Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

10 råd som hjelper deg å holde nyttårsforsettene

shutterstock_545053558

Det sitter i hodet.

Et nytt år betyr blanke ark og nye muligheter. Januar er tiden for gode forsetter. Nå skal vi endelig omsette ord til handling, brette opp ermene, rydde i kjøleskapet og starte et nytt og bedre liv!

Kjenner du deg igjen? Vi er mange som begynner på det nye året med planer om å legge om kursen i hverdagen. Og belønningen for å gå ned i vekt er stor: en lettere kropp gjør deg lettere til sinns. Du får bedre helse og mer energi til å leve livet slik du egentlig vil.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tøff hverdag

Likevel er det mange som opplever at nyttårsløftene er like enkle å legge bort som å lage. Det er nemlig ikke slik at tankene alltid spiller på lag. Du vil oppleve at hjernen forteller deg at du trenger en sjokolade akkurat nå og at sofaen er et fint sted å være.

Varig vektnedgang dreier seg om å holde fast ved målet også når det røyner på og butter imot. Derfor øker sjansen for suksess hvis du har en plan som kan hjelpe deg i både gode og mindre gode dager.

Her er ti gode råd som hjelper deg å både komme i gang og holde motivasjonen ved like over tid.

1) Bli enig med deg selv om hva du ønsker å oppnå. Vær konkret. «Jeg skal gå ned ti kilo på seks måneder» er et mer håndfast og forpliktende mål enn «i år skal jeg skjerpe meg».

2) Ikke gap over for mye, men sett deg oppnåelige mål. Hvis det endelige målet er ordentlig «hårete», kan du sette opp delmål på veien. Da kan du feire flere seiere og få påfyll av ny motivasjon underveis.

3) Bestem deg for hva du skal gjøre. Hvis du har bestemt deg for å kutte i inntaket av sukker og fett – vær konkret med hensyn til hvordan. Vil du bli mer aktiv i hverdagen? Bestem deg for hva du skal gjøre – hvor ofte.

4) Finn en diett og aktiviteter du trives med. Liker du ikke brokkoli, funker det dårlig å legge det på tallerkenen hver dag. Hvis du hater du å løpe, bør du velge en annen aktivitet.

5) Spis nok. Å sulte seg kan nok gi resultater på kort sikt, men er ingen god måte å leve på over tid. Spis sunt og fordel dagsrasjonen utover minst fire måltider om dagen. Da får du i deg næringen du treger og holder du forbrenningen ved like.

6) Vær forberedt på motgang og dager hvor alt føles grått og trist. Legg en plan for hvordan du skal takle situasjonen og se på det som læring til neste gang.

7) Men hvordan skal du klare å gjennomføre punkt 6? Fokuser på at hjernen forsøker å lure deg – stå imot: Hold søtsakene ute av huset og spis noe annet i stedet. Få ektefellen eller en bekjent til å dra deg med ut på tur. Ring en venn mens du går noen runder rundt huset. Sett på musikk og gjør husarbeid.

8) Når alt er vanskelig og pilen på vekten ikke beveger seg slik du vil: Minn deg på hvorfor du begynte på prosjektet ditt og hva du ville oppnå. Hvis noe rett og slett bli for vanskelig, bør du heller justere planen enn å gi den opp.

9) Allier deg med familie og venner. Be om støtte når du trenger det, og skaff deg gjerne en treningspartner. Det er både hyggelig og forpliktende.

10) Drikk Coffee Zero. Vi er stolte over at kaffen vår hjelper flere tusen norske kvinner og menn å nå målet om å gå ned i vekt. Én kopp Coffee Zero gir deg en god start på dagen, kan kurere søtsuget og gi deg motivasjon til å legge om livsstilen.

Coffee Zero – god smak og god samvittighet

produktboks_staende_transp

Markedets eneste kaffe med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett.
Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!

Ordinær pris 338 NÅ KUN 169,-

50% RABATT
  • For å starte din bestilling, tast inn ditt telefonnr og trykk "Gå videre"
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-10 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Coffee Zero

Med mer enn 500 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Ble kvitt de dårlige vanene – gikk ned 16 kg!

Karine Sekkingstad kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Coffee Zero, smiler livet igjen, og en kopp kaffe er blitt fast innslag før hvert måltid. De dårlige vanene forsvant og formen ble mye bedre

Kiloene forsvant! – Jeg måtte kjøpe nye bukser, og de bruker jeg fremdeles!

Slik fikk taxisjåfør Helge Skage kontroll på vekta. Les hans historie og se hvordan kiloene forsvant under!