Coffee Zero i koppen har virkelig gitt resultater!

kristin

Kristin Johanne Støre er en blid trønderdame som har drukket Coffee Zero i mange, mange år. Men det er ikke kun på grunn av den deilige kaffe-smaken. Det er resultatene med kaffen hun vil løfte frem i lyset.

– Det ble en livsstilsendring med Coffee Zero, og det er grunnen til at jeg fortsatt sverger til kaffen. Behovet for søtsaker har mer eller mindre forsvunnet helt, og hverdagen har blitt lettere. Jeg føler at forbrenningen holdes i gang når man drikker Coffee Zero. Derfor liker jeg å starte dagen med en kopp. Så er den jo skikkelig god, det gjør alt så mye enklere, sier en fornøyd Kristin. Hun har vært bosatt i Molde de siste 40 årene og stortrives i rosenes by.

Kristin kom over en annonse for kaffen på nett. Hun hadde også hørt andre venninner som hadde prøvd Coffee Zero med gode resultater. Hun la derfor inn en bestilling, og noen få dager senere var den første pakken levert i postkassen.

Flere år med Coffee Zero i koppen

– Det er 4,5 år siden jeg begynte med Coffee Zero. Resultatene har gitt endringer i forhold til både vektnedgang og minsket søtsug. Jeg oppnådde målet mitt ganske kjapt, så kaffen gjorde jobben sin den, sier en entusiastisk Kristin.

Unik kaffe: Inneholder krom og grønne kaffebønner

Coffee Zero er markedets eneste kaffe med innhold av krom som har dokumentert effekt på forbrenning av makronæringsstoffer som karbohydrater og fett. Sammensetningen av innholdsstoffene i Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på det Norske markedet.

– Nå bruker jeg kaffen hver dag, rett og slett for at den fungerer som en “stabiliserende faktor” i hverdagen min. Når jeg drikker Coffee Zero, opplever jeg det både på forbrenning, energi og ikke minst evnen til å unngå søtsaker. Jeg har rett og slett ikke det samme søtsuget lengre, sier Kristin.

Det kom tydelig frem etter en ferietur til Trøndelag:

– Jeg var i Trøndelag på vårparten og da glemte jeg dessverre å ta med noen poser med Coffee Zero. Det merket jeg ganske kjapt, for søtsuget kom tilbake. Det var ikke like lett å gå forbi sjokolade hyllen i butikken uten det daglige inntaket av Coffee Zero, ler Kristin.

Coffee Zero inneholder krom, og krom er viktig for nedbrytingen av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. Krom har evnen til å begrense søtsuget i kroppen.

Økt velvære og sunn livsstil

Kristin holder seg i form med 2 økter i uken på det lokale treningssenteret, i tillegg mosjonerer hun med gåturer. Den økte energien som Coffee Zero har bidratt med merkes godt.

– En kopp Coffee Zero tidlig på dagen får meg i gang. Det merkes jeg både på humør og energi. Jeg har brukt Coffee Zero i flere år nå og har ingen planer om å slutte. Jeg vet hva jeg får med kaffen. Coffee Zero holder kroppen min i balanse. Vekten har stabilisert seg og jeg kjempefornøyd med resultatene, sier Kristin.

– Jeg kan varmt anbefale Coffee Zero, på alle mulige måter.

nytt bilde kvinnekopp nå 149 - normalpris 298 - 1200 x 800

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kaffebønner inneholder koffein

Koffein i kaffe – Fordeler, mengder og mer

La oss dykke ned i koffeinens verden, fra mengder i kaffe til helsefordeler og individuell toleranse.

Grønne kaffebønner: Den ultimate guiden

Grønne kaffebønner har nylig vært et hot topic takket være deres imponerende innhold av klorogensyre og potensielle helsefordeler. Denne artikkelen gir deg mer innsikt i grønne kaffebønner, klorogensyre, og hvordan de kan være knyttet til helse og velvære.

Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.