Denne kaffen må bare folk få med seg!

Skjermbilde 2021-05-18 kl. 13.49.19

Edel Hagane fra Rælingen er meget tilfreds om dagen. Livsstilsendringene hun fikk til med Coffee Zero har snudd opp ned på hverdagen hennes. Nå håper hun at alle andre som ønsker å få til varige endringer skal prøve Coffee Zero.

– Jo eldre man blir, jo vanskeligere er det å få til sunne og varige livsstilsendringer. Det er min erfaring. De ekstra kiloene legger seg både på mage og hofter før man vet ordet av det som følge av småspising og manglende fysisk aktivitet, og det tror jeg mange kan kjenne seg igjen i, ler Edel humørfylt.

Som så mange andre hadde Edel prøvd forskjellige teknikker for å få til varige endringer. Ofte klarte hun å opprettholde de gode vanene i en viss periode, men opplevde stadig at hun falt tilbake til gamle “synder”.
– Jeg var en såkalt jojo-slanker som det så fint heter. Jeg jobbet hardt for å kvitte meg med kiloene, men de kom raskt tilbake, sier Edel.

Men Med Coffee Zero kom de varige resultatene. – At en daglig kopp med kaffe skulle hjelpe meg så mye er utrolig, sier Edel.

– En Facebook-annonse fanget hennes oppmerksomhet

Edel sier til oss at hun kom over en annonse for Coffee Zero på Facebook. I og med at hun er veldig glad i kaffe, bestemte hun seg for å prøve.

– Coffee Zero virket som et bra valg. Og det tok ikke lange tiden for jeg merket endringer. Før dro jeg ofte innom butikken for å kjøpe meg en sjokolade etter jobb fordi jeg var skikkelig fysen på noe gode, men det ble raskt slutt på den rutinen. Søtsuget ble rett og slett nesten helt borte etter å ha begynt med Coffee Zero i koppen, sier en fornøyd Edel.

Coffee Zero er markedets eneste kaffe tilsatt krom. Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på det Norske markedet.

– Hver morgen starter jeg med Coffee Zero. En perfekt start på dagen, sier en sprek Edel.

Varige endringer

Edel fikk konstatert Diabetes type 2 for noen år siden. Det var derfor hun bestemte seg for å endre livsstilen. Resultatene hun har fått til som følge av livsstilsendringen er imponerende:

– Nå har jeg gått ned såpass mange kilo at jeg sier selv stopp, ler hun. Jeg spiser sunnere, og jeg mosjonerer daglig. Formen er rett og slett på topp, sier hun entusiastisk.

Daglig kopp: – Smaker nydelig, sier Edel.

– Jeg vil uten tvil gi Coffee Zero mye av æren for mine varige livsstilsendringer. Kaffen har vært et kjærkomment hjelpemiddel. Nå drikker jeg Coffee Zero fordi den smaker godt. I tillegg bidrar den jo med mye energi i hverdagen for min del, sier hun.

Edel vil også komme med en oppfordring til andre på søken etter et hjelpemiddel:

– Prøv Coffee Zero. Det er en kjempegod kaffe. Så jeg ønsker å formidle hvor bra denne kaffen faktisk er. Så er det jo veldig allright at kaffen bare dumper ned i postkassen min hver måned. Jeg trenger ikke gjøre noe som helst. Du kan stole på at du har en ny pakke i postkassen innen du er tom, avslutter Edel.

1

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Det er ikke uten grunn at man sier at frokosten er det viktigste måltidet i løpet av dagen. Den bryter fasten etter en natts søvn, og legger grunnlaget for resten av dagen. Her får du noen gode frokosttips for å få en topp start på dagen.

Kundene elsker kaffen. Det er forståelig, mener PT

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder. Det er ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

Om du sliter med et konstant søtsug, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det - en rekke andre positive følgeeffekter kom etterhvert! Det hele startet med en kopp kaffe.