Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

En av dine venner bruker Coffee Zero!

coffee-zero_0020

En av dine venner har nettopp kjøpt Coffee Zero, og delt det via facebook. Vi gir vennerabatt, og lar deg som ser denne posten prøve hele Norges favorittkaffe til HALV PRIS!

Kaffe er en del av den norske folkesjela. Vi bruker den når vi skal våkne om morgenen, når vi skal avrunde et godt måltid og når vi skal kose oss – alene eller i godt selskap. Derfor er vi i Coffee Zero ikke så rent lite stolte over at mange tusen norske kvinner og menn velger kaffen vår når de tar fatt på en ny dag. Vi er overveldet over den positive mottakelsen kaffen vår har fått, og vi setter stor pris på alle de gode tilbakemeldingene som blir oss til del.

8 av 10 anbefaler Coffee Zero

Flere tusen norske kvinner og menn er så fornøyd med kaffen vår at de anbefaler den til familie og venner. Svært mange av våre kunder forteller at beslutningen om å prøve kaffen vår ble tatt etter at de hørte om og så hvordan den hjalp folk i familie og/eller bekjentskapskrets.

Benytt deg av vennerabatten, kjøp til halv pris!

Dette bekreftes også i vår store kunde undersøkelse, hvor hele 8 av 10 anbefaler sier de vil anbefale kaffen overfor venner og kjente. Det er en attest som smaker godt!

Opplev Coffee Zero-effekten

Coffee Zero er en norskutviklet kaffe som inneholder krom og et ekstrakt utvunnet fra ubrente, grønne kaffebønner. Regelmessig inntak av krom bidrar til å dempe søtsuget i kroppen, noe som gjør det lettere å motstå hverdagens fristelser. Gjennom vår produksjon har vi tatt vare på det kraftige virkestoffet klorogensyre som utvinnes fra grønne kaffebønner. Dette virkestoffet forsvinner under brenning av vanlig kaffe. Klorogenesyren som utvinnes fra ubrente grønne kaffebønner – er et virkestoff som kan øke kroppens forbrenningsevne og hjelpe deg ned i vekt.

Vil du prøve Coffee Zero for å se om kaffen vår kan være noe for deg? Benytt deg av vennerabatten. Fyll ut skjemaet under, så sender vi deg en prøvepakke til halv pris, med gratis frakt! Velkommen i Coffee Zero-familien.

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!

nb_NONorwegian
nb_NONorwegian