Coffeezero_Doku-01_xs

Slik klarte Randi og Per å endre kostholdet og nå sine mål!

Ekteparet Randi (70) og Per Anstensen (70) fra Kråkerøy har alltid likt å gjøre ting sammen, enten det er hagearbeid, feriereiser eller å tilbringe tid med barnebarna. Da de begge innså at de hadde noen kilo for mye på kroppen, bestemte de seg for å også gå ned i vekt sammen.

Velkomsttilbud

50% rabatt på første pakke

sale_bubble_gronn
Coffe Zero pakke

– Vi prøvde å slanke oss for noen år siden også, men etter noen uker savnet vi søtsaker og glemte hele slankekuren. Denne gangen valgte vi en annen taktikk, og inkluderte Coffee Zero i kostholdet da en nær venn av familien snakket varmt om kaffen, meddeler Per.

Coffee Zero inneholder blant annet krom, et stoff som har vist seg å spille en sentral rolle i å dempe suget etter noe søtt. Krom kan også ha en positiv effekt på normalisering av blodsukkeret.

– Etter at vi byttet ut den vanlige kaffen med Coffee Zero, merket vi begge at lysten på kaker og søtsaker ble betydelig redusert etter noen uker, forteller Randi med et smil.

Litt for mye kaker, og litt for lite trening

– Jeg har alltid vært glad i å servere lefser til kaffen, og da gjerne med et tykt lag smør, sukker og kanel. Dette har nok også bidratt til at både jeg og Per etter hvert ble litt baktunge, ler Randi.

Ifølge Per har kona også vært ivrig når det kommer til krumkaker, rullekaker og alle andre slags kaker. Men han må innrømme at han ikke har takket nei til godsakene.

– Randi er veldig flink til å bake, og det er umulig å motstå kakene hun serverer. Men hun har heldigvis vist seg å være en dyktig kokk på andre områder også. Nå er rullekakene byttet ut med magert kjøtt, lettere sauser, grønnsaker og grove kornprodukter, forteller Per.

Mer energi til å leke med barnebarna

For ekteparet Anstensen var det spesielt én ting som motiverte dem til å endre livsstil og gå ned noen kilo.

– Vi merket at vi var litt tunge og trege begge to, og ble bekymret for at vi ikke skulle klare å være like delaktige i barnebarnas liv i årene som kommer. Det var derfor viktig for oss å gjøre noe, og da kunne vil like gjerne gjøre det sammen, utdyper Randi.

Både Randi og Per er enige i at det er ekstra motiverende å endre livsstil når man kan være to om det.

– Dersom en av oss skulle få lyst på noe usunt, eller prøver å sluntre unna trening, er den andre flink til å motivere. Nå har vi mye mer energi til å leke og tilbringe tid med våre skjønne barnebarn, sier den stolte bestemoren fra Kråkerøy.

To vaskebøtter lettere

Det er nå litt mer enn et år siden Randi og Per bestemte seg for å endre kosthold, og de er glade for å kunne fortelle at de har blitt noen kilo lettere.

– Vi fant ut av vi nå veier to fulle vaskebøtter mindre til sammen, eller 20 kilo om du vil, sier Per med glimt i øyet.

Paret nyter hver sin kopp med Coffee Zero til frokosten hver eneste dag, og er fast bestemt på å fortsette med nettopp det.

– Vi erfarer at Coffee Zero demper higen etter søtsaker og gir et mer stabilt blodsukker, noe jeg tror er helt avgjørende for at vi skal klare å unngå den deilige hjemmebaksten min, sier en lattermild Randi.

Lot du deg inspirere av Randi og Per sin historie? Bestill din prøvepakke med Coffee Zero i dag, og motta 50 % rabatt!

 

i
Coffee beans

Coffee Zero er en kaffe med både brente og grønne kaffebønner, beriket med krom.

CoffeeZero bidrar til:

  • Bidrar til normal forbrenning av karbohydraterproteiner og fett
  • Mindre søtsug

 

Relaterte innlegg

Ketodietten for Nybegynnere

Enten du er ny til konseptet med ketodietten eller bare ser etter en måte å forbedre din helse og velvære på, er denne omfattende guiden designet for å veilede deg gjennom alt du trenger å vite for å starte din keto-reise. Fra å forstå grunnprinsippene bak denne populære dietten, til praktiske tips for matplanlegging og håndtering av vanlige utfordringer, dekker denne artikkelen alle aspekter av ketodietten for nybegynnere. Med et fokus på balansering av makronæringsstoffer, fordelene med ketose, og inspirerende suksesshistorier, er målet å gi deg kunnskapen og motivasjonen du trenger for å oppnå dine helse- og velværemål. La oss dykke inn i ketodiettens verden og utforske hvordan den kan transformere din tilnærming til ernæring og livsstil.

Kickstart Nyåret: Din ultimate guide til en mer varig endring

Nyttår bringer med seg nye muligheter og for mange av oss, en fornyet motivasjon for å komme i form. Vektnedgang og forbedring av den fysiske formen topper ofte listen over nyttårsforsetter. Men hvordan kan du gjøre dette til en varig endring i stedet for en midlertidig anstrengelse? Denne artikkelen vil guide deg gjennom prosessen, enten du er nybegynner eller mer viderekommen, og hjelpe deg med å unngå kjente fallgruver.

Treningsøvelser: 5 øvelser du kan gjøre overalt

Dørstokkmila kan ofte være lang, men du trenger ikke å melde deg inn på et treningsstudio for å komme igang med treningen. Hjemmetrening er en fin måte å starte opp på, samtidig som du kan få trent hele kroppen din uten alt mulig slags utstyr. Enten du foretrekker å trene i stuen, i parken eller i hagen din, er det en rekke øvelser du kan gjøre for å få mest mulig ut av treningen din uten å måtte ta steget inn i et overfylt treningsstudio. Her er fem flotte øvelser som vil gi deg en helkroppsworkout i ditt eget selskap.