Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Nå har jeg full kontroll på vekta

Ellen2

Ellen Lund-Gulbrandsen hadde lenge vært misfornøyd med vekta. Da hun skulle gifte seg, tok hun en viktig beslutning om å endre livet sitt på en måte som ikke bare sørget for at vekta gikk ned, men også at hun fikk kontroll på den.

Gikk ned 28 kilo

«Jeg var jo ganske stor, for å si det mildt. Nitti kilo er mye for de fleste, og for meg, som ikke er så høy, er det veldig mye», forteller hun. «Jeg hadde prøvd ulike dietter og kurer før, blant annet andre typer slankekaffe, men da jeg ble tipset om Coffee Zero, fant jeg endelig noe som virket.»

Ellen begynte med Coffee Zero rett over nyttår i 2016, og da bryllupet sto i juni 2017, hadde hun gått ned hele 28 kilo – fra 90 til 62 kilo på halvannet år.

«Å begynne med Coffee Zero er det lureste jeg har gjort fordi den gjorde at jeg greide å redusere frokosten om morgenen», sier Ellen og forteller at hun alltid starter dagen med en god kopp kaffe på vei til jobb. «Jeg har ganske lang reisevei med bil, og da må jeg ha kaffekoppen. Før spiste jeg mye brød, men nå blander jeg i stedet to poser kaffe i en termokopp som holder hele veien.»

Ellen trekker frem det at Coffee Zero kommer i porsjonsposer, som en klar fordel og medvirkende årsak til at hun har fått kontroll på vekta.

«Andre kaffetyper jeg prøvde, kom i store glass eller poser og var derfor vanskelige å ha med seg på tur eller på besøk. Med Coffee Zero er det enkelt å ha en pose tilgjengelig uansett hvor jeg er, og jeg har alltid et par på lur i veska. Med porsjonsposer kan jeg også alltid få kaffen fersk.»


(Før bruk av Coffee Zero)

Den kaffekoppen om morgenen, enten det er i bilen på vei til jobb eller ved kjøkkenbordet i helgen, er jo hele nøkkelen. Den koser jeg meg virkelig med


(Etter bruk av Coffee Zero i en liten periode)

Ned og litt opp

Ellen gikk ned hele 28 kilo med brudekjolen som et tydelig mål. Etter at bryllupet var over, dro hun på en måneds bryllupsreise til USA. Da la hun igjen kaffen hjemme, og resultatet var at hun gikk opp i vekt.

«He-he, USA var sikkert ikke det smarteste valget for å holde vekta nede, og jeg gikk opp noen kilo på den turen. Det var helt ok, for jeg var fortsatt mer enn tjue kilo lettere enn da jeg startet. Faktisk har jeg beholdt en del av disse kiloene, fordi det å være så tynn som jeg var i bryllupet, ikke er min trivselsvekt. Og det er jo hele poenget: ikke å bli så tynn som mulig, men å finne en vekt og en figur som du trives med, og som du greier å opprettholde på en god og lystbetont måte.»

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!