– Denne kaffen må bare folk få med seg!

Skjermbilde 2021-05-18 kl. 13.49.19

Edel Hagane fra Rælingen er meget tilfreds om dagen. Livsstilsendringene hun fikk til med Coffee Zero har snudd opp ned på hverdagen hennes. Nå ønsker hun at alle andre som sliter litt med vekten skal prøve Coffee Zero.

– Jo eldre man blir, jo vanskeligere er det å gå ned i vekt. Det er min erfaring. De ekstra kiloene legger seg på både mage og hofter før man vet ordet av det, og det tror jeg mange kan kjenne seg igjen i, ler Edel humørfylt.

Som så mange andre hadde Edel prøvd forskjellige teknikker for å gå ned i vekt. Ofte klarte hun det, men opplevde stadig at kiloene kom tilbake. – Jeg var en jojo-slanker som det så fint heter. Jeg jobbet hardt for å kvitte meg med kiloene, men de kom raskt tilbake, sier Edel.

Men Med Coffee Zero kom de varige resultatene. – At en daglig kopp med kaffe skulle hjelpe meg så mye er utrolig, sier Edel.

– Facebook annonse endret livet mitt

Edel sier til oss at hun kom over en annonse for Coffee Zero på facebook. I og med at hun er veldig glad i kaffe, bestemte hun seg for å prøve.

– Coffee Zero virket som et bra valg. Og det tok ikke lange tiden for jeg merket resulater. Før dro jeg ofte innom butikken for å kjøpe meg en sjokolade etter jobb, men det ble raskt slutt på den rutinen. Søtsuget var rett og slett borte etter noen dager med Coffee Zero i koppen, sier en fornøyd Edel.

Coffee Zero er markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Sammensetningen av innholdsstoffene i Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på det Norske markedet.

– Hver morgen starter jeg med Coffee Zero. En perfekt start på dagen, sier en sprek Edel. – Det merkes på forbrenningen og kroppen når man drikker kaffen.

Varige endringer

Edel fikk konstatert Diabetes type 2 for noen år siden. Det var derfor hun bestemte seg for å endre livsstilen. Resultatene hun har fått til er imponerende:

– Nå har jeg gått ned såpass mange kilo at jeg sier selv stopp, ler hun. Jeg spiser sunnere, og jeg mosjonerer daglig. Formen er rett og slett på topp, sier hun entusiastisk.

Daglig kopp: – Smaker nydelig, sier Edel.

– Jeg vil uten tvil gi Coffee Zero mye av æren for mine varige livsstilsendringer. Kaffen har vært et kjærkommen hjelpemiddel. Nå drikker jeg Coffee Zero for å holde på idealvekten min. I tillegg bidrar den jo med mye energi i hverdagen for min del, sier hun.

Edel vil også komme med en oppfordring til andre på søken etter et hjelpemiddel:

– Prøv Coffee Zero. Det er en kjempegod kaffe, men den hjelper deg også. Så jeg ønsker å formidle hvor bra denne kaffen faktisk er.

– Så er det jo veldig allright at kaffen bare dumper ned i postkassen min hver måned. Jeg trenger ikke gjøre noe som helst. Du kan stole på at du har en ny pakke hver måned i postkassen innen du er tom. Og ikke bare det. Du kan stole på at kaffen vil bidra til at du når dine mål, avslutter Edel

1

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kundene opplever kjempe god effekt – det er forståelig mener Personlig Trener

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder som har opplevd vektnedgang. Det er forståelig og ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

– Om du drikker kaffe, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det, kiloene forsvant etterhvert de også! Det hele startet med en kopp kaffe.

– Vekten gikk en vei, og det var nedover

Eli Synnøve Askerud veide 87 kilo i begynnelsen av Januar. Siden da har vekten pekt nedover. Og det er en ganske så unik kaffe som fikk henne i gang