Denne kaffen må bare folk få med seg!

Skjermbilde 2021-05-18 kl. 13.49.19

Edel Hagane fra Rælingen er meget tilfreds om dagen. Livsstilsendringene hun fikk til med Coffee Zero har snudd opp ned på hverdagen hennes. Nå håper hun at alle andre som ønsker å få til varige endringer skal prøve Coffee Zero.

– Jo eldre man blir, jo vanskeligere er det å få til sunne og varige livsstilsendringer. Det er min erfaring. De ekstra kiloene legger seg både på mage og hofter før man vet ordet av det som følge av småspising og manglende fysisk aktivitet, og det tror jeg mange kan kjenne seg igjen i, ler Edel humørfylt.

Som så mange andre hadde Edel prøvd forskjellige teknikker for å få til varige endringer. Ofte klarte hun å opprettholde de gode vanene i en viss periode, men opplevde stadig at hun falt tilbake til gamle “synder”.
– Jeg var en såkalt jojo-slanker som det så fint heter. Jeg jobbet hardt for å kvitte meg med kiloene, men de kom raskt tilbake, sier Edel.

Men Med Coffee Zero kom de varige resultatene. – At en daglig kopp med kaffe skulle hjelpe meg så mye er utrolig, sier Edel.

– En Facebook-annonse fanget hennes oppmerksomhet

Edel sier til oss at hun kom over en annonse for Coffee Zero på Facebook. I og med at hun er veldig glad i kaffe, bestemte hun seg for å prøve.

– Coffee Zero virket som et bra valg. Og det tok ikke lange tiden for jeg merket endringer. Før dro jeg ofte innom butikken for å kjøpe meg en sjokolade etter jobb fordi jeg var skikkelig fysen på noe gode, men det ble raskt slutt på den rutinen. Søtsuget ble rett og slett nesten helt borte etter å ha begynt med Coffee Zero i koppen, sier en fornøyd Edel.

Coffee Zero er markedets eneste kaffe tilsatt krom. Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på det Norske markedet.

– Hver morgen starter jeg med Coffee Zero. En perfekt start på dagen, sier en sprek Edel.

Varige endringer

Edel fikk konstatert Diabetes type 2 for noen år siden. Det var derfor hun bestemte seg for å endre livsstilen. Resultatene hun har fått til som følge av livsstilsendringen er imponerende:

– Nå har jeg gått ned såpass mange kilo at jeg sier selv stopp, ler hun. Jeg spiser sunnere, og jeg mosjonerer daglig. Formen er rett og slett på topp, sier hun entusiastisk.

Daglig kopp: – Smaker nydelig, sier Edel.

– Jeg vil uten tvil gi Coffee Zero mye av æren for mine varige livsstilsendringer. Kaffen har vært et kjærkomment hjelpemiddel. Nå drikker jeg Coffee Zero fordi den smaker godt. I tillegg bidrar den jo med mye energi i hverdagen for min del, sier hun.

Edel vil også komme med en oppfordring til andre på søken etter et hjelpemiddel:

– Prøv Coffee Zero. Det er en kjempegod kaffe. Så jeg ønsker å formidle hvor bra denne kaffen faktisk er. Så er det jo veldig allright at kaffen bare dumper ned i postkassen min hver måned. Jeg trenger ikke gjøre noe som helst. Du kan stole på at du har en ny pakke i postkassen innen du er tom, avslutter Edel.

1

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Ketodietten for Nybegynnere

Enten du er ny til konseptet med ketodietten eller bare ser etter en måte å forbedre din helse og velvære på, er denne omfattende guiden designet for å veilede deg gjennom alt du trenger å vite for å starte din keto-reise. Fra å forstå grunnprinsippene bak denne populære dietten, til praktiske tips for matplanlegging og håndtering av vanlige utfordringer, dekker denne artikkelen alle aspekter av ketodietten for nybegynnere. Med et fokus på balansering av makronæringsstoffer, fordelene med ketose, og inspirerende suksesshistorier, er målet å gi deg kunnskapen og motivasjonen du trenger for å oppnå dine helse- og velværemål. La oss dykke inn i ketodiettens verden og utforske hvordan den kan transformere din tilnærming til ernæring og livsstil.

Kickstart Nyåret: Din ultimate guide til en mer varig endring

Nyttår bringer med seg nye muligheter og for mange av oss, en fornyet motivasjon for å komme i form. Vektnedgang og forbedring av den fysiske formen topper ofte listen over nyttårsforsetter. Men hvordan kan du gjøre dette til en varig endring i stedet for en midlertidig anstrengelse? Denne artikkelen vil guide deg gjennom prosessen, enten du er nybegynner eller mer viderekommen, og hjelpe deg med å unngå kjente fallgruver.

Treningsøvelser: 5 øvelser du kan gjøre overalt

Dørstokkmila kan ofte være lang, men du trenger ikke å melde deg inn på et treningsstudio for å komme igang med treningen. Hjemmetrening er en fin måte å starte opp på, samtidig som du kan få trent hele kroppen din uten alt mulig slags utstyr. Enten du foretrekker å trene i stuen, i parken eller i hagen din, er det en rekke øvelser du kan gjøre for å få mest mulig ut av treningen din uten å måtte ta steget inn i et overfylt treningsstudio. Her er fem flotte øvelser som vil gi deg en helkroppsworkout i ditt eget selskap.