Coffee Zero i koppen har virkelig gitt resultater!

kristin

Kristin Johanne Støre er en blid trønderdame som har drukket Coffee Zero i mange, mange år. Men det er ikke kun på grunn av den deilige kaffe-smaken. Det er resultatene med kaffen hun vil løfte frem i lyset.

– Det ble en livsstilsendring med Coffee Zero, og det er grunnen til at jeg fortsatt sverger til kaffen. Behovet for søtsaker har mer eller mindre forsvunnet helt, og vekten holder seg nede. Man merker at forbrenningen holdes i gang når man drikker Coffee Zero. Derfor liker jeg å starte dagen med en kopp. Så er den jo skikkelig god, det gjør alt så mye enklere, sier en fornøyd Kristin. Hun har vært bosatt i Molde de siste 40 årene og stortrives i rosenes by.

Kristin kom over en annonse for kaffen på nett. Hun hadde også hørt andre venninner som hadde prøvd Coffee Zero med gode resultater. Hun la derfor inn en bestilling, og noen få dager senere var den første pakken levert i postkassen.

Flere år med Coffee Zero i koppen

– Det er 4,5 år siden jeg begynte med Coffee Zero. Resultatene meldte seg raskt i forhold til både vektnedgang og minsket søtsug. Jeg oppnådde målet mitt ganske kjapt, så kaffen gjorde jobben sin den, sier en entusiastisk Kristin.

Unik kaffe: Inneholder krom og grønne kaffebønner

Coffee Zero er markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Sammensetningen av innholdsstoffene i Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på det Norske markedet.

– Nå bruker jeg kaffen hver dag, rett og slett for at den fungerer som en “stabiliserende faktor” i hverdagen min. Når jeg drikker Coffee Zero, opplever jeg det både på forbrenning, energi og ikke minst evnen til å unngå søtsaker. Jeg har rett og slett ikke det samme søtsuget lengre, sier Kristin.

Det kom tydelig frem etter en ferietur til Trøndelag:

– Jeg var i Trøndelag på vårparten og da glemte jeg dessverre å ta med noen poser med Coffee Zero. Det merket jeg ganske kjapt, for søtsuget kom tilbake. Det var ikke like lett å gå forbi sjokolade hyllen i butikken uten det daglige inntaket av Coffee Zero, ler Kristin.

Coffee Zero inneholder krom, og krom er viktig for nedbrytingen av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. Krom har evnen til å begrense søtsuget i kroppen.

Økt velvære og sunn livsstil

Kristin holder seg i form med 2 økter i uken på det lokale treningssenteret, i tillegg mosjonerer hun med gåturer. Den økte energien som Coffee Zero har bidratt med merkes godt.

– En kopp Coffee Zero tidlig på dagen får meg i gang. Det merkes jeg både på humør og energi. Jeg har brukt Coffee Zero i flere år nå og har ingen planer om å slutte. Jeg vet hva jeg får med kaffen. Coffee Zero holder kroppen min i balanse. Vekten har stabilisert seg og jeg kjempefornøyd med resultatene, sier Kristin.

– Jeg kan varmt anbefale Coffee Zero, på alle mulige måter.

1

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kundene opplever kjempe god effekt – det er forståelig mener Personlig Trener

Etter Coffee Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten over 850 000 solgte pakker og tusenvis av fornøyde kunder som har opplevd vektnedgang. Det er forståelig og ikke så rart, sier personlig trener Johan Lindqvist.

– Om du drikker kaffe, burde Coffee Zero være et naturlig valg

Luisa Bella Kalström merket at søtsuget forsvant. Ikke bare det, kiloene forsvant etterhvert de også! Det hele startet med en kopp kaffe.

– Vekten gikk en vei, og det var nedover

Eli Synnøve Askerud veide 87 kilo i begynnelsen av Januar. Siden da har vekten pekt nedover. Og det er en ganske så unik kaffe som fikk henne i gang