Anne går ikke opp i vekt. Denne kaffen har hjulpet henne

cz smal (1)

Anne Lauland (62) kjøpte Coffee Zero etter gode anmeldelser på facebook. Det angrer ikke den blide damen fra Nord-Sjælland på. Hun har nemlig ikke gått opp i vekt etter at hun kjøpe kaffen. "Mission accomplished", sier Anne selv.

– Det første jeg gjør hver eneste dag, det er å drikke Coffee Zero. Og jeg liker egentlig ikke kaffe. Det sier litt om hvor godt Coffee Zero smaker, ler Anne mens hun tar seg en god munnfull kaffe.

VIDEO MED BILDE PÅ SIDEN

– Energien jeg får når jeg drikker kaffen tidlig på dagen følger meg gjennom hele dagen. Det er fantastisk, sier hun.

Etter at Coffee Zero ble en del av hverdagsrutinen til Anne har hun ikke gått opp i vekt. For hun er det nå enklere å opprettholde idealvekten.

Ikke noe mer søtsaker

– Det som er så utrolig med denne kaffen er at den demper søtsuget. Nå er det sånn at jeg klarer å motstå de daglige fristelsene. Wienerbrødene får faktisk stå i fred, ler Anne hjertelig. Jeg unner meg sefølgelig noe godt nå og da, men det er på langt nær så ofte som før.

På den måten har Coffee Zero virkelig bidratt til min vektkontroll, sier Anne

Coffee Zero er markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Sammensetningen av innholdsstoffene i Coffee Zero er helt unik, og du finner ingen lignende kaffe på det Norske markedet.

Anne går ikke opp i vekt

– Etter at jeg begynte å drikke denne kaffen har jeg ikke gått opp i vekt. Det i seg selv er grunn nok til å drikke Coffee Zero. Når jeg i tillegg opplever økt energi har jeg større motivasjon til å mosjonere regelmessig. Så kan absolutt anbefale Coffee Zero til de som trenger hjelp til å leve sunnere, sier Anne.

Før vi avslutter samtalen har Anne rukket å drikke opp sin kopp med Coffee Zero:
– Den er altså bare så god denne kaffen, du MÅ bare prøve Coffee Zero om du ønsker å gå ned i vekt.

landing05-form-bg-02

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 378 NÅ KUN 189,–

50% RABATT
  • Ja takk! Jeg vil bestille Coffe Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Slik klarte Randi og Per å gå ned 20 kg til sammen

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Da Trond kuttet øl, cola og snacks kunne han endelig se sine egne tær igjen

Da vekten til Trond Emblemsvåg (57) bikket 105 kg, tenkte han at nok er nok. Ja, selv om det ville bety mindre sofakos med brus, øl og andre godsaker. For Emblemsvåg skulle Coffee Zero vise seg å være løsningen på den tilsynelatende umulige oppgaven.

Bente gikk ned to buksestørrelser med enkle grep

Bente Øye (56) fra Sylling har alltid vært glad i god mat og godteri, noe som også resulterte i at hun gjennom årenes løp fikk noen kilo ekstra på kroppen. Hun så seg til slutt lei på at favorittklærne ikke kunne brukes.