Anne går ikke opp i vekt. Denne kaffen har hjulpet henne

cz smal (1)

Anne Lauland (62) kjøpte Coffee Zero etter gode anmeldelser på facebook. Det angrer ikke den blide damen fra Nord-Sjælland på. Hun har nemlig ikke gått opp i vekt etter at hun kjøpe kaffen. "Mission accomplished", sier Anne selv.

– Det første jeg gjør hver eneste dag, det er å drikke Coffee Zero. Og jeg liker egentlig ikke kaffe. Det sier litt om hvor godt Coffee Zero smaker, ler Anne mens hun tar seg en god munnfull kaffe.

VIDEO MED BILDE PÅ SIDEN

– Energien jeg får når jeg drikker kaffen tidlig på dagen følger meg gjennom hele dagen. Det er fantastisk, sier hun.

Etter at Coffee Zero ble en del av hverdagsrutinen til Anne har hun ikke gått opp i vekt. For hun er det nå enklere å opprettholde idealvekten.

Ikke noe mer søtsaker

– Det som er så utrolig med denne kaffen er at den demper søtsuget. Nå er det sånn at jeg klarer å motstå de daglige fristelsene. Wienerbrødene får faktisk stå i fred, ler Anne hjertelig. Jeg unner meg sefølgelig noe godt nå og da, men det er på langt nær så ofte som før.

På den måten har Coffee Zero virkelig bidratt til min vektkontroll, sier Anne

Coffee Zero er markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Sammensetningen av innholdsstoffene i Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på det Norske markedet.

Anne går ikke opp i vekt

– Etter at jeg begynte å drikke denne kaffen har jeg ikke gått opp i vekt. Det i seg selv er grunn nok til å drikke Coffee Zero. Når jeg i tillegg opplever økt energi har jeg større motivasjon til å mosjonere regelmessig. Så kan absolutt anbefale Coffee Zero til de som trenger hjelp til å leve sunnere, sier Anne.

Før vi avslutter samtalen har Anne rukket å drikke opp sin kopp med Coffee Zero:
– Den er altså bare så god denne kaffen, du MÅ bare prøve Coffee Zero om du ønsker å gå ned i vekt.

landing05-form-bg-02

Kaffen med krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Du betaler kun 149 kroner!

50% RABATT
  • Ja takk, jeg vil gjerne bestille Coffee Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Kaffebønner inneholder koffein

Koffein i kaffe – Fordeler, mengder og mer

La oss dykke ned i koffeinens verden, fra mengder i kaffe til helsefordeler og individuell toleranse.

Grønne kaffebønner: Den ultimate guiden

Grønne kaffebønner har nylig vært et hot topic takket være deres imponerende innhold av klorogensyre og potensielle helsefordeler. Denne artikkelen gir deg mer innsikt i grønne kaffebønner, klorogensyre, og hvordan de kan være knyttet til helse og velvære.

Plutselig passet de buksene igjen.. – Jeg har aldri smakt en bedre pulverkaffe

Christine Rönnberg (55 år) har alltid levd et sunt og aktiv liv. Men målsetningene hun hadde satt seg selv var allikevel vanskelig å nå. Men så byttet hun ut den vanlige morgenkaffen med Coffee Zero. Det angrer hun ikke på i dag.