Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Det nytter å ta styringen på livet

13644316_10154345432514264_1324290775_n

Helle Thjøme Kaarstein gleder seg over en hverdag med bedre helse og større livsglede.

– Her om dagen beordret jeg gubben ut for at vi skulle rydde hagen sammen. Jeg trodde han skulle besvime!

Helle Thjøme Kaarstein ler mens hun forteller om episoden som nylig utspilte seg på hjemmebane i Nedre Eiker i Buskerud. Den er ett av mange eksempler på at 59-åringens liv har tatt en vending til det bedre.

Nok er nok

Vinteren 2016 fikk Helle påvist skyhøye blodsukker- og kolesterolverdier. Stoffskiftet var på et nivå som fikk fastlegen til å skule mot reseptblokka.

– Men jeg var lite lysten på livslang medisinering. Der og da bestemte jeg meg for at nok er nok. Jeg måtte legge om livsstilen, sier Helle.

Hun jobber i 100 prosent stilling som nattevakt ved et sykehjem, og mener nattjobbingen bidro til situasjonen hun befant seg i.

– Det ble feil mat på feil tid av døgnet. I tillegg følte jeg meg stort sett trøtt og uopplagt mellom vaktene, og da endte jeg som regel opp i TV-stolen med strikketøyet i fanget.

Coffee Zero og mindre sukker
Helle bestemte seg for å innføre et nytt kostholdsregime: mindre sukker og karbohydrater, mer struktur på måltidene. Omtrent samtidig ble hun tipset om Coffee Zero av en gammel venninne. Coffee Zero er tilsatt krom, som bidrar til et mer stabilt blodsukkernivå og reduserer søtsuget.

– Kaffe drikker jeg uansett, så hvorfor ikke prøve Coffee Zero? Det tok ikke lang tid før jeg merket stor forandring. Søtsuget ble borte, og det ble helt slutt på å lete etter godterier i skuffer og skap, forteller Helle.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Synger og ler

I dag peker alle piler riktig vei for Helle. Helsen er bedre, og hun har hentet fram mange av de pene klesplaggene lenge hang ubrukt i skapet.

– Jeg har en helt annen energi og livsglede. Jeg smiler, synger og har overskudd til små og store gjøremål. Ikke minst er det det deilig å kunne være aktiv sammen med barnebarna, smiler Helle.

– Det å nærme seg 60 betyr ikke at man automatisk går opp i vekt og mister overskudd, slik jeg trodde. Tvert imot: Det nytter å ta styringen over eget liv, og det er lov å få litt hjelp på veien. Derfor drikker jeg en kopp Coffee Zero til frokost hver eneste dag!

Fakta om Coffee Zero

Coffee Zero inneholder krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg er krom en faktor med hensyn til kroppens evne til å holde nivået av blodsukker stabilt.

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!