vært stor, og kampen mot overvekten har pågått stort sette hele livet, forteller Irene Eggar Grønnevik. 52-åringen fra Kongsberg har prøvd utallige dietter, kurer og slankeprodukter, og for noen år siden gjennomgikk hun en slankeoperasjon.

Håpet om varig vektnedgang fikk seg imidlertid et skudd for baugen da Irene ble syk og måtte amputere det ene beinet.

– Jeg liker å være ute i naturen, men det er ikke så lett å mosjonere nok når man bruker protese. På is- og snøføre er det spesielt vanskelig, og vinterstid blir det litt for mange timer i godstolen, konstaterer Irene.

Kaffekjerring

På grunn av stillesittingen utviklet livsstilen seg i feil retning. Men Irene fattet håp etter å ha lest om Coffee Zero.

– Jeg er allerede en ordentlig kaffekjerring. Derfor ville det vært fantastisk om en kaffe kunne hjelpe meg, sier Irene. Hun medgir at hun var spent og litt skeptisk. Men det varte ikke lenge før den daglige kaffekoppen ga resultater.

Artikkelen fortsetter under bildet

– Coffee Zero har hjulpet meg å få kontroll over søtsuget. Godterier har alltid vært min store svakhet, men nå kan jeg ha en sjokolade i huset uten at den blir spist med én gang, sier Irene.

Endringen i kostholdet har hjulpet henne å gå ned syv kilo mens hun har sittet i godstolen.

– Nå er jeg motivert for å ta av enda mer!

Slik virker Coffee Zero

Coffee Zero inneholder ekstrakter fra grønne kaffebønner, som blant annet bidrar til økt fettforbrenning. Ekstraktene inneholder stoffer når bønner brennes til vanlig kaffe.

I tillegg inneholder Coffee Zero klorogensyre, som reduserer nivået av sukker i blodet effektivt. Stabilt blodsukkernivå kan bidra til at fettcellene tar opp og lagrer mindre fett. Kaffe er også en av de aller sterkeste antioksidantkildene vi har. Antioksidanter påvirker helsen positivt.

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kirsti Hervik opprettholder endelig stabil vekt med Coffee Zero

Til tross for en sporty og aktiv livsstil opplevde Kirsti Hervik at kiloene snek seg på. Etter at hun begynte med Coffee Zero, har vekten endelig stabilisert seg – og søtsuget? Jo, det er helt borte!

Coffee Zero blir stadig mer populær – Nå også over hele Skandinavia!

Coffee Zero er i ferd med å bli stor suksess i hele Skandinavia. Nå feirer vi at vi har solgt over 700 000 solgte pakker, og det gjør vi ved å gi deg en prøvepakke til 50% rabatt!

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 700 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!