Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Nå føler jeg meg mye friskere

Eva5-1-of-1-1140x660

Eva Karstang la om livsstilen og fikk et bedre liv.

Vi møter Eva Karstang like før hun skal ut på en av flere daglige turer med Essi, en sju måneder gammel og vilter tispe av rasen Eurasier.

– Vi trenger å bli luftet, begge to. Jeg lider av både diabetes type 2 og revmatisme, og derfor er det viktig å holde kroppen i bevegelse. Essi hjelper meg å være aktiv, smiler hun.

Litt ekstra rundt livet

Eva forteller at hun alltid har hatt problemer med å holde vekta. Diabetes-sykdommen bidrar til det.

– I tillegg er det et ubestridelig faktum at jeg er veldig glad i mat. De ekstra kiloene påvirker almenntilstanden negativt, og de har en tendens til å legge seg rundt midjen. Akkurat det er vel ganske vanlig for damer på min alder, sier hun.

Foretrekker naturlige preparater

Samtidig som Eva bestemte seg for å gjøre en innsats for å endre livsstilen, bestilte hun en prøvepakke Coffee Zero. Hun forteller at det er viktig for henne å bruke naturlige preparater når det lar seg gjøre.

Jeg så at veldig mange andre hadde positive erfaringer med Coffee Zero. Derfor bestemte jeg meg for å prøve den selv. Det angrer jeg ikke på. Nå drikker jeg en kopp hver morgen, og er veldig fornøyd. Hos meg er Coffee Zero kommet for å bli.

Artikkelen fortsetter under bildet

Tok knekken på søtsuget
I dag opplever Eva matlysten er mye mindre. Ikke minst er behovet for søtsaker kraftig redusert. Grunnen er innholdet av krom i Coffee Zero. Det bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner i kroppen. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et stabilt blodsukkernivå.

– Coffee Zero betyr mye for meg. Den smaker godt og bidrar til velvære. Jeg anbefaler den gjerne, sier Eva.

Men nå rykker Essi utålmodig i båndet. Det er tid for tur!

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!